november 27, 2022
Minions penalhus, penalhus med minions, minions skoleudstyr, minions penalhus med indhold, minions penalhus uden indhold

Minions penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er der styr på Minions skoletaske, men der mangler et sejt Minions penalhus eller står penalhus med Minions højt på ønskelisten?

Minions penalhus er ideelt både til leg i hjemmet og til at holde styr på alle skriveredskaberne til skolebrug.

De kære Minions er det helt store hit hos mange børn, som efterhånden har kunne nyde godt af dem i flere computer animerede komediefilm, først Grusomme mig, dernæst Grusomme mig 2 og til sidst i filmen Minions. Og man kan da ikke andet end elske de små Minions med hver deres små finurlige karaktertræk.

Minions penalhus er ideelt både til leg i hjemmet og til at holde styr på alle skriveredskaberne til skolebrug. Vi har samlet et lille udvalg af penalhuse med de populære figurer:

Minions Penalhus 2 rum

I dette penalhus med to rum, er der plads til alle dine blyanter og kreative redskaber. Penalhuset indeholder 28 stykker tilbehør: Viskelæder, blyant, kuglepen, blyantsspidser, 10 farveblyanter, 14 tusser. Perfekt til skolearbejdet eller de kreative sysler! Find penalhuset hos Jollyroom.

Penalhus med Minions motiv

Er barnet fan af Minions, de kendte karakterer fra Despicable Me filmene? Så er dette et penalhus, der bestemt ikke bør mangle i hans/hendes samling! Penalhuset har to rum med lynlåse. I begge rum er der plads til alle de skriveredskaber, barnet har brug for til skolebrug. En fin gave til den ægte Minions-fan! Find penalhuset hos Gucca.

Penalhus med 3 rum

Med dette Minion-inspireret penalhus kan dit barn slippe kreativiteten løs! Penalhuset er i gule, hvide og sorte farver med store minionøjne og andre seje minion-motiver. Derudover har penalhuset 3 rum og en indvendig lomme, der giver rig plads til farveblyanter og tuscher i alverdens farver samt andre skoleartikler som lineal og viskelæder. Find penalhuset hos Gucca.

SE OGSÅ: Minions skoletasker

Indlægget Minions penalhuse indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!