juni 27, 2022
Minnie mouse skoletaske, minnie mouse rygsæk, minnie mouse taske, minnie mouse skoletaske til skolestart, skoletaske med minnie Mouse, disney skoletasker

Minnie Mouse skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Minnie Mouse, så er en skoletaske med yndlingsfiguren lige sagen.

Minnie Mouse skoletaske er oplagt til de første skoleår.

Minnie Mouse er en kendt figur fra Disneys tegnefilm og tegneserier. Hun er kæreste med Mickey Mouse og dukkede som sådan allerede op i de allertidligste af hans film, og hun har fulgt ham lige siden. Ofte har hun spillet rollen som værende i kløerne på Sorteper, hvor Mickey var hendes redningsmand. Siden er hun blevet årsag til skænderier og kærestesorger for Mickey i tegneserierne. 

Har du et barn der går i skole eller som måske skal starte i skole snart, der er helt vild med den folkekære figur Minnie Mouse, så skal hun da selvfølgelig have sin helt egen Minnie Mouse skoletaske. Minnie Mouse skoletasker kan være svære at finde rundt om i landets butikker, men vi har gennemsøgt nettet og fundet nogle forskellige gode bud på en fin skoletaske med Minnie Mouse.

Skoletaske med Minnie Mouse motiv

Pink skoletaske med Minnie Mouse motiv. Skoletasken har en god ergonomisk støtte i ryggen, samt et godt bærehåndtag. Skoletasken har et stort rum skolebøger, samt to mindre lomme. På siden er der plads til drikkeflaske. Mål: 29,5 x 39 x 13 cm.

Find den hos Skiftselv

Flot Minnie Mouse taske med god støtte og ergonomisk ryg med skum. Remmene er ligeledes polstret med skum for bedre komfort. Tasken har reflekser for bedre synlighed. Bunden er i stabil og vandtæt materiale som giver en god komfort. Tasken er med 1 stort rum, samt 1 mindre rum til eksempelvis en tablet. Begge sider samt fronten har mindre rum, som kan bruges til madpakken og drikkedunken. Produktmål: 35 x 27 x 16 cm.

Find skoletasken her hos Eurotoys

Minnie mouse rygsæk med pc-lomme

Denne super smarte rygsæk er perfekt som skoletaske eller til at have med på ferien. Tasken har et indbygget computerrum, der kan rumme en computer på op til 15,6″. Derudover er tasken udstyret med en stort rum og en mindre lomme, som du kan bruge til oplader og ekstraudstyr.

Find skoletasken hos Gucca

SE OGSÅ: Disney Frost skoletasker 2021

Indlægget Minnie Mouse skoletaske indeholder affiliatelinks/reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!