October 25, 2020
mumitroldene madkasser, mumitroldene madkasser med skillerum, mumitroldene madkasse til børn, madkasse med mumitroldene motiv

Mumitroldene madkasser

En madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter. Lad dit barn tage yndlingsfiguren med i skole i form af en de flotte Mumitroldene madkasser.

Mumitroldene er et stort hit hos mange generationer, særligt Mumitroldene madkasser, spisesæt og krus er i høj kurs.

Tove Janssons “Mumintroll”, eller Mumitroldene som vi kalder den søde børnebogsserie på dansk, er oversat til hele 43 sprog og er elsket i alle verdens hjørner.  Bøgernes hovedpersoner er figurerne af samme navn, små snehvide væsener med runde muler og tykke maver.

Det bliver meget sjovere at spise den medbragte mad, når maden bliver serveret i en madkasse med en af yndlingsfigurerne. Og er dit barn helt skudt i Mumitroldene, ligesom så mange andre børn, så forkæl hende/ham med den flotteste madkasse med Mumitroldene motiv. Vi har samlet markedets flotteste udvalg af Mumitroldene madkasser:

Grå Mumitroldene madkasse

En madkasse med to rum og et fint Mumitrold-motiv på låget. Perfekt til børnehave, udflugten eller skoletasken! Madkassen er opdelt i rum, så det er nemmere at holde styr på madpakken. Find madkassen hos Jollyroom.

Gul Mumitroldene madkasse

En madkasse med to rum og et fint Mumitrold-motiv på låget. Perfekt til udflugten eller skoletasken! Find madkassen hos Jollyroom.

Grøn Mumitroldene madkasse

Kan man andet end blive glad af at kigge på denne madkasse? En madkasse med to rum og et fint Mumitrold-motiv på låget. Find madkassen hos Jollyroom!

Lyserød Mumitroldene madkasse

En madkasse med to rum og et fint Mumitrold-motiv på låget. Perfekt til udflugten eller skoletasken! Find den flotte madkasse hos Jollyroom.

Mumitroldene glasflaske

En glasflaske med silikonebeskyttelse og flot motiv fra Mumitroldene. Flasken er fremstillet af borosilikatglas, der er ekstra robust mod både varme og slag. Materialet sørger desuden for god isolation og hygiejne. Flasken egner sig til både kolde og varme drikke og har desuden et praktisk skruelåg. Find glasflasken hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasse

Indlægget Mumitroldene madkasser indeholder affiliatelinks