januar 29, 2022
Paw patrol skoletaske, paw patrol rygsæk, hunde skoletaske, skoletaske med hunde, skoletaske med paw patrol, rygsæk med paw patrol, blå skoletaske, lyserød skoletaske, klar til skolestart

Paw Patrol skoletaske og penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt skudt i Paw Patrol? Så skal han/hun selvfølgelig have en sej Paw Patrol skoletaske.

Med en Paw Patrol skoletaske på ryggen, bliver skoledagen straks lidt sjovere.

Paw Patrol karakterne har taget flere børn med storm og når barnet alligevel skal klædes sig ud, så skal det da klædes ud med yndlingsfiguren.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Paw Patrol skoletaske

Smart skoletaske i Paw Patrol design, bestående af et stort rum, samt en lomme foran. Med velcrolukning samt lynlås. Skulderremmene er justerbar og polstret, samtidig med at den har et aftageligt brystbælte. Find skoletasken hos Eurotoys.

Paw Patrol penalhus

Sejt Paw Patrol penalhus med plads til alle dine blyanter og farver, i smart Paw Patrol design. Find penalhuset hos Eurotoys.

Paw Patrol penalhus

Sejt penalhus med Paw Patrol motiv, perfekt til skolebrug eller til leg i hjemmet. Find det hos Legetøjseksperten.

SE OGSÅ: Begynder skoletasker til drenge 2021

Indlægget Paw Patrol skoletaske og penalhus indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!