maj 28, 2023
regnslag til skoletaske, regnslag til rygsæk, regnslag til taske, regnslag til skoletaske, raincover rygsæk, jeva regnslag til skoletaske, ergobag regnslag til skoletaske, lego regnslag til skoletaske, eastpak regnslag til skoletaske, trespass regnslag til rygsæk, satch regnslag til skoletasker, regnslag til skoletasker

Regnslag til skoletaske og rygsæk

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Med det ustabile vejr vi i tide og utide oplever i Danmark, kan det være fornuftigt at være udstyret til al slags vind og vejr.

En investering i et regnslag til skoletaske og rygsæk er en fornuftig ide.

Kroppen kan vi beskytte med hhv paraply, regntøj og gummistøvler. Men hvad med rygsækken? De fleste rygsække er vandafvisende, men ikke vandtætte. Dette kan både skyldes kvaliteten af materialet samt at der nemt kan trænge vand ind ved lynlåsen.

Så hvad kan man gøre for at beskytte rygsækken og for at undgå at ens personlige ejendele bliver våde?

En mulighed er at proppe den i plastikpose. Så kommer man bare til bære posen, plus der stadig kan trænge vand ind ned i posen.

En anden mulighed er at investere i regnslag der kan proppes på rygsækken. Vi har fundet et par regnslag til jer, som er lette, fylder lidt og derfor er nemme at have med i rygsækken. På den måde er man altid udstyret til en regnbyge.

Regnslag til rygsække

Eastpak regnslag

Praktisk regnslag fra Eastpak med refleks ved logoet. Regnslaget passer til flere af Eastpaks skoletasker og kan selvfølgelig også sagtens bruges til andre rygsække. Regnslaget fylder ikke meget og er nemt at have med på farten, da det let kan pakkes sammen. Mål: 60 x 28 x 32 cm.

Find regnslaget hos Kids-world
Ergobag skoletasker til skolestart 2021, ergobag begynder skoletaske, begynder skoletasker 2021, ergonomisk skoletaske til skolestart, skoletaske med justerbar rygpanel, skoletaske med fast bund, ergobag penalhus med 3 lynlåse
ERGOBAG regnslag til skoletaske

Er der noget man ikke kan regne med, så er det vejret. I et land som Danmark hvor det regner en del i løbet af året, kan det være en stor fordel med et regnslag til skoletasken. For selvom ERGOBAG skoletasker er vandafvisende er de ikke 100 % regntætte. Med et regnslag er barnets bøger og andre skolesager ekstra godt beskyttet hvis der kommer en byge. På regnslaget er der reflekser. Regnslag fra ERGOBAG findes i flere farver.

Se udvalget af Ergobag regnslag hos Kids-world
Jeva regnslag til rygsæk

Regnslaget fylder ikke meget i skoletasken, men er en praktisk ting at have med sig når du eller dit barn skal ud i det danske vejr – uundværligt, når man først har det! Undgå at skolebøgerne bliver gennemblødte når dit barn går eller cykler til eller fra skole. Elastikken der er rundt i kanten, gør det nemt for børnene selv at trække regnslaget ud over skoletasken. Passer til alle skoletasker eller mindre rygsække, så kan selv de voksne kan gøre brug af det. Regnslaget findes sort, sølv og neongul – som er nemmere at se i trafikken. Regnslaget passer til alle Jevas modeller.

Find Jeva regnslag hos Kids-world
LEGO regnslag

Legos bud på et regnslag er nemt at kende i trafikken, det er nemlig skrigende neongult. Regnslaget er nemt at tage af og på skoletasken. Mål:  48x36x25 cm.

Find regnslaget hos Kids-world
Satch regnslag til skoletaske

Seje regnslag fra Satch, der passer til alle Satchs modeller. Regnslagene er lavet af 100% genanvendt plast fra PET-flasker og er nemt at tage af og på rygsækken. Regnslaget findes i flere flotte farver og vejer blot 80 gram.

Find dit favorit regnslag her hos Kids-world

SE OGSÅ: Jeva skoletasker 2023

Indlægget Regnslag til skoletaske og rygsæk indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!