juni 13, 2024
rice madkasser, rice madkasse til børnehave, rice madkasse til skole, rice madkasse med skillerum

RICE Madkasser og drikkedunke

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Rice madkasser er et godt bud, når der skal vælges ny madkassen til børnehave, skole eller fritid.

RICE er en dansk interiør- og accessoriesvirksomhed kendt for farverigt melamin, håndlavede kurve, opbevaring og glaseret keramik.

Historien om RICE

 Virksomheden RICE blev etableret i slutningen af 1998 af Charlotte og Philippe Guéniau – ideen om RICE var under konstruktion noget tid. Efter 15 år i Paris, besluttede Charlotte og Philippe, at der skulle ske noget nyt. De havde begge gode jobs, men de havde behov for en mere afslappet livsstil, samtidig med at de kunne udforske nye eventyr… Under en frokost langt ude på landet i Frankrig med Charlottes gamle skolekammerat besluttede Charlotte og Philippe, at de ville forsøge at sælge et par få, farverige produkter i København.

Et af de allerførste produkter var en raffiataske fra Madagaskar, og salget oversteg alle forventninger! Charlotte og Philippe var nødt til at rationalisere taskerne på grund af den store efterspørgsel, og kort efter udvidede de sortimentet med melaminkopper, puder og lysestager. I dag distribuerer RICE farverige produkter til mere end 45 lande, og i 2014 åbnede den første RICETERIA i Odense – en kombineret RICE-butik og café! I efteråret 2015 så RICETERIA Stuttgart dagens lys…

RICE bruger ikke børnearbejde og garanterer ordentlig behandling af deres medarbejdere og ikke udsættes for diskrimination, racisme racistisk eller lign. Rice har en SA8000 certifikation, som er en garanti for moralsk og social ansvarlig produktion.

Blandt RICE store sortiment, har de også et fint udvalg af RICE madkasser som kan bruges af flere aldre og som selvfølgelig er lavet i skønne print.R

Blå Rice madkasse med hund

En praktisk madkasse fra Rice. Madkassen passer til børn og har et låg, der er nemt at tage af og på. Den medfølgende, flytbare inddeler gør, at du nemt kan have to forskellige madretter i kassen. Perfekt til skoleudflugten eller picnickurven! Fri for BPA. Find den hos Jollyroom.

Rice madkasse med flamingo

Praktisk madkasse fra Rice! Madkassen har et låg, der er let at åbne og lukke. Den medfølgende afdeler gør det let at separere forskellige madretter i kassen. Tag den med på skoleudflugt eller picnic! Fri for BPA. Find madkassen hos Jollyroom.

Rice madkasse med løve

En praktisk madkasse fra Rice. Madkassen er designet til børn og har et låg, der er let at åbne og lukke. Den medfølgende inddeler sikrer at du let kan holde maden adskilt. Perfekt at have med i skole eller på udflugt. Fri for BPA. Find den hos Jollyroom.

Rice madkasse rustfrit stål

En praktisk madkasse i rustfrit stål fra Rice. Låget bærer et fint mønster og holder tæt takket være en silikonering. Perfekt til opbevaring af både varm og kold mad. Find den hos Jollyroom.

Rice madkasse

En praktisk madkasse i rustfrit stål fra Rice. Låget bærer et fint mønster og holder tæt takket være en silikonering. Perfekt til opbevaring af både varm og kold mad. Find den hos Jollyroom.

Rice drikkedunke

Det er også muligt at få drikkedunke der matcher de viste madkasser. Flasken er lavet af plastik og har et indbygget sugerør, som gør det lettere at drikke. Der er et flot motiv på drikkedunken. Fyld den op med vand eller noget andet og tag den med på udflugten! Find drikkedunkene hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasse

Indlægget Rice madkasser og drikkedunke indholder affiliatelinks

error: Content is protected !!