juni 13, 2024
skateboard rygsæk skateboard skoletaske dakine mission skoletaske seje skoletasker skoletaske med plads til skateboard dakine skoletasker seje skoletasker til drenge

Skateboard rygsæk fra Dakine

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Elsker du livet på skateboard og har du brug for at tage skateboardet i skole? Overvej en skoletaske med skateboard remme!

Den bedste skateboard rygsæk model er Dakines model Mission. Mission modellen er så stærk og funktionel at den kan have alt fra et almindeligt skateboard til et snowboard, hængende i remme foran. Altså en oplagt rygsæk eller skoletaske, til dig der har skateboardet med i hverdagen. 

Dakine er et amerikansk mærke fra Hawaii, der flittigt bliver brugt af windsurfere, skatere, snowboardere og andre sportsfolk. Dakine er kendt som et kvalitets- og sportsmærke med international anerkendelse. Dakines rygsække og tasker er kendt for deres farvestrålende mønstre, slidstyrke, og gode kvalitet. Den mest populære Dakine rygsæk for skatere i Danmark er de super praktiske og flotte “MISSION” rygsække, der bruges som skoletasker af lidt ældre børn og unge – med hang til livet på 4 hjul.

Dakine har et stort udvalg af rygsæk modeller. Vi har her fokus på de mest anvendte som skoletaske eller rygsæk med mulighed for at påsætte et skateboard. Den solide Dakine MISSION er et rigtig godt på en god skoletaske til børn og unge fordi den både har en god støtte i ryggen, har nogle gode rum og så har de nogle flotte Hawaii inspirerede print.

Bemærk at MISSION fås i 2 modeller: Den klassiske “Mission” model der kan indeholde 25L og så den nyere “MISSION PRO”. MISSION PRO fås i 2 størrelser: 25L og den lidt mindre 18L. Du kan kende forskel på modeller i kraft af at Dakine MISSION PRO modellerne er mere firkantet og rektankulære, mens MISSION er mere rund i formen.

Det får du med en Dakine skateboard rygsæk – MISSION modellen

Denne funktionelle og smarte Dakine model “MISSION”, er en rygsæk der er velegnet som skoletaske til de større børn med mulighed for at sætte skateboard på.

  • Rygsæk med polstret pc-lomme til 15″ computer i hovedrummet.
  • Rygsæk med rummelige rum 
  • En forret forlomme med lynlåslomme og mindre stiklommer til blandt andet nøgler mv. 
  • Diagonalt bæresystem til snowboard eller skateboard. 
  • Justerbart og komfortabelt bæresystem 
  • Foret lomme til solbriller 
  • MISSION rygsækken har justerbare skulderstropper.   

Dakine MISSION rygsæk – kvalitet og flotte prints

DAKINE MISSION rygsæk til skatere. Fås med mange flotte print og er oplagt som skoletaske, dagsrygsæk på skiferien og meget andet. Find udvalget af Dakine Mission skoletasker hos Aktivvinter.

SE OGSÅ: Jack Wolfskin Ramson skoletasker

Indlægget Skateboard rygsæk fra Dakine indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!