august 20, 2022
skoletaske med hjul til børn, skoletasker med hjul, skolerygsæk med hjul, rygsæk med hjul til børn, skoletaske med hjul til piger, skoletaske med hjul til drenge, rygsæk trolley til børn, skoletaske med hjul guide

Skoletaske med hjul til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En skoletaske med hjul står på ønskesedlen hos rigtig mange børn.

Skoletaske med hjul til børn vinder mere og mere frem på det danske marked.

I udlandet har det i flere år været et hit med en skoletaske med hjul til børn. Men det er først for når nogle år siden, at det er begyndt at blive et hit i Danmark. Og man kan stadig tydeligt se at det er ikke er der leverandørerne ligger deres største fokus. De har som regel større fokus på almindelige skoletasker/rygsække, som ofte er at foretrække da vægten fordeles ligeligt på begge skuldre.

En skoletaske med hjul kan være smart i flere henseender. Men man skal til gengæld også være mere opmærksom når den vælges. For ud over at tasken skal være være stor nok og opdelt i minimum 2 rum, så det er nemt for barnet at overskue indholdet. Skal man også være opmærksom på om stel og hjul er stærke nok til bære skolebøgerne.

Det ses mange gange at man på børnetrolleyer eller rygsække med hjul sætter små plastikhjul på og de er ikke stærke nok, de er fine nok til leg eller til ferien, men til dagligt er de bare ikke stærke nok. Det er derfor vigtigt at kigge efter nogle gode solide hjul, gerne i samme materiale som et par inliner (rulleskøjter) hjul er lavet i. Dette vil både give en længere holdbarhed, men vil også gøre det mere komfortabelt for barnet at køre med.

En anden ting man skal være opmærksom på er hvis turen til skole går på gåben. At en skoletaske på hjul kan ikke køre på alle terræner. Kørsel over grus og græsplæner kan gøre at græs og småting sætter sig fast ved hjulet, hvilket kan gøre at hjulene ikke kan køre rundt eller at hjulet bliver slidt på kort tid.

Topmodel skoletaske med hjul

Topmodel skoletasker er i høj kurs hos mange piger og der findes også denne udgave med hjul. Med en rummelig volumen på 28 liter vejer den kun 2000 g på trods af praktiske hjul og teleskophåndtag. Dit barn vil elske at have denne rygsæktrolley med i skole eller på farten, hvor den altid vil give et magisk strejf til dagen! Bagklappen kan sættes over hjulene, så de ikke gør tøjet beskidt, når rygsækken bæres på ryggen. Bærehåndtaget og skulderstropperne er naturligt polstret. Se udvalget af Topmodel skoletasker med hjul hos Coolshop.

LEGO skoletaske med hjul

LEGO har i mange år været kendte for deres seje skoletasker. Men vidste du at det også er muligt at få en LEGO skoletaske med hjule? Rygsækken på hjul har et polstret rygpanel med justerbare skulderstropper samt to praktiske sidelommer til vandflaske, nøgler eller frugt. I det store hovedrum sikrer lommen, at de tungeste bøger forbliver nær ryggen og i lynlåslommen foran på tasken, er der plads til madkasse, penalhus eller andre små ejendele. Backpack Trolley’en har reflekser på alle fire sider for at sikre høj synlighed i trafikken og kan bruges både til rejser, weekendture eller som skoletaske. Find skoletasken hos Coolshop.BlackFit8 Skoletaske med hjul

BlackFit8 har lavet flere gode bud på skoletasker med hjul til børn også kaldet skolerygsæk med hjul. Udvalget af skoletasker fra BlackFit8 er stort og henvender sig både til drenge og piger. De forskellige skoletasker kan både sættes på det medfølgende stativ og bruges til at trille afsted med eller bruges uden stativ som en almindelig rygsæk. Skoletaskerne er af god kvalitet og lavet med god ergonomisk støtte. Se det store udvalg af BlackFit8 skoletasker hos Skiftselv.

Kelme skoletaske med hjul

I udvalget af skoletasker med hjul fra Kelme er flere forskellige modeller, afhængig af hvor stor en skoletaske barnet har brug for. Skoletaskerne kan både bruges som trolley eller rygsækken kan tages af stativet og tages på ryggen. Skoletaskerne er alle i kraftigt materiale med god rygstøtte og godt organiseret, så det er nemt at holde styr på skolesagerne. Se udvalget af Kelme skoletasker med hjul hos Skiftselv.

United colors of Benetton Skoletaske med hjul til børn

United colors of Benetton har lavet et skønt udvalg af skoletasker med hjul i flotte farver. I serien findes forskellige modeller og farver. Skoletaskerne er alle i kraftigt materiale med god rygstøtte og godt organiseret, så det er nemt at holde styr på skolesagerne. De forskellige skoletasker kan både sættes på det medfølgende stativ og bruges til at trille afsted med eller bruges uden stativ som en almindelig rygsæk. Se udvalget af skoletasker hos Skiftselv.Safta skoletaske med hjul

Safta har lavet disse enkle rygsække med hjul, der kan bruges til skolebrug. De forskellige skoletasker fra Safta kan både sættes på det medfølgende stativ og bruges til at trille afsted med eller bruges uden stativ som en almindelig rygsæk. Skoletaskerne er af god kvalitet og lavet med god ergonomisk støtte. Kapacitet: 18 Liter. Se flere specifikationer på Safta skoletaskerne her hos Skiftselv.

Find mange flere skoletasker med hjul hos Skiftselv

SE OGSÅ: Avengers skoletaske til børn

SE OGSÅ: Minecraft skoletaske og rygsæk

Indlægget Skoletaske med hjul til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!