januar 29, 2022
dino skoletaske dinosaurus skoletaske med dinosaur jeva t-rex skoletaske jeva intermediate t-rex skoletaske beckmann roborex skoletaske blå skoletaske med dinosaur

Skoletaske med dinosaur

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er junior vild med fortidsdyr, fosiller og dinosaurus? Så skal skoletasken selvfølgelig være med dinosaur print.

Bliv skoleklar med en skoletaske med dinosaur.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur skoletasker

jeva preschool børnerygsæk, jeva preschool rygsæk, jeva rygsække til børn 2021, jeva børnhavetasker 2021, jeva børnerygsække 2021, rygsække til børn, rygsække til drenge 2021, børnerygsække til piger 2021, jeva mini beginners 2021,

Jeva Preschool børnerygsæk med dinosaur

Sej Preschool børnerygsæk fra Jeva med dinosaur motiv. En oplagt skoletaske til både børnehave og det første skoleår. Rygsækken er udstyret med bløde og justerbare og polstrede stropper samt en justerbar brystspænde så du fra begyndelsen kan lade dit barn gå med en taske der passer perfekt. Mål: H31 X B24 X D12 CM. Vægt: 305 gram. Volume: 8 Liter.

Find den hos Kids- world

Jeva Mini beginners skoletaske med dinosaur

Har du en dreng der er helt vild med dinosaurer, så er denne skoletaske helt perfekt. Rygsækken kan både bruges til skole og fritid. Mini Beginners er en miniudgave af Jevas populære skoletaske Beginners. Denne model passer perfekt som overgangstaske fra børnehave til 0. klasse, og også til små børn, der har brug for en ekstra lille skoletaske til at begynde med. Mini Beginners vejer blot  550 gram, og er indrettet et stort rum til bøger, isoleret madkasserum, navneskilt, aftagelig nøglering, reflekser og rummelig forlomme. Volume: 8 L. Mål: 30 x 21,5 cm x 16,0 cm.

Find den hos Jollyroom

Beckmann Classic Rygsæk 22L, Camo Rex

Skolerygsæk fra Beckmann i 100 % polyester. Hvert barn fortjener en speciel og magisk følelse, når de køber deres første skoletaske. Udover figurer, mønstre og farver, så har rygsækken også en førsteklasses komfort med polstring, stropper og god vægtfordeling. Den prisbelønnede ergonomiske skolerygsæk har et regnslag med knapper, som følger med, når du køber tasken.  Mål: 37 x 24 x 25 cm.

Find den hos Jollyroom

Jeva Beginners skoletaske med dinosaur – Pixel Rex

Pixel Rex BEGINNERS er JEVA’s 2021 dinosaurus skoletaske til de mindste børn. Den er syet i sort polyester med printet mønster i blå nuancer. På madkasselommen, og også på den medfølgende gymnastikpose, er der et stort flot dinosaurus motiv. Skoletasken har blå remme og kantbånd. Monster BEGINNERS er ikke bare sej at se på, men også korrekt konstrueret med lav vægt og JEVA’s unikke, ergonomiske FOAM-BACK, som passer godt på dit barns ryg. Mål: 35 x 27 x 20. 2021 dinosaurus skoletaske.

Find den hos Kids-world

Jeva Intermediate dinosaurus skoletaske

Den sejeste skoletaske med dinosaur motiv. INTERMEDIATE er unik med sin ergonomiske FOAM-BACK, som har fulgt mange børn i skole. FOAM-BACK rygstøttesystemet har det helt rigtige antal puder, der støtter præcis der, hvor de skal på barnets ryg. Bæreremmenes polstring og udformning sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort. Forrest på tasken sidder gymnastikposen, som er aftagelig og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den. Der er nem og ukompliceret adgang til alle taskens rum, når gymnastikposen er i brug.

Find skoletasken hos Kids-world

Beckmann Classic Rygsæk 22L, Armour Rex

En sej rygsæk fra Beckmann med et fint dinosaurmotiv. Den er i super god kvalitet, har flotte detaljer og mange smarte funktioner – for eksempel en separat lomme til din tablet. Rygsækken er på hele 22 liter og designet med det mål at få tung bagage til at føles så let som muligt ved at lægge vægten på hofterne. Rygsækken har flere stropper og remme, der gør det nemt at justere den til dit barns ryg. Denne rygsæk på 22 liter er kompatibel med den mindre model fra Beckmann på 12 liter (købes separat), som kan monteres på den større taske. Alt i alt en perfekt taske til gymnastik eller eventyr!

Find skoletasken hos Jollyroom

T-Rex Dinosaur skoletaske

Sej skoletaske med et stort rum til bøger og skolesager. Foran er der en isoleret frontlomme som er velegnet til mdapakke eller penalhus. På siden er der plads til vandflaske.

Find den Eurotoys

Herlitz dinosaur skoletaske

Denne skoletaske fra Herlitz er lavet af genbrugs PET flasker. Skoletasken har en god ergonomisk rygstøtte, og flere rum, som gør det nemt at bevare overblikket over taskens indhold. Volume: 24 L. Mål: 31 x 22 x 41 cm.

Find skoletasken hos Computersalg

Dinosaur skoletaskesæt

Ergonomisk skoletaske med T-rex motiv. Hovedrummet med to ekstra lommer, elastik til at holde bøger tilbage og rummelig opbevaring til A4 mapper. Sættet består af 5 dele, hhv. skoletaske, gymnastiktaske, 2 forskellige slags penalhuse og pung.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

SE OGSÅ: Fodbold skoletasker 2021

Indlægget Skoletaske med dinosaur indeholder affiliatelinks/reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!