maj 9, 2021
spiderman penalhus, spiderman penalhuse til drenge, marvel spiderman penalhuse, superhelte penalhuse til drenge, seje penalhuse til drenge, penalhus med Spiderman motiv, spiderman penalhus med indhold, spiderman penalhus uden indhold

Spiderman penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om et sejt Spiderman penalhus? Så læs med her.

Spiderman penalhus er oplagt til skolebrug eller til at holde styr på skriveredskaberne hjemme.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman penalhuse, både med og uden indhold. Vælg selv hvilken type penalhus der passer bedst til dit barns behov.

Spiderman penalhuse

Spiderman penalhus med indhold

Sejt penalhus til drenge med 2 lynlåse og motiv med Spiderman. Penalhuset leveres med indhold og er godt organiseret, så det er nemt for dit barn at hold styr på skriveredskaberne. Find det hos Legetøjseksperten.

Spiderman penalhus med 2 rum

Smart penalhus med indhold i sejt Spiderman design. Det seje penalhus er opdelt i to lag med lynlås. Penalhuset er opdelt for at gøre det mere overskueligt for barnet at finde det redskab han eller hun har brug for hurtigt. Penalhuset indeholder 14 tuscher, 10 farveblyanter, viskelæder, blyant, blyantspidser og kuglepen. Find det hos Gucca.

Penalhus med Spiderman motiv

Sejt Marvel penalhus med Spiderman motiv. Penalhuset består af 1 stort rum og er uden indhold, så kan I selv fylde det op med en masse seje Spiderman skriveredskaber. Find det hos MerchShark.

Spider-man penalhus

Sejt rundt penalhus til drenge. Penalhuset består af 1 stort rum og er uden indhold, så kan I selv fylde det op med en masse seje Spiderman skriveredskaber. Find det hos Evigleg.

Marvel penalhus

Er Spiderman det hele store hit hjemme hos jer, så er dette penalhus lige sagen. Penalhuset har et sejt motiv og er oplagt både til skole og leg i hjemmet. Find det hos Skiftselv.

SE OGSÅ: Spiderman madkasser

Indlægget Spiderman penalhus indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!