maj 19, 2022
spiderman skoletaske, spiderman skoletasker, spiderman skoletaskesæt, spiderman skoleudstyr, spiderman, skoletaske med spiderman, klar til skolestart

Spiderman skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der går i skole eller som måske skal starte i skole snart, der er helt vild med Spiderman. Så skal han da selvfølgelig have sin helt egen Spiderman skoletaske!

Alle drenge vil elske dig for det! En Spiderman skoletaske er pluspoint på kontoen i forhold til alle drengebørn. 

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind.

Spiderman haar efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002, hvor vi for første gang lærte Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007. 

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman”. Der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med. 

I den nyeste Spiderman film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie. 

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers. Men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

Denne nyeste Spiderman film har helt sikkert bidraget med (endnu) flere Spiderman fans! 

De drenge vi kender synes han er super sej og vil helt sikkert også synes det er sejt at få en Spiderman skoletaske.

Spiderman rygsæk

Tag Spiderman med i skole og vis ham til alle vennerne med denne Spiderman Superhelt Skoletaske. Tasken har motiv af Spiderman i de genkendelige farver rød og blå fra Marvel-universet.  Rygsækken har fire rum, der alle lukkes med lynlås, der er klar til at blive fyldt op med bøger og legetøj. Der er også en lille sidelomme, hvor Spiderman drikkedunken kan være (ikke inkluderet). Rygsækken har justerbare remme, så den kan fastgøres bedre, når der skal klatres med Spiderman på ryggen. Produktmål: 40x20x18 cm.

Find skoletasken hos Eurotoys

Spiderman skoletaske

Sej skoletaske til børn, der både er rummelig og ergonomisk god for ryggen. Skoletasken har 1 stort rum til skolebøger og en lomme foran. På siden er der plads til drikkedunk/vandflaske. Skoletasken har en god ergonomisk støtte i ryggen, så der passer ekstra godt på barnets ryg.

Find skoletasken her hos MerchShark

Spiderman rygsæk til skolebrug

Tasken har et sejt motiv af Spider-Man fra tegneserierne. Den har et stort rum, hvor der er plads til alle dine skolebøger, penalhus og andre redskaber, samt et mindre rum foran med plads til madkasse og andet. Tasken har desuden en rød netlomme i siden, hvor du kan opbevare din drikkedunk i løbet af skoledagen. Skoledagen bliver meget sjovere med Spider-man ved din side! Tasken er velegnet som skoletaske samt som en fritidstaske.

Find den hos Gucca

SE OGSÅ: Avengers skoletaske

Indlægget Spiderman skoletaske indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!