juni 13, 2024
spiderman skoletaske, spiderman skoletasker, spiderman skoletaskesæt, spiderman skoleudstyr, spiderman, skoletaske med spiderman, klar til skolestart

Spiderman skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der går i skole eller som måske skal starte i skole snart, der er helt vild med Spiderman. Så skal han da selvfølgelig have sin helt egen Spiderman skoletaske!

Alle drenge vil elske dig for det! En Spiderman skoletaske er pluspoint på kontoen i forhold til alle drengebørn. 

Er der noget, som rigtig mange drenge elsker, må det være den seje helt Spiderman, i rødt og blåt som kan kaste sig fra bygning til bygning ved hjælp af sit ultra-stærke edderkoppespind.

Spiderman haar efterhånden været med i mange opgør med “de onde” og har derfor frydet flere biograf plakater gennem det seneste årti.

Den første film om Marvel helten Spiderman kom i 2002, hvor vi for første gang lærte Spiderman at kende, gennem hans historie der netop blev skildret i den film. Den succes fik efterfølgende et par opfølgere i henholdsvis 2004 og 2007. 

Herefter kom der (endelig) i 2014 endnu en Spiderman film “The amazing Spiderman”. Der igen fik alle drenge med superhelte-genet, på mærkerne og trak i det røde og blå kostume. Den seneste Spiderman film udkom i 2017 og hedder “Spiderman: Homecoming” og som skal ses som en efterfølger til “Captain America Civil War” hvor alle Avengers medlemmerne er med. 

I den nyeste Spiderman film er Peter Parker først lige ved at lære sine nye superkræfter som Spider-Man at kende. Men han er samtidig en helt almindelig, lidt socialt akavet teenager. Filmen er en ny / anderledes begyndelse for Spiderman end tidligere set i filmene om Spidermans historie. 

Den unge superhelt brænder for igen at komme i aktion med de mere erfarne helte i Avengers. Men holdets nuværende frontfigur, Tony Stark, besvarer ikke hans opkald, og derfor forsøger Peter at bevise sit værd på egen hånd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle forbrydere, der handler med højteknologiske våben og ikke mindst deres leder, den farlige og flyvende Vulture, og snart er edderkoppemanden ude, hvor han ikke kan bunde.

De drenge vi kender synes han er super sej og vil helt sikkert også synes det er sejt at få en Spiderman skoletaske.

Spiderman skoletaskesæt

Denne Spiderman skoletaske med 5 dele er perfekt til den lille fan af Spideruniverset. Tasken har et flot design med billeder af Spiderman på fronten og siden. Tasken er også udstyret med praktiske funktioner og har fem dele, der omfatter: skoletaske, pung, penalhus, gymnastikpose samt penalhus til blyanter. Find skoletaskesættet hos Eurotoys.

Spiderman – Skoletaske Til Børn

Rygsækken har to store rum til bøger og penalhus og to små rum til en lækker madpakke og andre mindre ting. Tasken har et smart design med en stor Spiderman forrest og et spidermantema af figurer på resten af tasken. Tasken har to justerbare stropper, der gør det muligt at tilpasse den til den enkelte. Taskens ryg er desuden hård, så barnets ryg ikke skades. Ca. mål: 32 x 18,5 x 44 cm. Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Avengers skoletaske

Indlægget Spiderman skoletaske indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!