november 27, 2022
Star wars madkasse, star wars madkassesæt, madkasse med star wars motiv, star wars madkasser, seje madkasser til drenge

Star Wars madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Star Wars fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Star fans udstyr. Så skal han da have en Star Wars madkasse.

En Star Wars madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Star Warser en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Der findes efterhånden en del flotte Star Wars madkasser på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem.

Star Wars madkassesæt

Vælg dette madkassesæt, som børnene bliver mest vilde med og gør det til en fornøjelse at starte måltidet, også på almindelige skoledage. Find sættet hos Jollyroom.

Star Wars madkasse og drikkedunk

Med dette seje madkassesæt bliver det sjovere for barnet at spise den medbragte madpakke. Sættet er oplagt til skolebrug eller til de små udflugter. Find sættet hos Eurotoys.

Madkasse med Star Wars motiv

Sej madkasse fra star wars. hvor du kan have dine ynglings madpakke med. Find madkassen hos Eurotoys.

Darth Vader madkasse

Den sejeste madkasse med selveste Darth Vader på fronten. Den oplagte madkasse hvis du har et barn der er vild med Darth Vader fra Star Wars. Find madkassen hos Eurotoys.

R2D2 Madkasse

Sej madkasse med R2-D2. klipsen foran er nem at åbne og lukke så selv de små star wars fan kan bruge denne. Find den hos Eurotoys.

Star Wars 3D madkassesæt

Sej Stormtrooper madkassesæt bestående af madkasse og en tilhørende drikkedunk. Et sejt sæt til enhver Stormtrooper fan. Find sættet hos Evigleg.

Star Wars madkassesæt

Sejt madkassesæt bestående af madkasse og drikkedunk, perfekt til skolebrug eller hverdagens må udflugter. Find sættet hos Evigleg.

SE OGSÅ: Avengers madkasse

SE OGSÅ: Spiderman madkasse


Indlægget Star Wars Madkasse indeholder affiliatelinks

One thought on “Star Wars madkasse

Comments are closed.

error: Content is protected !!