april 16, 2024
Star wars madkasse, star wars madkassesæt, madkasse med star wars motiv, star wars madkasser, seje madkasser til drenge

Star Wars madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Star Wars fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Star fans udstyr. Så skal han da have en Star Wars madkasse.

En Star Wars madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Star Warser en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Der findes efterhånden en del flotte Star Wars madkasser på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem.

Madkasse med Star Wars motiv

Sej madkasse fra star wars. hvor du kan have dine ynglings madpakke med. Find madkassen hos Eurotoys.

Star Wars Aero madkasse

Sej madkasse til din lille Star Wars fan. Madkassen har praktiske indlæg indvendigt, der gør, at du kan adskille forskelligt mad fra hinanden, og den lukkes let med en lås på siden. Find den hos Jollyroom.

m

Star Wars madkasse

Med en sej madkasse med yndlingsfilmene, bliver madpakken meget sjover at indtage for barnet. Madkassen er i PP-plastik med et praktisk låg med lukning foran. Find den hos Jollyroom.

Star Wars madkasse 3 rum

Den sejeste madkasse til skole, børnehave eller fritid. Opdelt i forskellige rum, så det er nemt at bevare overblikket over indholdet. Den har et praktisk låg med lukning på siderne. Find den hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Avengers madkasse

SE OGSÅ: Spiderman madkasse


Indlægget Star Wars Madkasse indeholder affiliatelinks

One thought on “Star Wars madkasse

Comments are closed.

error: Content is protected !!