May 27, 2020
star wars penalhus, penalhus med star wars, star wars penalhus 2020, penalhuse til drenge, star wars penalhuse, lego star wars penalhus, stormtrooper penalhus, darth vader penalhus

Star wars penalhus

Enhver Star Wars fan må da ikke gå ned på Star Wars udstyr.

Star Wars penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Her er nogle forskellige eksempler på flotte Star Wars penalhuse, hvad enten man er til dem med indhold eller bare et helt almindeligt rundt penalhus.

Star Wars penalhus

Børn fortjener det bedste, og derfor vil vi gerne præsentere dig for seje penalhus med Star Wars motiv. Mål: 22 x 15 cm. Find penalhuset hos Skiftselv.

Darth Vader penalhus


Sejt Lego Darth Vader penalhus i sort med en applikation af Lego Star Wars på fronten samt et print af Darth Vader. På bagsiden er der et print af et rødt lyssværd. Lego Star Wars penalhuset har en firkantet form og består af et stort rum, der åbnes med en rød lynlås. På penalhusets bagside er der en elastikstrop, som kan holde linealer, sakse eller blyanter. Penalhuset er rummeligt og kan indeholde alle barnets blyanter, farver, linealer og viskelædre. Find penalhuset hos Kids-world.

Stormtrooper penalhus

Smart Lego Stormtrooper penalhus i sort med en applikation af Lego Star Wars på fronten samt et print af en stormtrooper og “Empire Stormtrooper” stående i hvid. Lego Star Wars penalhuset har en cylinder form og består af et stort rum, der åbnes med en sort lynlås. Penalhusets inderside er foret med gråt tekstil. Penalhuset er rummeligt og kan indeholde alle barnets blyanter, farver, linealer og viskelædre. Find penalhuset hos Kids-world.

Lego penalhus med Star Wars print

Lækkert Lego Star Wars penalhus i sort med et 3D print af Darth Vader og hvide prikker/stjerner på forsiden. Lego penalhuset består af et stort rum med plads til en masse skoleredskaber samt en lille lynlåslomme med plads til diverse småting. I det store rum er der en flap med elastikker, så man kan opdele sine blyanter. Der er desuden et indvendigt navneskilte, så man let kan kende sit penalhus. Find det hos Kids-World.

Darth Vader penalhus

Sej Lego penalhus i sort med et 3D print af Darth Vader på forsiden. Lego Star Wars penalhuset består af et stort rum med plads til en masse skoleredskaber samt en lille lynlåslomme med plads til diverse småting. I det store rum er der en flap med elastikker, så man kan opdele sine blyanter. Der er desuden et indvendigt navneskilte, så man let kan kende sit penalhus. Find det hos Kids-world.

LEGO penalhus med Star Wars motiv

Smart Lego penalhus i sort med et print af Darth Vader og stormtroopers samt “Join The Dark Side” stående på forsiden. Lego Star Wars penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Penalhusets inderside er foret med gråt tekstil og den har et navneskilt i toppen. I penalhusets ene side er en praktisk hank, så den er let at håndtere. Penalhuset er rummeligt og kan indeholde alle barnets blyanter, farver, linealer og viskelædre. Find penalhuset hos Kids-world.

Stormtrooper penalhus

Sej Lego penalhus i sort med et 3D print af stormtroopers på forsiden og et allover-print af stormtroopers på bunden af penalhuset. Lego Star Wars penalhuset består af et stort rum med plads til en masse skoleredskaber samt en lille lynlåslomme med plads til diverse småting. I det store rum er der en flap med elastikker, så man kan opdele sine blyanter. Der er desuden et indvendigt navneskilte, så man let kan kende sit penalhus. Find penalhuset hos Kids-world.

Microfighter penalhus

Penalhus i sort med et print af en microfighter samt “Wanted For Crimes Against The Empire” stående på forsiden. Lego Star Wars penalhuset består af ét stort rum, der åbnes med en lynlås. Penalhusets inderside er foret med gråt tekstil og den har et navneskilt i toppen. I penalhusets ene side er en praktisk hank, så den er let at håndtere. Penalhuset er rummeligt og kan indeholde alle barnets blyanter, farver, linealer og viskelædre. Find penalhuset hos Kids-world.

SE OGSÅ: Star Wars madkasse

Indlægget Star Wars penalhus indeholder affiliatelinks

One thought on “Star wars penalhus

Comments are closed.