april 21, 2021
star wars penalhus, penalhus med star wars, star wars penalhus 2020, penalhuse til drenge, star wars penalhuse, lego star wars penalhus, stormtrooper penalhus, darth vader penalhus

Star wars penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Enhver Star Wars fan må da ikke gå ned på Star Wars udstyr.

Star Wars penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Her er nogle forskellige eksempler på flotte Star Wars penalhuse, hvad enten man er til dem med indhold eller bare et helt almindeligt rundt penalhus.

Star Wars penalhus

Sejt penalhus med Stars Wars motiv til din lille star Wars fan. Penalhuset er oplagt til skolebrug eller i hjemmet. Mål: 22 x 15 cm. Find penalhuset hos Skiftselv.


Penalhus med Darth Vader

Sort Darth Vader penalhus fra LEGO. Penalhuset indeholder et stort rum, så det er nemt for dit barn at holder styr på skriveredskaberne. LEGO penalhuset har Darth Vader printet på den ene side og er det oplagte penalhus til dit barn der er vild med Star Wars universet og Darth Vader. Find penalhuset og læs flere detaljer hos Kids-world.

Penalhus med stormtrooper

Er yndlingsfiguren i Star Wars universet Stormtrooper, så er dette det perfekte penalhus til din lille Star Wars fan. Aflangt rundt penalhus med Stormtrooper printet på fronten med plads til alle de nødvendige skriveredskaber. Find penalhuset hos Kids-world.

Lego penalhus med Darth Vader

Dette Darth Vader penalhus er det perfekte penalhus til dit barn der godt kan lide at have overblik over tingene. Penalhuset har en bred åbning og inde i penalhuset er der desuden elastikker til blyanterne. Find det hos Kids-World.

Darth Vader penalhus fra LEGO

Med dette seje penalhus, bliver det meget sjovere når skriveredskaberne skal findes frem i skolen eller derhjemme. På fronten er der et sejt motiv med Darth vader. Penalhuset har en bred åbning og inde i penalhuset er der desuden elastikker til blyanterne. Find det hos Kids-world.

Stormtrooper penalhus

Det seneste Star wars penalhus med sejt motiv med Stormtrooper. Penalhuset har en bred åbning og inde i penalhuset er der desuden elastikker til blyanterne, der gør det nemt for barnet at holde orden. Find penalhuset hos Kids-world.

SE OGSÅ: Star Wars madkasse

Indlægget Star Wars penalhus indeholder affiliatelinks

One thought on “Star wars penalhus

Comments are closed.

error: Content is protected !!