maj 19, 2022
star wars skoletaske, star wars rygsæk, skoletaske med star wars motiv, rygsæk med star wars motiv, star wars skoletaskesæt, star wars tasker

Star Wars skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der helt vild med Star Wars og som brændende ønsker sig en sej Star Wars skoletaske?

Med en Star Wars skoletaske på ryggen, bliver det meget sjovere for barnet at gå i skole.

Star Wars er en science-fiction saga, som foregår i “en fjern, fjern galakse for meget længe siden”.

Universet og fortællingen blev skabt af George Lucas, og den første film i serien så dagens lys i 1977. Siden da er der udkommet flere film, og fanskaren har vokset sig større og større. I slutningen af 2017 udkom den nyeste Star Wars film: The Last Jedi er en kommende amerikansk science fiction-film skrevet og instrueret af Rian Johnson

Helt centralt for alle filmene er ”The Force”, eller på dansk ”Kraften”, der er en form for livskraft, som bor i alle levende væsner.

Kraften er stærkere hos nogen, og disse unikke individer, der er kendt som Jedi-ridder, kan træne deres kraft og lære at manipulere med omgivelserne.

Star Wars skoletasker

Lego Star Wars Optimo Skoletaske

Bliv skoleklar i en fart med denne LEGO Star Wars skoletaske! LEGO sikrer leg og sjov for alle skolebørn med deres smarte, letvægtige og robuste skoletasker, der er helt fri for PVC, med 360 graders synlighed og helt unikke designs! I det rummelig hovedrum er der plads til skolebøger, og et lille åbent rum til papirer og andet. Foran på tasken er der et termoisoleret rum til madpakken, og to siderum der lukkes med lynlås samt en flaskeholder. Der medfølger en gymnastikpose som kan fastsættes på rygsækken til ekstra oppakning.
Rygsækken er udstyret med polstret og justerbare skulderremme samt en brystrem. Ryggen har polstret rygpaneler med soft-air-mesh, der sørger for god ventilation. Find den hos Gucca.

Star Wars dark side skoletaske

Ergonomisk skoletaske med Star Wars motiv på fronten. Skoletasken har flere rum, så det er nemt at holde styr på bøger og skriveredskaber. Mål: 30 x 39 x 13 cm. Find den hos Evigleg.

LEGO Darth Vader skoletaske

Denne LEGO skoletaske er perfekt til barnet, der bare er vild med Star Wars og Darth Vader. Skoletasken er både super funktionel og ergonomisk. Volume: 26 L. Mål: 38cm x 29cm x 23cm. Justerbare stropper og brystspænde, så tasken kan tilpasses til det enkelte barn. Find den hos Gucca.

Samsonite Funtime Rygsæk Star Wars 

En rygsæk fra Samsonite, der er både praktisk og sej. Denne rummelige rygsæk har to store rum med plads til alt, du har brug for samt et lille rum på forsiden for alt, du vil have lige ved hånden. Alle rum åbnes og lukkes med lynlås. Rygsækken er fremstillet af slidstærk, PVC-fri polyester og har vatterede skulderstropper, der kan justeres samt strop over brystet, hvilket sikrer både optimal pasform og komfort. Rygsækkens skønne farve og Star Wars-motiv gør den ekstra sjov at bære. Perfekt til skolen, udflugten og rejsen! Mål 51 x 31 x 19 cm. Find den hos Jollyroom.


Star Wars Rygsæk til skolebrug 22L

En rummelig rygsæk fra American Tourister til alle Star Wars-fans! Denne bløde taske er fremstillet af polyester og udstyret med ergonomiske stropper og justerbar brystrem. Rygsækken rummer 22 liter og har et stort rum til bøger, tøj og andet, barnet har har brug for i løbet af dagen. Find den hos Jollyroom.

LEGO Star Wars skoletaskesæt

Denne skoletaske fra LEGO® har et motiv fra Star Wars. Rygsækken er fremstillet i slidstærkt materiale som er vandafvisende og PVC fri. I det rummelig hovedrum er der plads til skolebøger, og et lille åbent rum til papirer og andet. Foran på tasken er der et termoisoleret rum til madpakken, og to siderum der lukkes med lynlås samt en flaskeholder. Der medfølger en gymnastikpose som kan fastsættes på rygsækken til ekstra oppakning. Find skoletasken hos Jollyroom.

LEGO Star Wars skoletaske

En let og meget praktisk skoletaske fra LEGO® med et fint Star Wars Stormtroopers motiv. Tasken er lavet af et slidstærkt og vandafvisende materiale, som også er fri for PVC. Rygsækken har to store rum med masser af plads til bøger og penalhus. Der er to lommer på ydersiden, perfekt til vandflasken eller til de ting der skal være lette at få fat i og en stor lomme foran. Tasken har endda en smart lomme til skoleskema og navn.

Star Wars Skoletaske – Sort 

Hvis man er vild med Star Wars er denne skoletaske den sejeste i hele verden! Den har et flot design og derudover har den plads til bøger, tablet, penalhus, madpakke og så videre. Tasken har et stort rum med masser af plads, et mindre rum foran samt en sidelomme til drikkedunk eller lignende. Find den hos Evigleg.

Lego star wars skoletaskesæt

Sejt Lego skoletaskesæt med Star wars motiv der består af skoletaske, gymnastikpose og et penalhus med indhold. Skoletasken er lavet i slidstærkt materiale med en god ergonomisk støtte i ryggen. En sej skoletaske til skolestart. Find den hos Kids-world.

Star Wars rygsæk med hjul

Sej skoletaske på hjul til børn med Star Wars motiv. Skoletasken er opdelt i flere rum, så det er nemt at holde styr på alle skolesagerne. Kapacitet: 22 L. Find den hos Skiftselv.

SE OGSÅ: Minecraft skoletaske og rygsæk

SE OGSÅ: Star Wars penalhus

Indlægget Star Wars skoletaske indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!