november 27, 2022
Tinka skoletasker til de første skoleår, tinka skoletasker til drenge, tinka skoletasker til piger, begynder skoletasker til drenge 2022, begynder skoletasker til piger 2022, fodbold skoletaske, begynder skoletaske med fodbold motiv, unicorn skoletasker til skolestart

Tinka skoletasker til de første skoleår

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter skoletasker til de første?

Tinka skoletasker til de første skoleår er et populært valg og er lavet i forskellige flotte farver både til drenge og piger.

Der er noget helt særligt ved at starte i skole. Overgangen fra børnehave til skole er en stor ting, både for barnet og for forældrene. Skolestart er også lig med nye indkøb såsom skoletaske, penalhus, drikkedunk, madpakke, gymnastiktaske osv. Alt skal være klar til skolestart.

Den første skoletaske bør ikke være impulskøb, for der er nemlig mange vigtige funktioner, som skal være i orden. De fleste skoletasker til de yngste elever har fokus på at være ergonomisk rigtige til de små, spinkle rygge. Det er vigtigt at den har en god ergonomisk støtte og ikke er for stor, for ellers risikerer man at det bliver ubehageligt for barnet at have på og kan risikere at få ryggener. En ergonomisk korrekt skoletaske har to skulderstroppe, du kan regulere i takt med at dit barn vokser. Husk, at tasken ikke må hænge og slaske nede på lænden. Den skal sidde højt oppe på ryggen. Tjek stroppernes længde af og til. Nogle gange kan de løsne sig lidt, men det er nemt og hurtigt lige at få de regulerbare stopper på plads igen. Stropperne skal helst være brede og polstrede for at skåne ryggen mest muligt.

Tinka skoletasker

Tinka skoletaske 22 L

Cool School by Tinka skoletaske, er en ergonomisk skoletaske til den mindre ryg med flotte motiver. Skoletaskens volume er 22 Liter. Skoletaksen har en god polstret ryg, brede skulderstropper og justerbare stropper til talje og bryst. I bunden er der plastik “fødder”, der gør den mere slidstærk og beskytter bunden mod snavs og skidt.

På ydersiden er der 3 lommer med lynlås samt en lomme på siden til en vandflaske. På indersiden har den en stor polstret lomme til en tablet eller lignende. Der er også en lomme under toppen, der indeholder et vandtæt regnslag. For synlighed har den et blinkende lys (inkluderet batteri) fastgjort til lynlåsen lige i midten af tasken samt reflekterende strimler på alle sider og på regnslaget.

Skoletasken kan købes separat eller som et skoletaskesæt, hvor der medfølger et matchende penalhus.

Find barnets favorit Tinka skoletaske hos Bog & Ide
Tinka penalhuse med indhold

Kombiner den nye skoletaske med et smart penalhus fra Tinka. Tinka penalhuse leveres med indhold og er nemme at bevare overblikket over. Tinka penalhuse findes både med 2 og 3 lynlåsrum. Det er også muligt at få et rundt Tinka penalhus uden indhold.

Find udvalget af Tinka penalhuse hos Bog & Ide

SE OGSÅ:

Begynder skoletasker til drenge og Begynder skoletasker til piger 

Indlægget Tinka skoletasker til de første skoleår indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!