december 6, 2023
top model penalhus, top model, top model skoletaske, top model skoleartikler, top model skoleudstyr, klar til skolestart, top model gave, top model penalhus 2020, penalhus med top model

Top model penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er der styr på Top model skoletaske, men der mangler et flot Top model penalhus eller står penalhus med Top Model højt på ønskelisten?

TOPModel er et funklende koncept til alle piger med interesse for skønhed og mode. Serien består af diverse papir-, skrive- og gaveartikler, tasker og penalhuse.

Top model penalhus er ideelt både til leg i hjemmet og til at holde styr på alle skriveredskaberne til skolebrug.

Fantasy ballet penalhus

Et fint penalhus fra TOPModel med metallisk glimmer-baggrund. I penalhuset er der 18 LYRA-farveblyanter, 18 LYRA-tusser, blyanter, viskelæder og meget andet. Du vil have alt det du skal bruge for at skrive og tegne i skolen og derhjemme. Find penalhuset hos Jollyroom.

Cherry penalhus

Et fint penalhus fra TOPModel med tre store rum. I penalhuset er der 18 LYRA-farveblyanter, 18 LYRA-tusser, blyanter, viskelæder og meget andet. Du vil have alt det du skal bruge for at skrive og tegne i skolen og derhjemme. Find penalhuset hos Jollyroom.

Penalhus med palietter

Dette penalhus med pailletter er lige hvad der mangler i skoletasken! Et flot og skinnende, farverigt design, med pailetter der kan vendes og danne et rent, sølvfarvet paillet penalhus. Dette flotte Top Model penalhus er perfekt til den lille designer, der elsker at tegne og farvelægge – eller til hende, der bare elsker et farverigt og pailleteret design! Find penalhuset hos Gucca.

Friends penalhus

Med dette smarte glimtende Top Model Friends-penalhus, kan du tegne og skrive i skolen og derhjemme. Penalhuset er overskueligt og simpelt indrettet, så dermed vil det være perfekt til elever på klassetrin, der endnu ikke har brug for så mange forskellige remedier. Det har 2 rum, som begge er med lynlås, en netlomme og en praktisk bærehank. Find penalhuset hos Gucca.

Talita penalhus

Supersødt, fuldt udrustet Top Model penalhus i 3 lag til din lille designerstjerne! Dette penalhus er perfekt til hende, der elsker at tegne og farve Top Model. Til den kreative sjæl, der har brug for et rummeligt penalhus med plads til alle hendes farver og blyanter! Find penalhuset hos Gucca.

Top model Tripper penalhus

Er du allerede dækket godt ind med Top Model bøger, tegnehæfter og blokke? Det er da ikke nok, du skal da også have det her vildt seje Top Model Trippel penalhus, Dance. Dette flotte Dance Tripple penalhus fra Top Model er selvfølgelig pyntet med glitter, smukke bogstav- og symbol vedhæng, så det passer til det andet Top Model materiale. Men ikke nok med, at penalhuset ser mega sejt ud udenpå, så gemmer sig der også en masse godter indeni. Find penalhuset hos Gucca.

Love letters penalhus

Så er der lagt op til forårsfølelser med wow-effekt! Dette penalhus er et ægte stilfuldt mirakel der passer perfekt til både skoledage og regnfulde eftermiddage hvor der er masser af tid til at tegne eller skrive. Denne lille, men fine taske er et ægte blikfang. Takket være det super søde, glitrende TOPModel kærlighedsmotiv får dette tredobbelte penalhus alles hjerter til at slå lige lidt hurtigere! Find penalhuset hos Gucca.

Glamshine penalhus

Så er der lagt op til forårsfølelser med wow-effekt! Dette penalhus er et ægte stilfuldt mirakel der passer perfekt til både skoledage og regnfulde eftermiddage hvor der er masser af tid til at tegne eller skrive. Find penalhuset hos Gucca.

Penalhus med stjerner og palietter

Bliv klar til skolestart med dette flotte, lilla penalhus fra Top Model med stjerne i vendbare pailletter, der skifter farve, når du stryger hånden over dem. Dette smarte penalhus kommer med 3 rum med 2 lynlåse, navneskilt inden i så man altid ved hvem det tilhører, og robust materiale i 100% polyester. Find penalhuset hos Gucca.

Love Letters penalhus med 3 rum

Så er der lagt op til forårsfølelser med wow-effekt! Dette penalhus er et ægte stilfuldt mirakel der passer perfekt til både skoledage og regnfulde eftermiddage hvor der er masser af tid til at tegne eller skrive. Denne lille, men fine taske er et ægte blikfang. Takket være det super søde, glitrende TOPModel kærlighedsmotiv får dette tredobbelte penalhus alles hjerter til at slå lige lidt hurtigere! Find penalhuset hos Gucca.

Penalhus med Fergie, Christy & Candy

Med dette fantastiske penalhus fra Top Model er du ikke blot super trendy med det flotte motiv, men også praktisk med dets tre rum! Penalhuset med tre rum er smart med sin akvarelblå farve og de søde Top Model piger Fergie, Christy og Candy. Med de smarte lynlåse, er du sikker på at dine ting ikke bliver blandet sammen. Penalhuset måler: 3 x 21 x 10 cm. Find penalhuset hos Gucca.

Havfrue penalhus

Bliv klar til skolestart med dette fine blå penalhus fra Top Model i det flotteste glitrende design med en den fineste havfrue på forsiden. I dette smukke penalhus fra FANTASYModel kan du gemme alle dine skrivesager og andre kreative værktøjer sikkert og smart! På forsiden af ​​denne søde taske er et smukt glitterbillede af en havfrue i havet. Hun svømmer ubesværet rundt i det glitrende blå vand sammen med hendes venner, nemlig alle de søde og fine fisk, søheste og gopler. Lynlåsen har også et vedhæng i form af en havfruehale for virkelig at fuldføre udseendet. Indersiden er lige så smuk. Find penalhuset hos Gucca.

Fantasy model penalhus


Bliv klar til skolestart med dette flotte, lyserøde penalhus fra Top Model i det flotteste glitrende design med en dygtig og fin balletdanser på forsiden. I dette smukke penalhus fra FANTASYModel kan du gemme alle dine foretrukne tegne-, farve- og håndværksforsyninger! På forsiden af ​​denne søde taske er et smukt glitterbillede af en ballerina. Hun sidder i en mark og rundt omkring hende svæver smukke sommerfugle i luften. Resten af ​​penalhuset passer fint til fronten, med en slående metallisk lyserød farve og en sølvfarvet lynlås. Lynlåsen har også et vedhæng i form af en sommerfugl for virkelig at fuldføre udseendet. Indersiden er lige så smuk med et lilla foring med et mønster af små lyserøde sommerfugle. Find penalhuset hos Gucca.

TopModel penalhus

Med dette skønne penalhus kan du let holde styr på alle dine skolesager. Penalhuset består af et stort rum og 4 separate, mindre penalhuse, der passer ned i det store. Så du kan have fx blyanter i ét penalhus, tusser i et andet, farveblyanter i det tredje og blyantspidser, viskelæder og lineal i det fjerde. Penalhuset har et flot, moderne design i pink med dekorationer af stjerner og søde pandaer, og derudover er der motiver af tre Top Model piger. Det perfekte penalhus til pigen der gerne vil holde styr på sine skolesager og som er vild med lyserød. Find penalhuset hos Gucca.

SE OGSÅ: Top model skoletaske

Indlægget Top Model penalhus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!