January 16, 2021
top model penalhus, top model, top model skoletaske, top model skoleartikler, top model skoleudstyr, klar til skolestart, top model gave, top model skoletasker, top model skoletaske, skoletaske med top model

Top Model skoletaske

Er du på jagt efter en Top Model skoletaske?

Der skal vist ikke herske nogen tvivl om at de mange smukke karakterer fra Top Model, længe har været et stort hit hos mange piger. Er du på jagt efter en skoletaske med Top Model, har vi fundet et fint udvalg af ergonomiske Top Model skoletasker.

Blå Top Model skoletaske. Tasken med 3 rum er rummelig, let og med masser af flotte, praktiske og ergonomisk korrekte detaljer. Bagsiden har solide, bløde og justerbare skulderremme samt ekstra bløde puder med air flow på det stykke, der er i direkte kontakt med ryggen. Derudover er der en brystrem, der også kan justeres, så skoletasken bliver siddende korrekt og ikke glider af ryggen. Skoletasken er forsynet med reflekser i toppen og på bære-remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bærerem samt en strop, hvis tasken skal hænges op. Skoletasken har desuden kraftige lynlåse, fast bund og mange andre fede detaljer. Pris 649,- Find den her.

Her får du en super flot rygsæk i et glitrende, flot, pink TOPModel Friends design. Tasken med 3 rum er rummelig, let og med masser af flotte, praktiske og ergonomisk korrekte detaljer. Bagsiden har solide, bløde og justerbare skulderremme samt ekstra bløde puder med air flow på det stykke, der er i direkte kontakt med ryggen. Derudover er der en brystrem, der også kan justeres, så skoletasken bliver siddende korrekt og ikke glider af ryggen. Skoletasken er forsynet med reflekser i toppen og på bære-remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bærerem samt en strop, hvis tasken skal hænges op. Skoletasken har desuden kraftige lynlåse, fast bund og mange andre fede detaljer. Materiale: 100% polyester. Materiale front: 100 % PVC. Vægt: ca. 980 gram. Volume: 19,6 L. Mål: H: 43cm x B: 35cm D: 28cm. Pris 799,- Find den her.

Tasken med 3 rum er rummelig, let og med masser af flotte, praktiske og ergonomisk korrekte detaljer. Bagsiden har solide, bløde og justerbare skulderremme samt ekstra bløde puder med air flow på det stykke, der er i direkte kontakt med ryggen. Derudover er der en brystrem, der også kan justeres, så skoletasken bliver siddende korrekt og ikke glider af ryggen. Skoletasken er desuden forsynet med reflekser i toppen og på bære-remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bærerem samt en strop, hvis tasken skal hænges op. Skoletasken har kraftige lynlåse, fast bund og mange andre fede detaljer. Pris 799,-. Find den her.

Her får du en super flot rygsæk i et glitrende, flot, blåt TOPModel Friends design. Tasken med 3 rum er rummelig, let og med masser af flotte, praktiske og ergonomisk korrekte detaljer. Bagsiden har solide, bløde og justerbare skulderremme samt ekstra bløde puder med air flow på det stykke, der er i direkte kontakt med ryggen. Derudover er der en brystrem, der også kan justeres, så skoletasken bliver siddende korrekt og ikke glider af ryggen. Skoletasken er forsynet med reflekser i toppen og på bære-remmene. På toppen af skoletasken er der en kraftig bærerem samt en strop, hvis tasken skal hænges op. Skoletasken har desuden kraftige lynlåse, fast bund og mange andre fede detaljer. Pris 799,- Find den her.

Indlægget Top Model skoletaske indeholder affiliatelinks

One thought on “Top Model skoletaske

  1. Pingback: Top model penalhus - Klar til skolestart

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *