maj 19, 2022
top model skoletasker, top model skoletaske, top model rygsæk til skolebrug, top model tasker, skoletasker til piger 1. til 4. klasse, top model skoletasker med hjul

Top Model skoletasker 1. til 4. klasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er din datter vild med TOP Model universet og klar til skolestart?

Top model skoletasker står højt på ønskelisten hos mange piger og det er ikke uden grund!

TOP Model har et fantastisk kreativt univers og fine kreative ting, der gør det sjovt for piger at tegne, male og lave små kreative projekter. Serien består af 13 piger, der alle hver især har deres egen stil og smarte udseende, som på skift pryder de mange forskellige TOP Model ting og artikler. De har alle vidt forskellige personligheder, hvilket gør det nemt for alle piger at finde mindst én af modellerne at identificere sig med. De 13 piger der tilsammen udgør TOP Model interesserer sig for mode og skønhed og så betyder venskab, musik og kreativitet meget for alle TOP Modellerne.

Nogle af de mest populære TOP Models produkter er kreative bøger og malebøgerne med piger, hvor den kreative blot skal tegne tøjet eller klippe det ud efter egne kreative designs. TOP Model er en sjov og sød måde at starte en interesse for mode, tøj, skønhed og kreative håndarbejdsprojekter.

TOP Model skoletasker

Et andet populært TOP Model produkt er en TOP Model skoletaske. En skoletaske er en form for accesorie for den helt unge skolepige. Vi ser meget ofte af skoletasken viser noget om barnets hobby eller interesser. Derfor ser vi at fodbold skoletasker og Fortnite skoletasker hitter blandt drengene, mens pigerne er vilde med Unicorn skoletasker eller en TOP Model skoletaske, som dem vist nedenfor.

Top Model – Skoletaske – Love Letters

Bliv klar til skolestart med denne yndige TOP Model skoletaske, der er prydet af det smukkeste Love Letters-model motiv. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Tasken har tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Find skoletasken hos Gucca.

Top Model – Skoletaske – Friends – Pink

Bliv klar til skolestart med denne yndige TOP Model skoletaske, der er prydet af det smukkeste June og Jill Friends -model motiv. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Skoletasken indeholder tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Tasken har desuden reflekterende striber på for- og skulder puder for bedre synlighed i mørke. Find den hos Gucca.

TOP Model havfrue skoletaske

Er barnet helt vild med havfruer? Så er denne skoletaske helt perfekt. Skoletasken er udstyret med 3 store rum og forskellige lommer, som gør det nem at organisere skoletasken. Find den hos Gucca.

TOP Model skoletaske med fe

Tasken, med motiv af en fe, er med sine 2 rum samt sidelommer en praktisk løsning til hurtig organisering af skoleting. Derudover er den udstyret med justerbare skulderremme og en stabil bund, der gør den nem at bære rundt på. Skoletasken har desuden reflekser, som gør den synlig i mørke. Find skoletasken hos Gucca.

Top Model – Fantasy Skoletaske Med Glimmer – Isprinsesse 

Skoletasken er metallisk blå med sølvglitterfolie og har det smukkeste isprinsesse-motiv udenpå. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Skoletasken indeholder tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Tasken har desuden reflekterende striber på for- og skulder puder for bedre synlighed i mørke. Find den hos Gucca.

Top Model Skoletaske – Candy Cake 

Sej skoletaske fra Top Model! Tasken er fra serien Candy Cake og er fyldt med masser af lyserød, masser glitter, Top Modellerne Hayden og Candy og utrolige søde donuts overalt! Skoletasken indeholder et stort hoved- og mellemrum, en frontlomme, et polstret bærehåndtag, en løkke til at hænge op, en hemmelig lynlåsslomme på ryggen, sidelommer til flasker og reflekser for god synlighed i mørke. Find den hos Gucca.

Top Model – Lilla Skoletaske Med Stjerner

Bliv den sejeste i skoleklassen med denne super flotte og smarte lilla skoletaske fra Top Model! Denne skoletaske er særdeles rummelig, så der er rigeligt plads til både dine bøger, madpakke og penalhus i sine to store rum og 2 ydre sidelommer. For ultimativ komfort er ryggen også polstret, det samme er de 2 justerbare bærestropper til skuldrene. Bunden er også polstret så snavs og fugt holdes væk fra rygsækkens indhold. Find den hos Gucca.

Top Model – Fantasy Skoletaske Ballet Tema

Bliv klar til skolestart med denne yndige TOP Model skoletaske, der er prydet af det smukkeste ballet-model motiv. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Skoletasken indeholder tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Tasken har desuden reflekterende striber på for- og skulder puder for bedre synlighed i mørke. Find den hos Gucca.

Miss Melody skoletaske med hestemotiv

Bliv klar til skolestart med denne yndige TOP Model skoletaske, der er prydet af det smukkeste Miss Melody glitter-motiv. Den rummelige skoletaske har plads til alle de nødvendige redskaber til skoledagen. Find den hos Gucca.

Top Model Skoletaske – Love Hundemotiv Med Pailletter 

Skøn skoletaske med det fineste hundemotiv og palietter. Skoletasken indeholder tre store rum, forlomme, lynlåslomme og yderlomme til drikkedunk. Tasken har desuden reflekterende striber på for- og skulder puder for bedre synlighed i mørke. Find skoletasken hos Gucca.

TOP Model skoletaske med hjul

Den super fine skoletaske er designet som en trolley med hjul, så du nemt at trække den efter dig, når du er på vej i skole. Dens design er præget af lyserøde nuancer, og på forsiden ses en super flot fe og andre fine detaljer. Tasken er med lynlås, og på lynlåsen sidder en blød pompom. Den er desuden fremstillet med glatløbende hjul og teleskophåndtag. Derudover kan bagklappen sættes ned over hjulene, så du undgår beskidt tøj, hvis du tager tasken på ryggen. Find skoletasken hos Gucca.

Top Model – Skoletaske Med Hjul Til Børn

Denne skoletaske med integrerede hjul og teleskopisk håndtag er også superpraktisk og velegnet  til glade skolegængere, der ønsker et komfortabelt og praktisk design. Tasken kommer i et lækkert og farverigt design, med trolleydesign, så de små også kan vælge at trække håndtaget ud og rulle tasken som en trolley, når vægten bliver for meget. For at bruge rygsækken som en trolley skal du blot trække det teleskopiske håndtag ud og den kan trækkes komfortabelt. Bunden af tasken har en belægning, der sørger for at holde vand og skidt ude, så børn og unge sikkert kan stille den på gulvet og jorden, samt cykle med tasken uden frygt for grimme pletter eller af frygt for at den skulle vælte! Find den hos Gucca.

SE OGSÅ: Skoletasker med hjul til børn

Indlægget TOP Model skoletasker 1. til 4. klasse indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

2 thoughts on “Top Model skoletasker 1. til 4. klasse

  1. Pingback: Top model penalhus - Klar til skolestart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!