juni 13, 2024
toy story penalhuse til børn, toy story penalhus med indhold, toy story penalhus 2 rum, disney penalhuse til børn, penalhus med toy story motiv

Toy Story penalhuse til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Toy Story fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Toy Story udstyr. Så skal han/hun da have et Toy Story penalhus.

Toy Story penalhuse står højt på mange børns ønskeseddel. På Klar til skolestart finder du de flotteste penalhuse med Toy Story motiv.

Toy Story 4 er en amerikansk computeranimationsfilm fra Pixar, instrueret af Josh Cooley. Filmen er en opfølger til Toy Story, Toy Story 2, og Toy Story 3. Animationsfilmen ‘Toy Story 4‘ er den seneste film i serien om Woody, Buzz Lightyear og det andet levende legetøj, der startede med Pixars Toy Story i 1995.

Filmen følger tiden efter Anders, hvor legetøjet nu lever hos den nye ejer Bonnie. Alles yndlings legetøjssheriff Woody og sine bedstevenner Buzz Lightyear og Jessie, hygger sig med deres nye ejer, Bonnie, indtil der ankommer et nyt legetøj på hendes værelse, Forky. Woody oplever oftere og oftere at ende i skabet, mens Bonnie leger med de andre ting.

Men Forky, som Bonnie selv har lavet i skolen af en gaffelske og piberensere, mener bestemt ikke at han er et legetøj, og han vil hellere slippe for at komme med på eventyr, hvis dog bare de gav ham lov til at være i fred.

Da familien drager på bilferie, skal alt legetøjet med, også Bonnies helt nye hjemmelavede legetøj Forky, der har svært ved at finde sin nye plads i verden.

Woody forpligter sig til at passe på Forky i håb om, at han kan finde vej til Bonnies hjerte igen.

Men da de to bliver væk fra resten af familien, venter der store udfordringer, hvor de både står overfor nye venner og fjender og ikke mindst Woodys gamle flamme, Bo Peep.

SE OGSÅ: 10+ Toy Story gaveideer til børn

Toy Story penalhuse

Toy Story penalhus med indhold

Toy Story penalhus opdelt i to lag med lynlås. Penalhuset er opdelt for at gøre det mere overskueligt for barnet at finde det redskab han eller hun har brug for hurtigt. Penalhuset indeholder 14 tuscher, 10 farveblyanter, viskelæder, blyant, blyantspidser og kuglepen. Find penalhuset hos Gucca.

Toy Story penalhus med 2 rum

Har du et barn der heller ikke kan få nok af Toy Story?  I dette penalhus, er der 2 rum, som du kan bruge til at putte alle dine blyanter, farveblyanter, tusser osv i. Perfekt til skolebrug eller til at holde styr på skriveredskaberne og andre små hemmeligheder derhjemme. Find penalhuset hos Gucca.


Toy Story penalhus

Sejt Toy Story penalhus til den ultimative Toy Story fan. Penalhuset er opdelt i 3 rum, så det er nemt at bevare overblikket over dets indhold. Find penalhuset hos Gucca.

Woody & Buzz Lightyear penalhus

Sejt Toy Story penalhus til enhver Toy Story fan.  I dette penalhus, er der 2 rum, som du kan bruge til at putte alle dine blyanter, farveblyanter, tusser osv i. Perfekt til skolebrug eller til at holde styr på skriveredskaberne og andre små hemmeligheder derhjemme. Find det hos Gucca.

Toy Story penalhus

Simpelt penalhus til børn med Toy Story motiv. Penalhuset består af et stort rum, hvor det er nemt at bevare overblikket. Find det hos Gucca.

Toy Story penalhus

Toy Story penalhus i flotte farver, der gør skoledage meget sjovere. Penalhuset har et skønt motiv med nogen af de mest kendte karakterer fra filmen. Find det her hos Gucca.

SE OGSÅ: Cars penalhuse til børn

Indlægget Toy Story penalhuse til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!