oktober 18, 2021
transformers skoletaske, skoletaske med transformers motiv, transformers skoletasker, transformers skoletaskesæt

Transformers skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der går i skole eller måske snart skal starte i skole, der er helt vild med Transformers? Så skal han selvfølgelig have en sej Transformers skoletaske.

Med en Transformers skoletaske på ryggen, bliver det meget sjovere for barnet at gå i skole.

Transformers-filmen handler om Sam Witwicky, der er lidt af en nørd og i kammeraternes øjne bliver han ikke mindre nørdet, da han fortæller om sin oldefar, der rejste til Sydpolen på ekspedition. Sam’s oldefar fandt nemlig en kæmpestor, robotlignende figur indefrosset i isen på Sydpolen. Denne robot kommer til at have en kæmpe indflydelse på Sam’s liv.

Langt fra Jorden har Autobots (det er de gode Transformers robotter) bekriget og forsøgt at nedkæmpe de onde Decepticons robotter. Kampene har stået på i hundrede år og lederne på slagmarken er henholdsvis Optimus Prime, leder af Autobots og den hensynsløse Megatron (leder af Decepticon).

Decepticons har desværre opdaget en energikilde på Jorden. Den vil de naturligvis gøre alt for at komme i besiddelse af, men Sam har nøglen, der kan forpurre deres planer.

Dette var komplottet på den første transformers film tilbage i 2007. Siden har historien udviklet sig over mange film, senest og formodentlig sidste film, Bumblebee, der havde dansk biografpremiere i starten af 2019.

Bumblebee’ er den sjette film i franchisen, der er baseret på det populære 80’er-legetøj Transformers, og bliver her vakt til live af Michael Bay som producer med bl.a. Steven Spielberg som executive producer.

Når jagten går ind på en skoletaske til skolebarnet, så tager barnet ofte udgangspunkt i sine ynglingsfarver, sin ynglingsbeskæftigelse, sport eller hobby. På den måde afspejler skoletasken barnets interesser. Hvis barnet er helt vild med Transformers, så vil en Transformers skoletaske, i den grad, gøre stor lykke.

Transformers skoletaskesæt

Flot skoletaske i super kvalitet med Transformers motiv på.Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymnastiktaske og penalhus. Produktmål: 41x30x22 cm.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

SE OGSÅ: Avengers skoletaske

Indlægget Transformers skoletaske indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!