februar 8, 2023
unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2022, unicorn penalhuse 2022

Unicorn penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter et flot unicorn penalhus? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af penalhus med unicorns.

Et unicorn penalhus står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til. Enhver Unicorn fan må da ikke gå ned på Unicorn udstyr. Et penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Enhjørning penalhus

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få et Unicorn penalhus, så tjek disse fine penalhuse med unicorns:

Ylvi & the Minimoomis unicorn penalhus med 3 rum

Dettee penalhus fra Ylvi og Minimoomis har en skinnende farverig forside med et søde enhjørningstema. De tre separate rum er fuldstændigt fyldt med 18 LYRA farvede blyanter, 18 LYRA tuschpenne, to LYRA almindelige blyanter, spidser, viskelæder, lineal, saks og en lille hemmelig lomme. Find penalhuset hos Coolshop.

Enhjørning penalhus

Sødt penalhus med motiv og tema af Enhjørning. Penalhuset kommer i en sød lyserød farve. Penalhuset består af to rum med indhold, der begge åbnes og lukkes med lynlås. Find penalhuset hos Eurotoys.

Tinka penalhus med enhjørning 2 rum

Flot lilla Tinka penalhus med enhjørninge motiv med alt hvad barnet behøver til skolestart. I penalhuset finder du 9 tynde farveblyanter, 9 tykke farveblyanter, 1 trylleblyant, 1 begynderblyant, 1 almindelig blyant, samt lineal, saks, limstift, viskelæder og dobbelt blyantspidser. Find penalhuset hos Bog & Ide.

Tinka pink penalhus med enhjørning 2 rum

Penalhus unicorn fra Cool School by Tinka med 2 lynlåse og indhold. I penalhuset finder du 9 tynde farveblyanter, 9 tykke farveblyanter, 1 trylleblyant, 1 begynderblyant, 1 almindelig blyant, samt lineal, saks, limstift, viskelæder og dobbelt blyantspidser. Find penalhuset hos Bog & Ide.

Jeva Pegasus penalhus med 2 rum

Twozip fra Jeva et et penalhus med to lynlåse og to rum, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Indeholder alt der er behov for til skolestarten. Find penalhuset hos Jollyroom.

Ylvi & The Minimoomis enhjørning penalhus 3 rum

Dette penalhus fra Ylvi & the Minimoomis har tre store rum, fyldt med alt det dit barn har brug for til at tegne og skrive. Penalhuset indeholder 18 farveblyanter og tusser, blyanter, kuglepen, viskelæder og meget andet tilbehør. Find penalhuset hos Jollyroom.

Tinka penalhus med enhjørning 3 rum

Penalhus i plys med enhjørninge motiv inddelt i 3 rum. I penalhuset finder du 18 tuscher, 9 tynde farveblyanter, 9 tykke farveblyanter, 1 trylleblyant, 1 begynderblyant, 1 almindelig blyant, samt lineal, saks, limstift, viskelæder og dobbelt blyantspidser. Find penalhuset hos Bog & Ide.

Jeva penalhus med enhjørning

Twozip fra Jeva et et penalhus med to lynlåse og to rum, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Indeholder alt der er behov for til skolestarten. Find penalhuset hos Jollyroom.

Jeva regnbue penalhus

Onezip fra Jeva et et penalhus med en lynlås, et rum og en ekstra klap indeni, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann Penalhus m. Indhold – Unicorn

Fint penalhus fra Beckmann med Unicorn motiv. Penalhuset er opdelt i 3 rum og fyldt med alle der ting barnet har behov til skolestart og hygge derhjemme. Find penalhuset hos Kids-world.

Unicorn penalhus

Penalhus med 3 rum og unicorn motiv. Penalhuset har alt det indhold dit barn har behov for i løbet af skoledagen. Find penalhuset hos Computersalg.

Beckmann Unicorn penalhus

Flot farverigt penalhus fra Beckmann med enhjørning motiv. Penalhuset leveres uden fyld, så I kan selv fylde det med alle yndlings skriveredskaberne. Find penalhuset hos Jollyroom.

Ylvi And The Minimoomis – unicorn Penalhus Med 3 Rum

Penalhuset er designet med inspiration fra Ylvi and The Minimoomis, og det er pyntet med den flotte enhjørning Naya og flere flotte detaljer. Det smarte penalhus har tre forskellige rum, så der er god plads til de skriveredskaber, du skal bruge på en skoledag. Rummene er fyldt op med 18 farveblyanter, to blyanter, en saks, en lineal, en blyantspidser, et viskelæder og en limstift. Desuden kan penalhusets planeter lyse op ved et tryk på en knap. Find penalhuset hos Gucca.

Ylvi & the Minimoomis – Glitter Penalhus

Virkeligt fint og rummeligt penalhus – eller kosmetikpung – fra Ylvi & the Minimoomis. Med broderet enhjørning applikation på fortryllende glitterbaggrund  i de fineste pastelregnbuefarver. Penalhuset er uden indhold. Find det hos Coolshop.

Tinka enhjørning penalhus i plys

Penalhus pegasus uden indhold fra Cool School by Tinka i plys med vedhæng. Der er god plads i penalhuset til både blyanter og farveblyanter, samt mange andre ting barnet har brug for i skolen. Find penalhuset hos Bog & Ide.

Ylvi & The Minimoomis – Penalhus Med Indhold – Enhjørning

Tag magien med i skole med dette enhjørninge penalhus! Penalhuset har et Ylvi og the Minimoomis tema med et flot unicorn-motiv af den søde Naya, som har en farverig manke og hale. Penalhuset kommer med blyantsspidser, saks, viskelæder, lineal, 2 blyanter, 18 farveblyanter og 18 tuscher. Find penalhuset hos Gucca.

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Unicorn penalhus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!