januar 29, 2022
unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2021, unicorn penalhuse 2021

Unicorn penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter et flot unicorn penalhus? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af penalhus med unicorns.

Et unicorn penalhus står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til. Enhver Unicorn fan må da ikke gå ned på Unicorn udstyr. Et penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Enhjørning penalhus

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få et Unicorn penalhus, så tjek disse fine penalhuse med unicorns:

Ylvi And The Minimoomis enhjørning penalhus

Her får du det sødeste, regnbuefarvede Ylvi & the Minimoomis penalhus med pailletter. Penalhuset er farverigt og glitrende, udført i 3 lag og fuldt udrustet med alle de ting et penalhus skal indeholde! Perfekt til den kreative sjæl, der har brug for et rummeligt penalhus med plads til alle hendes farver og blyanter! Find det hos Gucca.

Jeva penalhus med enhjørning

Twozip fra Jeva et et penalhus med to lynlåse og to rum, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Indeholder alt der er behov for til skolestarten. Find penalhuset hos Jollyroom.

Jeva regnbue penalhus

Onezip fra Jeva et et penalhus med en lynlås, et rum og en ekstra klap indeni, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Find penalhuset hos Jollyroom.

Unicorn penalhus

Penalhus med 3 rum og unicorn motiv. Penalhuset har alt det indhold dit barn har behov for i løbet af skoledagen. Find penalhuset hos Computersalg.

Ylvi And The Minimoomis – unicorn Penalhus Med 3 Rum

Penalhuset er designet med inspiration fra Ylvi and The Minimoomis, og det er pyntet med den flotte enhjørning Naya og flere flotte detaljer. Det smarte penalhus har tre forskellige rum, så der er god plads til de skriveredskaber, du skal bruge på en skoledag. Rummene er fyldt op med 18 farveblyanter, to blyanter, en saks, en lineal, en blyantspidser, et viskelæder og en limstift. Desuden kan penalhusets planeter lyse op ved et tryk på en knap. Find penalhuset hos Gucca.

Poopsie Unicorn Penalhus

Et fint penalhus med motiv fra Poopsi. Penalhuset lukkes med lynlås og er perfekt til at have med i skolen til opbevaring af blyanter, viskelæder og lignende. Find penalhuset hos Jollyroom

unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2020, unicorn penalhuse 2020

Beckmann penalhus med Unicorn motiv – 3 rum

Et praktisk penalhus fra Beckmann. Dette rummelige penalhus er proppet med alt, du har brug for til skolearbejdet eller hobbyen. Der er tre store rum, som åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset er i en skøn farve med et fint motiv. Find penalhuset hos Jollyroom.

Unicorn penalhus med 3 rum

Penalhus med Unicorn motiv opdelt i 3 rum. Penalhuset er fyldt med alle de skriveredskaber barnet har brug for i løbet af skoledagen. Find det Coolshop.

Ylvi & the Minimoomis – Glitter Penalhus

Virkeligt fint og rummeligt penalhus – eller kosmetikpung – fra Ylvi & the Minimoomis. Med broderet enhjørning applikation på fortryllende glitterbaggrund  i de fineste pastelregnbuefarver. Penalhuset er uden indhold. Find det hos Coolshop.

Topmodel penalhus med enhørning 3 rum

Smukt penalhus fra Top Model med magiske farver kombineret med et magisk motiv og blinkende LED’er. Penalhuset er i 3 lag og indeholder alt hvad der skal bruges til en skoledag. Find penalhuset hos Coolshop.

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Unicorn penalhus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!