april 16, 2024
unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2022, unicorn penalhuse 2022

Unicorn penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter et flot unicorn penalhus? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af penalhus med unicorns.

Et unicorn penalhus står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til. Enhver Unicorn fan må da ikke gå ned på Unicorn udstyr. Et penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Enhjørning penalhus

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få et Unicorn penalhus, så tjek disse fine penalhuse med unicorns:

Beckmann Penalhus med unicorns 2023

Foldbart penalhus fra Beckmann med et sjovt motiv. Det har en lynlås til lukning og mange elastikkanter indeni så man kan holde styr på alt fra blyanter til viskelædere. Det er muligt at få en skoletaske i samme serie. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann enhjørning penalhus med 3 lynlåse

Stort, foldbart penalhus fra Beckmann med et sjovt motiv. Det har tre rum med lynlåse og mange elastikkanter indeni så man kan have orden i det hele. Find det hos Jollyroom.

Valiant Unicorn Penalhus

Fint penalhus både til at holde styr på skriveredskaberne i skoletasken samt derhjemme. Penalhuset leveres med indhold og det er nemt at bevare overblikket over dets indhold. Find det hos Jollyroom.

Beckmann Penalhus m. Indhold – Unicorn

Fint penalhus fra Beckmann med Unicorn motiv. Penalhuset er opdelt i 3 rum og fyldt med alle der ting barnet har behov til skolestart og hygge derhjemme. Find penalhuset hos Kids-world.

Beckmann Unicorn penalhus

Flot farverigt penalhus fra Beckmann med enhjørning motiv. Penalhuset leveres uden fyld, så I kan selv fylde det med alle yndlings skriveredskaberne. Find penalhuset hos Jollyroom.

Frii of Norway enhjørning penalhus

Penalhuset er enkelt og klart med et indre lag – uden indhold, så du kan vælge, hvilke farver, stifter og blyanter du vil have i den. Find penalhuset hos Gucca.

Enhjørning Penalhus med plys

Dette fede penalhus med enhjørningemotiv indeholder alt, hvad barnet har brug for i skolen. Det er et trippelpenalhus med masser af plads til alverdens skriveredskaber. Find penalhuset hos Gucca.

Jeva enhjørning penalhus med 2 lynlåse

Sejt penalhus til barnet der er vild med enhjørninge. Penalhuset er opdelt i 2, så det er nemt for barnet at bevare overblikket over skoleredskaberne. Find det hos Kids-world.

Jeva Seahorse Unicorn penalhus

Flot penalhus i friske farver lige til at blive glad af. Penalhuset leveres med indhold og er opdelt i 2 lynlåsrum, så det er nemmere for barnet at bevare overblikket. Find det hos Kids-world

Jeune Premier Penalhus

Penalhus fra Jeune Premier med det fineste enhjørning print. Penalhuset er godt organiseret, så det er nemt for barnet at bevare overblikket. Find penalhuset hos Kids-world.

Jeva Penalhus m. Indhold

Penalhus fra det populære skoletaskemærke Jeva. Penalhuset leveres med indhold og er opdelt i 2 lynlåsrum, så det er nemmere for barnet at bevare overblikket. Find penalhuset hos Kids-world

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Unicorn penalhus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!