February 25, 2021
unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2021, unicorn penalhuse 2021

Unicorn penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter et flot unicorn penalhus? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af penalhus med unicorns.

Et unicorn penalhus står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til. Enhver Unicorn fan må da ikke gå ned på Unicorn udstyr. Et penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Enhjørning penalhus

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få et Unicorn penalhus, så tjek disse fine penalhuse med unicorns:

Miss Melody penalhus med Unicorn motiv

Hvis du elsker glitrende pailletter og er stor fan af heste og enhjørninger, er det her smukke penalhus fra Miss Melody perfekt til dig! Penalhuset har en flot pink farve med pink stjerner og med pailletter, som kan ændres til en matchende pink farve fra den originale sølv. Miss Melodys penalhus er perfekt til opbevaring af blyanter og lignende skoleting. Find det hos Gucca.

Ylvi And The Minimoomis enhjørning penalhus

Her får du det sødeste, regnbuefarvede Ylvi & the Minimoomis penalhus med pailletter. Penalhuset er farverigt og glitrende, udført i 3 lag og fuldt udrustet med alle de ting et penalhus skal indeholde! Perfekt til den kreative sjæl, der har brug for et rummeligt penalhus med plads til alle hendes farver og blyanter! Find det hos Gucca.Topmodel Enhjørning penalhus

Unicorn penalhus

Penalhus med 3 rum og unicorn motiv. Penalhuset har alt det indhold dit barn har behov for i løbet af skoledagen. Find penalhuset hos Computersalg.

Ylvi And The Minimoomis – Penalhus Med Enhjørning

Enhjørningen Naya er sluppet fri i rummet! Find hende på dette smukke penalhus, som har et smukt stjernehimmel-motiv! Penalhuset har indeni tre separate rum, hvor der er rigeligt plads til dine blyanter og andre skriveredskaber. Find penalhuset hos Gucca.

Ylvi And The Minimoomis – unicorn Penalhus Med 3 Rum

Penalhuset er designet med inspiration fra Ylvi and The Minimoomis, og det er pyntet med den flotte enhjørning Naya og flere flotte detaljer. Det smarte penalhus har tre forskellige rum, så der er god plads til de skriveredskaber, du skal bruge på en skoledag. Rummene er fyldt op med 18 farveblyanter, to blyanter, en saks, en lineal, en blyantspidser, et viskelæder og en limstift. Desuden kan penalhusets planeter lyse op ved et tryk på en knap. Find penalhuset hos Gucca.

Fabelab unicorn penalhus

Det fineste penalhus fra Fabelab, der er formet som en unicorn. Penalhuset kommer uden indhold. Find penalhuset hos Kids-world.

Poopsie Unicorn Penalhus

Et fint penalhus med motiv fra Poopsi. Penalhuset lukkes med lynlås og er perfekt til at have med i skolen til opbevaring af blyanter, viskelæder og lignende. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann penalhus med unicorn motiv

Se dette praktiske penalhus fra Beckmann i en flot farve og med et fint mønster. Penalhuset er rummeligt og åbnes og lukkes med lynlås. Fyld det med blyanter, viskelæder, linealer og andet, du har brug for til skolearbejdet eller hobbyen. Find det hos Jollyroom.

unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2020, unicorn penalhuse 2020

Beckmann penalhus med Unicorn motiv – 3 rum

Et praktisk penalhus fra Beckmann. Dette rummelige penalhus er proppet med alt, du har brug for til skolearbejdet eller hobbyen. Der er tre store rum, som åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset er i en skøn farve med et fint motiv. Find penalhuset hos Jollyroom.

Frii of Norway – Penalhus – Harmonic Unicorns

Penalhuset er enkel og overskueligt med et lag, så det er nemt for barnet at overskue. Penalhuset er uden indhold, så Ikan vælge, hvilke farver, tusher og blyanter der skal i. Find penalhuset hos Coolshop.

Ylvi & the Minimoomis – Trippel Penalhus m/Naya

Det søde tripple penalhus fra Ylvi og Minimoomis har 3 lag med kraftige sølv lynlåse til hvert lag! Det kommer i en flot pink farve og på forsiden er der et billede af Naya med regnbue manke. Penalhuset leveres med indhold. Find det hos Coolshop.

Ylvi & the Minimoomis – Glitter Penalhus

Virkeligt fint og rummeligt penalhus – eller kosmetikpung – fra Ylvi & the Minimoomis. Med broderet enhjørning applikation på fortryllende glitterbaggrund  i de fineste pastelregnbuefarver. Penalhuset er uden indhold. Find det hos Coolshop.

Topmodel penalhus med enhørning 3 rum

Smukt penalhus fra Top Model med magiske farver kombineret med et magisk motiv og blinkende LED’er. Penalhuset er i 3 lag og indeholder alt hvad der skal bruges til en skoledag. Find penalhuset hos Coolshop.

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Unicorn penalhus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!