October 25, 2020
unicorn penalhus, enhjørning penalhus, penalhus med unicorn motiv, penalhus med enhjørning motiv, enhjørning penalhuse 2020, unicorn penalhuse 2020

Unicorn penalhus

Er I på jagt efter et flot unicorn penalhus? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af penalhus med unicorns.

Et unicorn penalhus står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til. Enhver Unicorn fan må da ikke gå ned på Unicorn udstyr. Et penalhus kan både bruges til skolebrug og derhjemme til at holde styr på alle skriveredskaberne.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Enhjørning penalhus

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få et Unicorn penalhus, så tjek disse fine penalhuse med unicorns:

Beckmann penalhus med 3 rum

Et praktisk penalhus fra Beckmann. Dette rummelige penalhus er proppet med alt, du har brug for til skolearbejdet eller hobbyen. Der er tre store rum, som åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset er i en skøn farve med et fint motiv. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann penalhus med 1 rum

Et praktisk penalhus fra Beckmann. Dette rummelige penalhus er proppet med alt, du har brug for til skolearbejdet eller hobbyen. Det store rum åbnes og lukkes med lynlås. Penalhuset er i en skøn farve med et fint motiv. Find penalhuset hos Jollyroom.

Miss Melody penalhus med Unicorn motiv

Hvis du elsker glitrende pailletter og er stor fan af heste og enhjørninger, er det her smukke penalhus fra Miss Melody perfekt til dig! Penalhuset har en flot pink farve med pink stjerner og med pailletter, som kan ændres til en matchende pink farve fra den originale sølv. Miss Melodys penalhus er perfekt til opbevaring af blyanter og lignende skoleting. Find det hos Gucca.

Ylvi And The Minimoomis enhjørning penalhus

Her får du det sødeste, regnbuefarvede Ylvi & the Minimoomis penalhus med pailletter. Penalhuset er farverigt og glitrende, udført i 3 lag og fuldt udrustet med alle de ting et penalhus skal indeholde! Perfekt til den kreative sjæl, der har brug for et rummeligt penalhus med plads til alle hendes farver og blyanter! Find det hos Gucca.

Topmodel Enhjørning penalhus

Dette smukke Top Model trippel penalhus i pink med et flot enhjørninge motiv, indeholder alt hvad du behøver for en perfekt skolestart! Udenpå er der et flot motiv, der lyser op når du trykker på knappen.  Find det hos Gucca.

Unicorn penalhus

Penalhus med 3 rum og unicorn motiv. Penalhuset har alt det indhold dit barn har behov for i løbet af skoledagen. Find penalhuset hos Computersalg.

SE OGSÅ: Unicorn skoletaske

Indlægget Unicorn penalhus indeholder affiliatelinks