januar 29, 2022
unicorn skoletaske, skoletaske med unicorn, skoletaske med enhjørning, enhjørning skoletaske, ylvi skoletaske, ylvi skoletasker, skoletaske med hest, heste skoletaske, heste skolertasker, unicorns, unicorn, enhjørning, ylvi and the minimoomis, ylvi and the minimoomis skoletaske, ylvi and the minimoomis skoletasker, ylvi & the minimoomis skoletaske, ylvi & the minimoomis skoletasker, ylvi & the minimoomis, lilla skoletaske, lilla skoletasker, skoletaske med LED, LED skoletaske, ergonomisk skoletaske, skoletaske til skolestart, klar til skolestart

Unicorn skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter en flot unicorn skoletaske? Hos Klar til Skolestart har vi samlet det flotteste udvalg af skoletasker med unicorns.

En unicorn skoletaske står højt på mange pigers ønskeseddel. Unicorns eller enhjørninge som de hedder på dansk, har altid fascineret mange piger. Men de seneste år har fascinationen af de fantastiske skabninger taget til.

Enhjørningen er et af de mere kendte fabeldyr og er oftest hvid, og har altid et horn i panden. Enhjørningen er et ædelt og venligt dyr, ofte meget genert og utilnærmelig. Men har du først gjort dig venner med en enhjørning er der ingen grænser for, hvad den vil gøre for dig.

Enhjørning skoletaske

Har du også en lille prinsesse derhjemme som er vild med unicorns, og ville elske at få en Unicorn skoletaske, så tjek disse fine skoletasker med unicorns:

Enhjørning symboliserer kraft og renhed, og er bærer af glæde, lykke og sjælens klarhed. Enhjørningen imponerer mange piger (og kvinder).

Beckmann Unicorn skoletaske

Skoletaske fra Beckmann til børn i 0-2. klasse. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann, der er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken lukkes med snøre under flappen. Gymnastiktaske medfølger ikke, men kan tilkøbes. Skoletaske Beckmann Classic 22 L Unicorn Lys Lilla måler 41 cm x 18 cm x 24 cm. Skoletasken kan indeholde 22 liter.

Find skoletasken her hos Jollyroom

Jeva Beginners skoletaske med unicorn

JEVA Beginner rainbow pegasus er skoletasken til barnet, der skal starte i skole. Beginners tasken er udstyret med JEVA’s populære foamback-ryg, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis, hvor de skal på barnets ryg. Udformningen gør, at barnets og taskens ryg følges ad. Polstrede bæreremme sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.

Med gymnastikpose, som kan tages af og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum.

Find skoletasken hos Kids-world

Jeva regnbue enhjørning begynder skoletaske

JEVA Beginner rainbow er skoletasken til barnet, der skal starte i skole. Beginners tasken er udstyret med JEVA’s populære foamback-ryg, der har det helt rigtige antal puder, og støtter præcis, hvor de skal på barnets ryg. Udformningen gør, at barnets og taskens ryg følges ad. Polstrede bæreremme sikrer sammen med den indstillelige brystrem den helt optimale bærekomfort.

Med gymnastikpose, som kan tages af og bruges som separat rygsæk med indstillelige remme. Lad gymnastikposen blive hjemme når barnet ikke skal bruge den, så har du pladsen i låget som et ekstra rum.

Find skoletasken hos Kids-world

Jeva Start-up unicorn skoletaske til skolestart

Jeva Start-up skoletaske er en af Jevas nyheder i 2021. Start-up er en let, lille skoletaske til 0.-2. klasse. Skoletasken der har en ergonomisk god støtte i ryggen har et stort rum til bøger. Stort, isoleret madkasserum forrest på tasken samt lomme til penalhuset inde i tasken. Der medfølger MEPAL drikkedunk samt gymnastikpose. Mål: 37 x 27 x 15 cm.

Find den hos Kids-world

Jeva Intermediate skoletaske med unicorn

Intermediate skoletasken fra Jeva er anvendelig til de første skoletrin. Skoletasken er udstyret med en ergonomisk polstret ryg. Bæreremmene og brystremmen har en rigtig god comfort. Tasken har et isoleret rum til madpakken, drikkedunk, aftagelig sportspose og en polstret lomme til tablet. Desuden har tasken mange reflekser. Mål: H37 x B31 x D17 cm.

Find skoletasken hos Kids-world

Jeva Intermediate skoletaske – Rainbow Unicorn

Intermediate skoletasken fra Jeva er anvendelig til de første skoletrin. Skoletasken er udstyret med en ergonomisk polstret ryg. Bæreremmene og brystremmen har en rigtig god comfort. Tasken har et isoleret rum til madpakken, drikkedunk, aftagelig sportspose og en polstret lomme til tablet. Desuden har tasken mange reflekser. Mål: H37 x B31 x D17 cm.

Find skoletasken hos Kids-world

Tinka unicorn skoletaske – 22 liter

Cool School by Tinka skoletaske, er en ergonomisk skoletaske til den mindre ryg med flotte motiver. Skoletaskens volume er 22 Liter. Skoletaksen har en god polstret ryg, brede skulderstropper og justerbare stropper til talje og bryst. I bunden er der plastik “fødder”, der gør den mere slidstærk og beskytter bunden mod snavs og skidt. På ydersiden er der 3 lommer med lynlås samt en lomme på siden til en vandflaske. På indersiden har den en stor polstret lomme til en tablet eller lignende. Der er også en lomme under toppen, der indeholder et vandtæt regnslag. For synlighed har den et blinkende lys (inkluderet batteri) fastgjort til lynlåsen lige i midten af tasken samt reflekterende strimler på alle sider og på regnslaget.

Find skoletasken hos Coolshop

Enhjørning skoletaskesæt

Ergonomisk skoletaske med enhjørning motiv. Hovedrummet med to ekstra lommer, elastik til at holde bøger tilbage og rummelig opbevaring til A4 mapper. Sættet består af 5 dele, hhv. skoletaske, gymnastiktaske, 2 forskellige slags penalhuse og pung.

Find skoletaskesættet hos Eurotoys

Herlitz skoletaskesæt

Skoletaskesæt fra Herlitz med Unicorn motiv. Skoletasken er lavet med en god ergonomisk støtte i ryggen. Til skoletasken medfølger der madkasse, penalhus og gymnastiktaske. Volume: 18 L. Mål: 28 x 20 x 40 cm.

Find skoletaskesættet hos Computersalg

JEUNE PREMIER – Ergomaxx Unicorn skoletaske

Design og Ergonomi i topklasse fra Belgiske JEUNE PREMIER. Skoletaskerne er en fryd for øjet, gennemført kvalitet og skånsomme mod ryg og skulder. Reflekser hele vejen rundt. Frontlomme og sidelomme med lynlås. 2 store indvendige rum. Laptop lomme. Ekstra indvendig lomme med lynlås. Justerbart bæresystem. Justerbar hoftesele og brystpænde. Vand og smudsafvisende. Vægt: 1100 g. Skoletasken er anbefalet fra 6 til 10 år.

Find skoletasken hos Pocketsize

SE OGSÅ: Jeva beginners skoletasker 2021

SE OGSÅ: LEGO Begynder skoletaske 2021

Indlægget Unicorn skoletaske indeholder affiiatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!