januar 29, 2022
Violetta skoletaske

Violetta skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Violetta er blevet det helt store hit blandt den yngre generation. Violetta er en argentinsk drama serie udviklet af Disney Channel, serien vises på Disney Channel i hele verden. Violetta fortæller historien om en musikalsk talentfuld teenager, der vender tilbage til sit fødeby Buenos Aires, Argentina med sin far efter at have boet flere år i Europa. Hun prøver at finde hendes vej i livet samtidig med at hun skal takle alle problemerne med at blive voksen.

Er jagten gået ind på en Violetta skoletaske, har vi samlet et lille udvalg her:

Super sød rygsæk der er stor nok til at fungere som skoletaske. Tasken indeholder et stort rum samt forlomme med lynlåslukning. Mål: 36 cm (B) x 40 cm (H) x 15 cm (D). Pris 279,95 – Find den her hos TheFairytaleCompany.

Flot skoletaske med de Violetta. Tasken har et stort todelt rum med plads til bøger og tabletten. Ydermere har den et stort frontrum samt en stor siddelomme, alle med lynslås lukning. Tasken har ergonomisk ryg samt skulderstropper. Produktmål: 37 x 29 x 17 cm. Pris 549,- Find den Eurotoys.

En flot kvalitets skoletaske med den skønne Violetta. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Produktmål: 40 x 38 x 22 cm. Pris for Violetta skoletaskesæt med 5 dele er 999,- Du finder sættet her hos Eurotoys.
Indlægget Violetta skoletaske indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!