juli 12, 2024
Fodbold skoletaske, skoletaske med fodbold, fodbold penalhus, klar til skolestart, seje skoletasker til drenge 2022, fodbold skoletasker 2022, beckmann skoletaske med fodbold 2022, jeva skoletaske med fodbold 2022, populære skoletasker til drenge 2022

Fodbold skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med fodbold, så skal han selvfølgelig have en sej fodbold skoletaske.

De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold.

Fodbold skoletasker

Jeva begynder skoletaske til drenge 2022 fodbold

Jevas populære skoletaske til skolestart, laves i år med dette flotte fodboldprint. Skoletasken har et stort rum til skolebøger, lomme til penalhus, isoleret rum til madkasse samt holder til drikkedunk. Der medfølger drikkedunk samt gymnastiktaske. Find skoletasken hos Kids-world.

Ergobag Prime skoletaske fodbold

Ergo Prime kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. Rygsækken er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier. Rygsækkens rygpanel kan let forlænges, så tasken vokser med barnet og får en længere levetid. Prime har desuden polstrede og justérbare skulder-, bryst- og hofteremme. I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde. Volume 20 Liter. Find skoletasken hos Bog & Ide.

Jeva skoletaske med fodbold motiv 2022

Den populære skoletaske fra Jeva er oplagt til de første skoleår. Skoletasken har et stort rum til skolebøger, lomme til penalhus, isoleret rum til madkasse samt holder til drikkedunk. Der medfølger drikkedunk samt gymnastiktaske. Find skoletasken hos Kids-world.

Jeva Start-up fodbold skoletaske

Jeva Start-up skoletaske er en af Jevas nyheder i 2021. Start-up er en let, lille skoletaske til 0.-2. klasse. Skoletasken der har en ergonomisk god støtte i ryggen har et stort rum til bøger. Stort, isoleret madkasserum forrest på tasken samt lomme til penalhuset inde i tasken. Der medfølger MEPAL drikkedunk samt gymnastikpose. Mål: 37 x 27 x 15 cm. Find den hos Kids-world.

Jeva beginners skoletaske med fodbold 2021

Jevas populære skoletaske til skolestart, laves i år med dette flotte fodboldprint. Skoletasken har et stort rum til skolebøger, lomme til penalhus, isoleret rum til madkasse samt holder til drikkedunk. Der medfølger drikkedunk samt gymnastiktaske. Find den hos Kids-world.

Ergobag skoletaske

Ergo Prime kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. Rygsækken er lavet af slidstærkt tekstil, lavet af genbrugte PET-flasker, helt uden brug af skadelige kemikalier. Rygsækkens rygpanel kan let forlænges, så tasken vokser med barnet og får en længere levetid. Prime har desuden polstrede og justérbare skulder-, bryst- og hofteremme. I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde. Volume 20 Liter. Find skoletasken hos Kids-world.

Beckman skoletaske

En flot rygsæk med sejt motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.  Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Mål: 38 x 24 x 18 cm. Find den hos Jollyroom.

Fodbold rygsæk

Rygsæk med fodbold motiv på fronten. Skoletasken har et større rum med plads til bøger om mapper. Luftstrømssystem til optimal ventilation. Sidelommer som kan udvides.Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem samt isoleret frontlomme som er velegnet til madpakke eller penalhus. Find den hos Eurotoys.

Jeva intermediate skoletaske med fodbold 2021

Den populære skoletaske fra Jeva er oplagt til de første skoleår. Skoletasken har et stort rum til skolebøger, lomme til penalhus, isoleret rum til madkasse samt holder til drikkedunk. Der medfølger drikkedunk samt gymnastiktaske. Find den hos Kids-world.

Tinka fodbold skoletaske

Cool School by Tinka skoletaske, er en ergonomisk skoletaske til den mindre ryg med flotte motiver. Skoletaskens volume er 22 Liter. Skoletaksen har en god polstret ryg, brede skulderstropper og justerbare stropper til talje og bryst. I bunden er der plastik “fødder”, der gør den mere slidstærk og beskytter bunden mod snavs og skidt. På ydersiden er der 3 lommer med lynlås samt en lomme på siden til en vandflaske. På indersiden har den en stor polstret lomme til en tablet eller lignende. Der er også en lomme under toppen, der indeholder et vandtæt regnslag. For synlighed har den et blinkende lys (inkluderet batteri) fastgjort til lynlåsen lige i midten af tasken samt reflekterende strimler på alle sider og på regnslaget. Skoletasken kan købes separat eller som et skoletaskesæt, hvor der medfølger et matchende penalhus. Find skoletasken hos Bog & Ide.

Fodbold skoletaskesæt

En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus og mappe. Find den hos Eurotoys.

Fodbold skoletaskesæt

En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Find skoletaskesættet hos Eurotoys.

Herlitz fodbold rygsæk

Denne skoletaske fra Herlitz er lavet af genbrugs PET flasker. Skoletasken har en god ergonomisk rygstøtte, og flere rum, som gør det nemt at bevare overblikket over taskens indhold. Volume: 24 L. Mål: 31 x 22 x 41 cm. Find den hos Computersalg.

SE OGSÅ: FC Barcelona skoletaske

Indlægget Fodbold skoletaske indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!