February 25, 2021
Fodbold skoletaske, skoletaske med fodbold, fodbold penalhus, klar til skolestart

Fodbold skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med fodbold, så skal han selvfølgelig have en sej fodbold skoletaske.

De fleste drenge er vilde med både at spille og se fodbold og når skoletasken så skal vælges er det da også oplagt at skoletasken afspejler drengens store interesse; fodbold.

Fodbold skoletasker

Frii of Norway – Skoletaske (22 L)

Sej fodbold skoletaske fra Frii of Norway i flotte farver. Skoletasken henvender sig til børn i 0. til 3. klasse og vejer blot 840 gram. Skoletasken har en ergonomisk rygstøtte og både bryst og hoftespænde, så den kan tilpasses lige så den passer dit barn. Se flere specifikationer hos Coolshop.

Frii of Norway skoletaske med fodbold motiv

Hvis du har en fodbolddreng eller -pige, er denne taske et hit! Med friske farvekombinationer og bolde som flyver rundt bliver det fuld af action! Reflekser er integreret i designet såsom fodbolde og stjerner. Skoletasken henvender sig til børn i 0. til 3. klasse og vejer blot 840 gram. Skoletasken har en ergonomisk rygstøtte og både bryst og hoftespænde, så den kan tilpasses lige så den passer dit barn. Se flere specifikationer hos Coolshop.

Beckman skoletaske

En flot rygsæk med sejt motiv fra Beckmann. Rygsækken er i god kvalitet og har smarte detaljer og funktioner. Den kan indeholde 22 liter, og er lavet til at kunne bære tung vægt, men tasken gør, at det føles så let som muligt, for ikke at gøre skader på ryggen.  Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Mål: 38 x 24 x 18 cm. Find den hos Jollyroom.

Fodbold rygsæk

Rygsæk med fodbold motiv på fronten. Skoletasken har et større rum med plads til bøger om mapper. Luftstrømssystem til optimal ventilation. Sidelommer som kan udvides.Ergonomisk polstret og justerbar skulderrem samt isoleret frontlomme som er velegnet til madpakke eller penalhus. Find den hos Eurotoys.

Fodbold skoletaskesæt

En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus og mappe. Find den hos Eurotoys.

Fodbold skoletaskesæt

En fantastisk flot kvalitets skoletaske til den fodboldglade dreng. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymtaske, penalhus pung og mindre penalhus. Find skoletaskesættet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Avengers skoletaske

Indlægget Fodbold skoletaske indholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!