juli 12, 2024
gurli gris penalhus, peppa pig penalhus, gurli gris penalhus til piger, gurli gris penalhus med 2 rum, gurli gris penalhus med indhold, gurli gris penalhus uden indhold, Gurli gris penalhuse

Gurli Gris penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der drømmer om et sejt penalhus med Gurli Gris? Så læs med her.

Gurli Gris penalhus er oplagt til skolebrug eller til at holde styr på skriveredskaberne hjemme.

Kører fjernsynet eller laptoppen også på repeat hos jer med Gurli Gris? Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Der findes efterhånden en del flotte Gurli Gris penalhuse, både med og uden indhold. Vælg selv hvilken type penalhus der passer bedst til dit barns behov.

Gurli penalhus

Din søn eller datter behøver ikke være skolebarn for at få glæde af det søde penalhus med Gurli Gris motiv. Til de kreative børn kan penalhuset være det vigtige element på skrivebordet. Heri kan dit barn opbevare sine vigtige skriveredskaber, farver og blyantspidser. Dette penalhus er uden indhold, så kan I selv fylde det op med flotte Gurli Gris skriveredskaber. Find det hos MerchShark.

Peppa pig penalhus

Peppa pig er det engelske navn for Gurli Gris. Flot farvestrålende penalhus til piger med motiv af Gurli. Penalhuset er opdelt i 2 rum, er godt organiseret og leveres med indhold. Find det hos Legetøjseksperten.

Gurli Gris Urban Farmer Penalhus

I dette penalhus, er der plads til alle dine blyanter og kreative redskaber. Penalhuset har lynlåslukning og er perfekt til skolearbejdet eller de kreative sysler! Find penalhuset hos Jollyroom.

Rundt Gurli Gris penalhus

Flot penalhus med Gurli Gris motiv. Penalhuset har tre rum, der lukkes med lynlås. Perfekt til skolen til skriveredskaber, viskelæder m.m. Find penalhuset hos Jollyroom.

Gurli penalhus med 3 rum

I dette penalhus med tre rum, er der plads til alle dine blyanter og kreative redskaber. Penalhuset er fremstillet i slidstærk polyester og vejer næsten ingenting. Perfekt til skolearbejdet eller de kreative sysler! Find penalhuset hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasser

Indlægget Gurli Gris penalhus indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!