januar 29, 2022
penalhus med dinosaur, dinosaur penalhuse, penalhuse med dinosaur motiv, t-rex penalhus, seje penalhuse til drenge, dinosaur penalhus med indhold, dinosaur penalhus med 2 lynlåse, dinosaur penalhus med 3 lynlåse

Penalhus med dinosaur

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er junior vild med fortidsdyr, fosiller og dinosaurus? Så skal penalhuset selvfølgelig være med dinosaur print.

Bliv skoleklar med en penalhus med dinosaur.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaurerne var landjordens herrer i 160 millioner år. For 65 millioner år siden var det slut for dinoerne, men der skulle gå endnu 64,9 millioner år før mennesket Homo Sapiens, så småt begyndte at befolke Jorden. Dinosaurerne levede i den tid, geologerne kalder Mesozoikum – ordet kommer fra latin og betyder Middel-dyr, altså en Middelalder med dyr. Mesozoikum varede fra omkring 248 millioner år siden til omkring 65 millioner år siden. Det er også i hele Mesozoikum, at kontinenterne gradvis dannes og bevæger sig hen over Jordens overflade i det, vi med et fint ord kalder kontinental-drift. Altså at kontinenterne så at sige “driver” rund på Jorden som store is-flager på en sø. Denne bevægelse er stadig i gang. Kontinenternes samling og opsplitning havde stor indflydelse på, hvilke dinosaurer, der levede hvor.

Dinosaur penalhuse


Dinosaur penalhus

Sejt dinosaur penalhus med palietter. Penalhuset er godt organiseret, så det er nemt for barnet at bevare overblikket. Penalhuset leveres uden indhold. Find det hos Bog & Ide.

T-Rex dinosaur penalhus

Sejt penalhus med indhold. Penalhuset indeholder følgende; viskerlæder, blyantspidser, tuscher, farveblyanter, linial og navneskilt. Find det hos Eurotoys.

Dinosaur penalhus med 3 lynlåse

Skoledagen bliver straks lidt sjovere, når dette penalhus trækkes op af skoletasken. Penalhuset er opdelt i 3 rum og er godt organiseret, så det er nemt for barnet at holde styr på skriveredskaberne. Find det hos Coolshop.

Skater dinosaur penalhus

Hvem vil ikke være ligeså cool, som en dinosaur? Dette seje, blå penalhus er skabt med et fedt camouflagemønster og har en T-rex, der står på skateboard på forsiden. De tre separate rum er fuldstændigt fyldt med henholdsvis 18 LYRA-farvede blyanter og tuschpenne, to LYRA-almindelige blyanter, spidser, viskelæder, lineal, saks, limpind og en lille, hemmelig lomme. Find det hos Coolshop.

Dinosaur penalhus med LED

Dette penalhus fra Dino World med to dinosaurer og en vulkan, der bryder ud foran, har en LED-funktion: ved at trykke på knappen lyser vulkanen og den flydende lava i ca. 30 sekunder. De tre separate rum er fyldt med henholdsvis 18 LYRA-farvede blyanter og tuschpenne, to LYRA-almindelige blyanter, blyantspidser, viskelæder, lineal, saks, limstift og en lille, hemmelig lomme. Find det seje penalhus hos Coolshop.

Tinka penalhus med dinosaur med 2 lynlåse

Hvem skal have klassens sejeste penalhus? Det vil med sikkerhed være ejeren af denne dinosaur penalhus. Penalhuset er et dobbeltlags blyantsholder med lynlås og leveres med indhold. Find det hos Coolshop.

Frii of Norway dinosaur penalhus

Sejt penalhus fra Frii of Norway med dinosaur motiv. Penalhuset er godt organiseret og leveres med indhold. Find det hos Coolshop.

Beckmann penalhus med dinosaur/camouflage

Dette penalhus fra Beckmann er fuld af overraskelser og indeholder alt det, du behøver til skolen og lektierne. Blyanterne i penalhuset er fremstillet af PEFC/FSC-certificeret træ. Indhold: 2 jumbo-blyanter, 7 jumbo-farveblyanter, 13 farveblyanter i almindelig størrelse, 1 viskelæder, 1 lineal, 1 blyantsspidser (til jumbo og almindelig størrelse), 1 skema og 1 notesbog. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann dinosaur penalhus med 3 lynlåse

Praktisk og rummeligt penalshus fra Beckmann. Det er proppet med alt, du har brug for, når du vil tegne eller lave lektier. Penalhusets rum åbnes og lukkes med lynlås. Find det hos Jollyroom.

Beckmann penalhus camo rex

Penalhus fyldt med overraskelser. Indeholder naturligvis alt, du har brug for til skolen og lektierne. Indhold fra Lyra. Blyanterne er fremstillet af FSC-certificeret træ. Indeholder: 2x jumbo-blyanter, 7x jumbo-farveblyanter, 7x farveblyanter i normal størrelse, 1x viskelæder, 1x lineal, 1x blyantspidser (til jumbo og normal størrelse). Find penalhuset hos Jollyroom.

Jeva Twozip Penalhus pixel rex

Twozip fra Jeva et et penalhus med to lynlåse og to rum, udstyret med lækre, ergonomiske blyanter og farveblyanter. Penalhuset indeholder 12 farveblyanter, 2 blyanter, 2 neonblyanter, lineal og viskelæder. Penalhuset har en stor transparent lomme til navneetiket, kort og lignende. Indeholder alt der er behov for til skolestarten. Find det hos Jollyroom.

Sejt dinosaur penalhus

Sejt penalhus til drenge med dinosaur motiv. Penalhuset er godt organiseret, så det er nemt for barnet at bevare overblikket. Leveres med indhold. Find det hos Legetøjseksperten.

SE OGSÅ: Skoletaske med dinosaur

Indlægget Penalhus med dinosaur indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!