juli 12, 2024
penalhus med dinosaur, dinosaur penalhuse, penalhuse med dinosaur motiv, t-rex penalhus, seje penalhuse til drenge, dinosaur penalhus med indhold, dinosaur penalhus med 2 lynlåse, dinosaur penalhus med 3 lynlåse

Penalhus med dinosaur

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er junior vild med fortidsdyr, fosiller og dinosaurus? Så skal penalhuset selvfølgelig være med dinosaur print.

Bliv skoleklar med en penalhus med dinosaur.

Dino, dinosaur, dinosaurus…. Dinosauruserne har altid fascineret børn og voksne. Ligefra de kæmpe store farlige og kødædende dinoer, til de flyvende og små planteædende af slagsen. Har du et barn der kan navnene på de fleste af dem og ryster opgivende på hovedet når du ikke også kan dem udenad? Eller har du et mindre barn der bare er vild med Gustav Gris og hans dinosarus (fra Gurli Gris tegnefilmene)? Uanset hvad så er et dinosaur kostume til børn, både skægt, festligt og varmt, på en kold fastelavnsdag. 

Dinosaur penalhus

T-Rex penalhus m. indhold 2 rum

Sejt penalhus med motiv og tema af Dinosaur. Penalhuset kommer i en sej sort farve med et motiv af T-rex dinosaurens øje på frontsiden. Penalhuset består af to rum med indhold, der begge åbnes og lukkes med lynlås. Find penalhuset hos Eurotoys.

Dino World – MINI – Penalhus

Sejt penalhus til barnet der er helt vild med dinosaurer. Broderet dinosaur i frotté med knoglemærke. Fyldt med: Limstift, saks, dobbelt spidser, viskelæder, 1 tyk tyk blyant, 2 x glitter gel blyanter, 1 lineal med skabeloner, 12 tykke farveblyanter. Find det hos Coolshop.

A Little Lovely Company Penalhus

Sejt penalhus med dinosaur print. Penalhuset leveres uden indhold, så I selv kan fylde det med en masse seje dinosaur skriveredskaber. Find det hos Kids-world.

Jeva Penalhus m. Indhold – Onezip – Dinosaur

Sejt penalhus fra det danske mærke Jeva med sejt dinosaurprint. Penalhuset er fyldt med indhold, parat til skolestart. Find penalhuset hos Kids-world.

Jeune Premier Penalhus m. Indhold – Reflectosaurus

Det sejeste penalhus der består af et stort rum og er godt organiseret inde i, så det er nemmere at bevare overblikket over dets indhold. Find det hos Kids-world.

T Rex 3D penalhus m. indhold

Sejt penalhus med T-rex motiv. Penalhuset indeholder følgende; Viskerlæder, blyantspidser, tuscher, farveblyanter, lineal og navneskilt. Find penalhus hos Eurotoys.

Jeva Penalhus m. Indhold – Pixel Rex

Sejt penalhus fra Jeva med dinosaur motiv. Penalhuset er fyldt med alt det indhold barnet skal bruge til skolestart. Find penalhuset hos Kids-world.

Beckmann penalhus med dinosaur/camouflage

Dette penalhus fra Beckmann er fuld af overraskelser og indeholder alt det, du behøver til skolen og lektierne. Blyanterne i penalhuset er fremstillet af PEFC/FSC-certificeret træ. Indhold: 2 jumbo-blyanter, 7 jumbo-farveblyanter, 13 farveblyanter i almindelig størrelse, 1 viskelæder, 1 lineal, 1 blyantsspidser (til jumbo og almindelig størrelse), 1 skema og 1 notesbog. Find penalhuset hos Jollyroom.

Beckmann penalhus camo rex

Penalhus fyldt med overraskelser. Indeholder naturligvis alt, du har brug for til skolen og lektierne. Indhold fra Lyra. Blyanterne er fremstillet af FSC-certificeret træ. Indeholder: 2x jumbo-blyanter, 7x jumbo-farveblyanter, 7x farveblyanter i normal størrelse, 1x viskelæder, 1x lineal, 1x blyantspidser (til jumbo og normal størrelse). Find penalhuset hos Jollyroom

Beckmann dinosaurus penalhus

Sejt penalhus uden indhold perfekt til skolebrug eller til at holde styr på skriveredskaberne derhjemme. Fyld selv penalhuset med skriveredskaber. Find penalhuset hos Kids-world.


SE OGSÅ: Skoletaske med dinosaur

Indlægget Penalhus med dinosaur indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!