juli 12, 2024
pokemon skoletaske, pokemon skoletasker, skoletaske med pokemon motiv, pokemon rygsække, pokemon tasker, pokemon rygsækker, seje skoletasker til børn, seje skoletasker til drenge, pokemon gaveideer, pokemon gaver

Pokemon skoletaske og penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du/I på jagt efter en sej Pokemon eller rygsæk? Så er I kommet til det helt rette sted.

Med en Pokemon skoletaske på ryggen, bliver det meget sjovere for barnet at gå i skole.

Pokemons har efterhånden eksisteret i 20 år, og de søde, seje og betagende figurer er lige så populære hos børn i dag, som dengang hvor de begyndte at komme på markedet. Selv helt små børn kender figurerne og ved, hvad de står for. Pokemon universet er både for drenge og piger.

Pikachu er en af de fiktive Pokémon-arter fra den berømte Pokémon-mediafranchise – en samling af videospil, anime, manga, bøger, samlekort og andre ting skabt af Satoshi Tajiri. Ligesom alle andre Pokémoner kæmper Pikachu mod andre Pokémoner i kampe, der er centrale for seriens manga, animé og spil.

Pokemon er et eventyrunivers skabt af spildesigneren Satoshi Tajiri i samarbejde med den japanske spiludvikler Nintendo. I fortællingerne om Pokemon indgår både videospil, spillekort, Anime-tegnefilmsserie og meget andet. Pokemon er en sammentrækning af ordene Pocket og Monster.

Her finder du et stort udvalg af Pokemon skoletasker;

Pokemon skoletasker

Pikachu skoletaske

Sej skoletaske med Pikachu print. En herlig skoletaske til barnet der er vild med Pokemon og særligt Pikachu. Mål: 41 x 30 cm.

Find skoletasken hos MerchShark

Pokemon skoletaske

Kender du et skolebarn der er helt vild med Pokemon? Så er denne skoletaske med Pokemon motiv lige sagen. Skoletasken består af et stort rum og en lomme foran. Mål: 41 x 30 cm. Find skoletasken hos MerchShark.

Pokemon skoletaske

Den sejeste skoletaske til enhver Pokemonfan. Flot og praktisk rygsæk fra Pokémon med Pikachu-motiv. Rygsækken er fremstillet af slidstærkt nulon og har behagelige og justerbare skulderremme. Den har to rum, der lukkes med lynlås. Denne rygsæk er udmærket både til skolen og fritiden.

Find den hos Coolshop

Pokemon rygsæk til skolebrug

Flot og praktisk rygsæk fra Pokémon med Pikachu-motiv. Rygsækken er fremstillet af slidstærkt nylon og har behagelige og justerbare skulderremme. Den har to rum, der lukkes med lynlås. Denne rygsæk er udmærket både til skolen og fritiden. En sej skoletaske der uden tvivl vil blive en stor succes hos mange drenge. Mål: 35 x 25 x 13 cm.

Find skoletasken hos Eurotoys

Pokemon rygsæk

Sej rygsæk med motiv af den populære Pokemon. Denne skoletaske er ekstra stor og har 3 rum, så der er bedre mulighed for opdeling af barnets skolesager. Mål:  45 x 32 x 16 cm.

Find den hos Gucca

Gennemsigtigt Pokemon penalhus

Et gennemsigtigt penalhus med motiv fra Pokémon. Penalhuset er fyldt godt op med fine blyanter, blok, viskelæder, lineal og meget andet. Perfekt til skolestarten. Find det hos Coolshop.

Pikachu penalhus

Et flot penalhus med motiv fra Pokémon. Det fyldte penalhus indeholder 8 farveblyanter i forskellige farver, en blyant, en blyantsspidser, en lineal på 15 cm og et stort viskelæder. Find det hos Coolshop.

pokemon skoletaske, pokemon skoletasker, skoletaske med pokemon motiv, pokemon rygsække, pokemon tasker, pokemon rygsækker, seje skoletasker til børn, seje skoletasker til drenge, pokemon gaveideer, pokemon gaver

Pokemon penalhus med 2 rum

Dette lækre Pokémon penalhus med flot motiv af Pikachu på forsiden kan nu blive dit! Og det er endda fyldt med alskens lækre skriveredskaber og tilbehør, herunder en lineal på 15 cm, to blyanter, en blyantspidser, et viskelæder, en notesbog på 20 sider og 16 farveblyanter i forskellige farver. Find penalhuset hos Coolshop.

Rundt Pokemon penalhus

Et sjovt penalhus med motiv fra Pokémon. Penalhuset har god plads til blyanter, viskelæder, blyantsspidser mm. Find det hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Avengers skoletasker til børn

SE OGSÅ: Minecraft skoletasker og rygsække

Indlægget Pokemon skoletaske og rygsæk indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!