May 28, 2020
frost penalhus, frost penalhuse, frost gaver, frozen penalhus, frozen penalhuse, elsa penalhus, anna penalhus, olaf penalhus, frost skoleudstyr, frost gaver, klar til skolestart, frost 2 penalhus

Frost penalhus til din Frostprinsesse

Tag yndlingsfigurerne med i skole, i form af et Frost penalhus.

Frost penalhus er ideelt både til leg i hjemmet og til at holde styr på alle skriveredskaberne til skolebrug.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen.

I 2019 kom en længe ventet efterfølger på den elskede film, nemlig Frost 2. ‘Frost 2’ er efterfølgeren til Disneys populære Frost fra 2013, og søstrene Anna og Elsa vender begge tilbage. Hvorfor var Elsa født med magiske kræfter? Svaret kalder på hende og truer hendes kongerige. Sammen med Anna, Kristof, Olaf og Svend må hun rejse ud på en farlig, men bemærkelsesværdig rejse. I ‘Frost’ frygtede Elsa, at hendes kræfter var for meget for denne verden. I ‘Frost 2’ håber hun, at de er nok.

Disney Frozen 2 penalhus

Frost penalhus med 12 dele og motiv fra Disneys Frost 2. Dette flotte penalhus indeholder viskelæder, blyantspidser, lineal på 15 cm, en blyant og otte farveblyanter. Find det hos Jollyroom

Disney Elsa penalhus

Blødt penalhus med Elsa motiv. Penalhuset har et stort rum, hvilket gør det nemt at have alle skriveredskaberne samlet et sted. Find penalhuset hos Computersalg.

Disney Frost penalhus med 3 rum

Dette penalhus er perfekt til den store fan af Frozen, da man på forsiden af det kan se et motiv af de 3 kendte karakterer Anna, Elsa og Olaf på forsiden af det. I penalhuset er der 3 forskellige rum, som er fyldt med forskellige skrive- og tegneredskaber, så dit barn hurtigt kan komme i gang med at skrive og tegne.
Mål: 12,5 x 19,5 x 6,5 cm. Find penalhuset hos Gucca.

Disney Frozen penalhus med indhold

Flot penalhus med indhold med Disney Frost. Penalhuset har alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med skolen. Produktmål: 22x14x4 cm. Find penalhuset hos Eurotoys.

Olaf penalhus med indhold

Flot dobbeltpenalhus med Olaf af Disney filmen Frozen. Penalhuset kommer komplet med indhold. Find penalhuset hos Eurotoys.

Disney Frozen penalhus med 3 rum

Flot penalhus med indhold med Disney Frost fordelt i 3 rum. Penalhuset har alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med skolen. Find det hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost madkasse

Indlægget Frost penalhus til din Frost prinsesse indeholder affiliatelinks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *