juli 12, 2024
frost skoletasker, frost 2 skoletasker, disney frost skoletaske 2021, disney frozen 2 skoletaske, frozen skoletasker, skoletasker med elsa motiv, skoletasker med frost motiv

Frost skoletasker – til enhver Frost prinsesse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Der er vist ingen tvivl om at Frost stadig hitter meget hos en masse små prinsesser, særligt efter Frost 2 ramte landets biografer sidste år.

Derfor er vi heller ikke i tvivl om at igen i år vil Frost skoletasker blive et stort hit.

Disneys til dato mest populære film, er filmen om de to prinseser i Arendal. Den fortryllende prinsesse og senere dronning Elsa, der har magiske kræfter i kræft af hendes evne til at lave is og sne – og hendes skønne lillesøster Prinsesse Anna, der er helten der for startet al det forfærdigelige, men også er ukuelig i sin tro på at det hele nok skal lykkedes. Filmen om søstrene Anna og Elsa er fulgt op af en kortfilm “Frost Feber” der foregår om sommeren og en julefilm med altid skønne Olaf i hovedrollen. 

En hel Disneyfilm om de to søstres fortsatte liv i Arendal (Frost 2 filmen) fik i 2019 premiere. Så selvom det efterhånden er længe siden at den første Frost film, så den på kort vandt de små prinsessehjerter, verden over – så har Disney bevist at Frost 2 filmen, var ventetiden værd.

Frost skoletasker

Vi har alle de bedste intentioner om at prinsessen skal have den bedste skoletaske, så hendes ryg for mest mulig støtte, er ergonomisk og at  tasken har det rigtige antal rum. Samtidig har prinsessen kun ét eneste krav til sin kommende skoletaske: Det skal være en Frost skoletaske – en Frozen skoletaske.

Der er ingen grund til bekymringer, for det er faktisk muligt at få en fornuftig Frozen skoletaske, i god kvalitet, til en billig pris og med Anna og/eller Elsa på. Vi har samlet nogle af de bedst bud på Frost skoletasker med favoritfigurerne fra Arendal:

Frost skoletaskesæt

Flot Frost 2 skoletaske sæt med 5 dele inkluderende gymnastiktaske til idræt, forklæde til hjemmekundskab eller billedkunst, skoletaske til bøgerne og 2 slags penalhus.  Skoletasken har motiv af karakterne fra Disney Frost søstreparret Anna og Elsa, hvor der også står skrevet engelske ordsprog inspireret af Frost 2. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen, med hård og fast bund. Produktmål: 40x38x22 cm. Find sættet hos Eurotoys.

Frost skoletaske

Frost skoletaske med Elsa og Anna motiv på fronten. Skoletasken har 3 rum, 2 store rum til bøger og mapper, samt 1 mindre lomme foran med plads til madkasse eller penalhus. Skoletasken er forsynet med en lomme på siden til drikkeflaske. Der er flere reflekser på skoletasken, så dit barn også er nemt at før øje på ved det mørke vintermorgener. Find den hos Eurotoys.

Frozen 2 Elsa skoletaske


Fin skoletaske med plads til bøgerne med motiv af Elsa fra Disney Frost 2 filmen. Skoletasken er godt organiseret, så det er nemt for barnet at holde styr på skolesagerne. Find den hos Eurotoys.


Frozen rygsæk til skolebrug

Rygsæk med motiv fra Disney Frozen. Tasken er lavet af 100% polyester og er pvc-fri. Med et polstret bærehåndtag. Justerbare rygsæk stropper og justerbar brystrem. Hovedrum med lynlås. En lomme i front. Lynlåse med detaljerede motiver, der er nemme at få fat i. Mål: 26 x 36.5 x 19.5. Find den hos Skiftselv.

Samsonite Disney Frozen skoletaske

En skoletaske fra Samsonite med motiv af Anna og Elsa fra Disney Frozen 2. Rygsækken har flere lommer og rum, justerbare skulderremme og navneskilt på indersiden. Mål: 18 x 41 x 28. Find den hos Jollyroom.

Frost skoletaskesæt

Smart Frost skoletaske med tilhørende gymnastiktaske, pung og penalhus med 8 farveblyanter, 5 fiber penne, 1 blyant, 1 lineal (15 cm), 1 blyantspidser og 1 viskelæder. Find sættet hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Frost madkasse til din Frostprinsesse

SE OGSÅ: Frost penalhus

Indlægget Frost skoletasker – til enhver Frost prinsesse indeholder affiliatelinks

One thought on “Frost skoletasker – til enhver Frost prinsesse

Comments are closed.

error: Content is protected !!