juli 12, 2024
Jeva U-turn skoletaske 2023 jeva u turn jeva uturn Jeva u-turn 2023 jeva skoletaske 2kl skoletaske tilbud skoletaske udsalg

JEVA U-turn skoletaske – fra 1.klasse til 4. klasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. U-turn modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva U-turn modellerne er gode bud på skoletaske til børn der skal starte i 1. klasse, 2 klasse, 3. klasse og 4. klasse. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Hos Jeva bestræber de sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

JEVA skoletasker er 100% for kemi

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer. 

JEVA “U-turn” modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “U-turn” der dækker over klassetrin 1. kl – 4. kl.

Ergonomisk skoletaske – med JEVA’s support back, som altid har 3 eller 4 støttepunkter, der understøtter ryggens bevægelser præcis der, hvor behovet er. Materialet er skum med mesh på toppen, som er blødt og samtidig meget slidstærkt.

Med en skoletaske fra JEVA af model U-turn, får du perfekt ergonomi til dit barn. Skoletasken U-turn kaldes for JEVAs hybrid skoletaske, idet den kan justeres 7 cm i størrelsen, via EASY-Adjust systemet, der sidder øverst på remmene. Den vokser derfor med barnet og det er en af årsager til at U-turn er en meget populær skoletaske model. 
God ergonomi er også lav vægt – JEVA U-turn modellen vejer kun 985 gram, og kun 1190 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

JEVA U-turn er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Den store U formet lynlås giver godt udsyn til taskens indhold. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

Der er mange fordele ved en JEVA U-turn skoletaske til skolebørn fra 1. til 4. klasse.

 • Du får gymnastiktaske og drikkedunk med, når du køber en JEVA U-turn.
 • En god og solid skoletaske, fri for kemi. 
 • Udstyret med JEVAs “support” ryg der støtter korrekt med 4 puder på støttepunkterne.
 • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
 • Isoleret rum til madkassen.
 • Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.
 • Praktisk udvendig sidelomme til matchende penalhus (skal købes seperat).
 • U formet lynlås, der skaber et godt overblik over skoletaskens indhold.
 • Navneskilt, bærestrop, nøglering og massere af reflekser.
 • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
 • Kan rumme hvad der svarer til 18 liter og 9 liter i gymnastiktasken.

U-turn modeller 2023

Jeva U-turn er i 2022 lavet i 2 flotte farver til hhv. piger og drenge.

Find dem hos Kids-world

SE OGSÅ: Beckmann Urban Midi skoletaske fra 2. klasse og opefter

Indlægget JEVA U-turn skoletaske – fra 1. klasse til 4. klasse indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!