juli 12, 2024

JEVA Intermediate skoletaske – fra 0.klasse til 3. klasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Bliv skoleklar med en skoletaske fra JEVA. Intermediate modellen fra JEVA byder på mange gode features. Dem kan du læse om her.

På jagt efter en skoletaske til skolestart? Jeva Intermediate modellerne er gode bud på skoletaske til børn der skal starte i 0. klasse, 1. klasse, 2 klasse og 3. klasse. Altså en skoletaske der kan holde mange år.

JEVA – en dansk skoletaske

Skolestarten har og vil altid været en stor og betydningsfuld begivenhed i et barns liv. Lige siden 1956 har JEVA været en vigtig del af denne oplevelse. Jeva er et dansk familieforetagende der specialiserer sig i at lave skoletasker der både er ergonomisk korrekte, men også smarte og funktionelle. Jeva bestræber sig på hele tiden at udvikle deres produkter så det passer til tidens trend, forældrenes krav og børnenes forventninger.

Skoletasker er 100% for kemi

Hos JEVA er man meget seriøse omkring, at alle produkter er 100% fri for alle skadelige stoffer.
Derfor kan du være helt tryg, når du køber en JEVA skoletaske eller rygsæk. I stedet for at bruge op til de minimumsværdier der er tilladt, er alle JEVA’s  produkter 100% fri for ALLE skadelige stoffer.

JEVA Intermediate modellen

JEVA har forskellige modeller til forskellige klassetrin. Denne artikel omhandler JEVAs model “Intermediate” der dækker over klassetrin 0. kl – 3. kl.

Ergonomisk begynderskoletaske – med JEVA’s populære foamback-ryg, der støtter barnets ryg præcis hvor den skal.
Med en skoletaske fra JEVA Intermediate modellen, får du perfekt ergonomi til dit barn. Blandt andet i kraft af den foam ryg, som JEVA har udviklet til JEVA Beginners og JEVA Intermediate modellerne.
God ergonomi er også lav vægt – Intermediate modellen vejer kun 932 gram, og kun 1160 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose.
Vælg en let skoletaske fra starten. Dit barn må kun bære 10-15 % af sin egen vægt og derfor er skoletaskens vægt i sig selv en vigtig faktor.

Intermediate fra Jeva er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag.

Der er mange fordele ved en JEVA Intermediate skoletaske til de mindste skolebørn:

  • Du får gymnastiktaske og drikkedunk med, når du køber en JEVA Intermediate.
  • En god begynder skoletaske, fri for kemi.
  • Udstyret med JEVAs “foam back” ryg der støtter korrekt med puder på støttepunkterne.
  • Polstrede og faconsyede remme og brystrem.
  • Isoleret rum til madkassen.
  • Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.
  • Navneskilt, bærestrop, nøglering og massere af reflekser.
  • Indvendig iPad/tablet lomme der er polstret.
  • Kan rumme hvad der svarer til 21 liter og 11 liter i gymnastiktasken

JEVA Intermediate skoletasker 2022

Intermediate skoletaske til piger 2022

I år har Jeva lavet 3 flotte udgaver af beginners skoletasken til piger. Alle med hver deres fine præg. Særligt populær er Jeva Beginners skoletaske med unicorn i de flotteste farver. Uanset om det er enhjørninge, havfruer eller nuttede katte der hitter hjemme hos jer, så går I ikke galt i byen med en Jeva skoletaske. Se flere billeder af de forskellige skoletasker hos Kids-world.

Jeva skoletasker til drenge

Til drenge har Jeva i år lavet 3 seje design til skolestart. Her er både skoletaske til drengen der er vild med fart og spænding, fodbold eller camuflage. Se flere billeder af de forskellige skoletasker hos Kids-world.

LÆS OGSÅ: Jeva Beginners skoletaske 2022

SE OGSÅ: Beckmann skoletaske til drenge

SE OGSÅ: LEGO Begynder skoletaske 2021

Indlægget Jeva Intermediate skoletaske – fra 0. til 3. klasse indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!