juni 13, 2024
askepot skoletaske 2018, askepot rygsæk, skoletaske med askepot, disney prinsesse skoletaske, skoletasker til piger, skoletaske med prinsesse, klar til skolestart

Askepot skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Tag yndlings Disney prinsessen med i skole i form af en flot Askepot skoletaske med tilhørende penalhuse, pung og gymnastiktaske.

Hvem husker ikke historien om Askepot, der må så meget ondt i gennem. Det er ikke svært at forstå hvorfor Askepot drømmer sig væk fra sit hårde liv som stuepige hos sin onde stedmor og hendes to forkælede døtre. Hver dag skal hun vaske, pudse og gøre rent og høre på hvor lidt hun betyder.

Fortællingen om Askepot er et populært eventyr, som indeholder en klassisk folkefortælling med mytiske elementer om uretfærdig undertrykkelse og triumferende belønning. Det findes i utallige variantioner helt op i moderne tid. Til trods for at Askepot har mange år på bagen, er Askepot stadig en populær figur, der blandt andet optræder blandt Disney prinsesserne.

Til trods for at historien om Askepot har nogle år på bagen, er Askepot stadig en populær figur. Askepot optræder blandt andet  blandt Disney prinsesserne.

Askepot Skoletaske sæt 5 dele

Flot skoletaske i super kvalitet med Askepot motiv på.

Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på sidelomme, låg remme, lås og forlomme. 18 liter inkl. gymnastiktaske, penalhus, lille pung og et mindre penalhus. Find den flotte skoletaske med Askepot hos Eurotoys.

Indlægget Askepot skoletaske indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!