juli 12, 2024
Vaiana penalhus

Vaiana penalhus

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

I starten af 2017 fik den nye Disney-film Vaiana (på original sproget Moana) premiere i de danske biografer.

Animationsfilmen ‘Vaiana’ handler om den dristige teenager, der sejler ud på en udfordrende mission på Stillehavet for at bevise sit værd som navigatør og for at finde en sagnomspunden ø fra sine forfædres tid.

Som eneste datter af en høvding, med en fortid som navigatør, sætter hun alle sejl ind for at bevise, at hun også mestrer søfartens kunst. Dette vil nemlig gøre det muligt for Vaiana at opfylde sine forældres store ønske om at sejle ud blandt de mange øer i Oceanien.

Hun møder den mægtige halvgud Maui, som bliver hendes tro rejsekammerat. Sammen drager de ud på en mission med alle odds imod sig: at krydse det åbne hav.

Moana penalhus er oplagt både til skolebrug, men også til leg i hjemmet.

Sødt VAIANA penalhus med masser af indhold og sødt lille vedhæng. Pris 189,95. Find det her hos TheFairytaleCompany.

Vaiana penalhus

Vaiana penalhus er perfekt, når kreativiteten skal foldes ud, og det lukkes med lynlås, så alt holdes pænt og ordentligt på plads. Med håndtag, der gør det let, når kunstneren skal omkring i verden! Find det hos Disneystore.

Lad de små eventyrere slippe kreativiteten løs med dette fyldte kunstnerpenalhus! Udvendigt er det udsmykket med kunstværker af Vaiana, Maui og Pua, og det er fyldt med filtpenne, farver, farveblyanter og andre nødvendigheder til tegnebordet. Find det her hos DisneyStore.

Indlægget Vaiana penalhus indeholder affiliatelinks

Kilde: Alletiders Disney

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!