juli 12, 2024
Cars skoletaske, skoletaske med cars, mcqueen skoletaske, skoletaske med mcqueen, bil skoletaske, skoletaske med biler, klar til skolestart

Cars skoletaske

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Cars er en animationsfilm fra 2006, siden hen er der kommet flere film til med den populære figur. Cars eller som den også kaldes Biler er lavet i Pixar-studiet som ren computer-animation. Filmens univers er en verden (mere præcist: USA), hvor alle levende væsener er biler. Hovedpersonen er den unge racerbil Lynet McQueen. McQueen er i høj kurs hos masse drenge.

Flot CARS skoletaske i kraftig kvalitet. Mange fine og praktiske detaljer. Denne CARS skoletaske har fx reflekser i siderne, netside-lommer og et ekstra rum i ryggen hvori der ligger en lille siddemåtte som er praktisk hvis klassen er på tur. Skoletasken er stor nok til A4 hæfter, men ikke stor nok til A4 mapper. Cars Skoletasken kan derfor bruges som en stor børnehavetaske og anbefales ellers til skolebørn i første og anden klasse. Find skoletasken her hos TheFairytaleCompany.

Cars skoletaskesæt. Dette sæt er med 5 dele som matcher hinanden. Skoletasken er en lækker og god kvalitets skoletaske med billeder af den populære figur McQueen. Skoletasken er lavet med en god ergonomisk støtte, med åndbr rygpolstring som former sig efter ryggen. Den har en fast bund, som gør at den står godt af sig selv. Låget åbne med et klikspænde foran og har en god åbning så det er nemt for barnet at overskue skoletaskens indhold. Samtidig med har den flere lommer så det er nemt at organisere de forskellige ting man har brug for i løbet af dagen såsom bøger, penalhus, madkasse osv. Skoletasken er lavet i et antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. Den er udstyret med reflekser på siden, låg, remme, lås og forlomme. Skoletaskens volume er 18 Liter. I dette skoletaskesæt får du en Cars skoletaske, en gymnastiktaske, pung og 2 forskellige penalhuse. Find Cars skoletaske sæt hos Eurotoys.

I samme serie som skoletaskesættet med Cars er det også mulig at få skoletaske sæt med Planes, som også er en populær figur i Cars-filmene.

Planes Skoletaskesæt med 5 dele. En flot kvalitets skoletaske. tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen. Tasken er i antibakterielt, smudsafvisende og vandafvisende materiale. hård og fast bund. reflekser på siden, låg remme lås og forlomme.18 liter. inkl gymnastiktaske penalhus pung og mindre penalhus. Find Planes skoletaske her.

Gode skoletaske råd, når der skal købes skoletaske:

1. Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
2.Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
3.Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
4. Skoletasken må ikke være for stor og  at tasken maksimalt må veje 10 til 15 procent af barnets egen vægt.
5. Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
6.Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
7. Skoletasken skal være udstyret med brystrem
8. Reflekser skal være synlige og effektive.
Indlægget Cars skoletaske indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!