juli 12, 2024
Frozzypack madkasse med køleelement

Frozzypack – madkasse med køleelement

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

På jagt efter en madkasse med køleelement?

De fleste af os kan nok nikke genkendende til tanke om at løfte et halvvarm og dermed kedelig madpakke op at tasken. Heldigvis har mange skoler i dag et køleskab stående i hvert klasselokale. Men det er langt fra og selvom madpakken der er kommet med hjemmefra har været super lækker om morgenen, så er den bare knap så lækker når den har ligget i varm skoletaske i flere timer – særligt i sommervarmen. Er der ikke mulighed for at putte madpakken i køleskab, kan det være en stor fordel at investere i en madkasse med køleelement der er integreret i låget.

Frozzypack madkasse

Frozzypack er et rigtig fornuftigt bud på en madkasse med køleelement, madkassen er i klassisk design som kan bruges både af børn og voksne.

Madkasse Frozzypack med integreret køleelement i låget er en praktisk, nem og cool løsning på at holde madpakken kølig – uden brug af løse køleelementer. Frozzypack holder indholdet tempereret i op til 7 timer i rumtemperatur. Frozzypack er derfor perfekt til skole, udflugt og udendørs aktiviteter. Pakker du dine drikkevarer sammen med din Frozzypack holdes de også kølige. Madkassen findes i forskellige farver.

Når man skal have mad med, er der to ting, som man gerne vil have opfyldt. Det første er at den skal ligge i en beholder (meget bedre end at have den direkte i lommen). Og den anden at den skal holde sig kold (så den ikke bliver ulækker at spise). Disse madkasser fra Frozzypack klarer begge dele så let som ingenting. For hvem orker at bakse omkring med køletasker eller fedte rundt med køleelementer (ikke fedte med maden!), når der findes en selvfølgelig løsning på at holde mad kold i en beholder: At bygge køleelementet ind i madkassens låg!

Efter ti timer i fryseren kan Frozzypack Madkassen holde sig kold i syv timer. Friske madpakker hver dag. Desuden er den – naturligvis – perfekt til skovturen, stranden eller andre spændende eventyr. Læg din drikkedunk ved siden af, så holder låget også den lidt køligere.

Find den smarte madkasse her hos Coolstuff

Indlægget Frozzypack madkasse med køleelement indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!