juli 12, 2024
Vinterjakker til drenge, vinterjakke til piger, vinterjakke til børn, gode råd til vinterjakke til børn, tips til valg af vinterjakke til børn,

Guide: Vinterjakker til drenge og piger

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Indlægget indeholder reklame for Kids-world

En vinterjakke er et must i vinterperioden for alle skolebørn. Der findes efterhånden et hav af gode bud på vinterjakker til drenge og piger.

Med det store udvalg der findes på markedet, kan det som forældre til tider føles udfordrende at skulle finde den helt rigtig vinterjakke til barnet. De fleste går op i designet, men det er også vigtigt at være opmærksom på hvor funktionel jakken er. Skal jakken bare bruges til at gå til og fra bilen, er der ikke lige så stor krav til den. Men har du et barn der elsker at lege udendørs flere timer af gangen, er det vigtigt at jakken både holder barnet tør og varmt samtidig at den ikke begrænser barnets bevægelsesfrihed.

Når jakken vælges, er en meget vigtig faktor at tænke på hvordan dit barn er. Har du et barn der nemt bliver varmt eller skal der ingenting til før han/hun fryser, har det også stor betydning for valget af vinterjakken.

Vand- og vindafvisende vinterjakker

Der findes mange vinterjakker til drenge og piger der er vandafvisende, hvilket er en fordel i efteråret. Men når vinters kulde for alvor begynder at trænge på, skal du være opmærksom på at jakkens materiale både er vind- og vandafvisende. Derudover er det vigtigt jakken har tapede sømme, så vandet ikke kan trænge igennem.

De fleste børn er meget aktive og det er ikke unormalt at der leges meget både i skoletiden og fritiden. Når barnet bevæger sig, danner kroppen varme og sved. Her er det vigtigt at jakken har en god åndbarhed, ellers danner sveden kondens på indersiden af jakken, dette gør barnet vådt og kan ende ud i forkølelse/sygdom.

Vælg den rigtige størrelse

Når jakken skal vælges, er det vigtigt at det er den rigtige størrelse. Er jakken for lille, giver den ikke nok varme. Ligeledes hvis den er for stor, beskytter den heller ikke barnet optimalt. Er jakken for stor, sidder den ikke tæt nok og så vil vind kunne trække ind.

Det er ikke unormalt at børn har flere vinterjakker idag. En praktisk vinterjakke der kan tåle at blive beskidt ved leg i naturen og en pæn vinterjakke til pænere brug.

Hos Kids-world finder du et af markedets største udvalg af vinterjakker til børn. Her er vinterjakker fra rigtig mange kendte mærker, i forskellige prislejer og i alverdens forskellige designs.

error: Content is protected !!