juli 12, 2024
begynder skoletasker til piger 2021, skoletasker til skolestart 2021 pigefarver, lilla skoletaske til skolestart, lyserød skoletaske til skolestart, unicorn skoletaske til skolestart, jeva skoletasker 2021, lego skoletasker 2021, frii of norway skoletasker 2021, ergobag begynder skoletasker 2021, bedst i test skoletasker 2021, årets skoletasker til piger 2021, ergonomisk skoletaske til skolestart, begynder skoletasker pigefarver 2021, begynder skoletaske tilbud, gode råd til skoletaske

Begynder skoletasker til piger 2021

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er I på jagt efter begynder skoletasker til piger?

Udvalget af begynder skoletasker til piger 2021 er stort og det kan være svært at overskue, hvilken skoletaske der er bedst for dit barn.

Der er noget helt særligt ved at starte i skole. Overgangen fra børnehave til skole er en stor ting, både for barnet og for forældrene. Skolestart er også lig med nye indkøb såsom skoletaske, penalhus, drikkedunk, madpakke, gymnastiktaske osv. Alt skal være klar til skolestart.

Den første skoletaske bør ikke være impulskøb, for der er nemlig mange vigtige funktioner, som skal være i orden. De fleste skoletasker til de yngste elever har fokus på at være ergonomisk rigtige til de små, spinkle rygge. Det er vigtigt at den har en god ergonomisk støtte og ikke er for stor, for ellers risikerer man at det bliver ubehageligt for barnet at have på og kan risikere at få ryggener. En ergonomisk korrekt skoletaske har to skulderstroppe, du kan regulere i takt med at dit barn vokser. Husk, at tasken ikke må hænge og slaske nede på lænden. Den skal sidde højt oppe på ryggen. Tjek stroppernes længde af og til. Nogle gange kan de løsne sig lidt, men det er nemt og hurtigt lige at få de regulerbare stopper på plads igen. Stropperne skal helst være brede og polstrede for at skåne ryggen mest muligt.

Køb skoletasken i god tid til de mindste. De vil nyde at gå og glæde sig, stille spørgsmål og have lidt sommerfugle i maven, når de stille og roligt forbereder sig på at skulle til at gå i skole. Samtidig slipper I også for at skoletasken bliver udsolgt, der er altid nogle skoletasker der er mere populære end andre. Jo tættere man kommer på skolestart, jo sværere kan det være at få lige den skoletaske man har udset sig.

Størrelsen på skoletaske

En skoletaske kommer i mange former og farver, men om den er god eller ej, handler først og fremmest om, hvordan den passer på lige netop dit barn.

For at finde den rigtige størrelse bør barnet prøve taskerne på. Ryggen på skoletasken bør ikke slutte længere nede end lige under barnets hofter og ikke være bredere end barnets ryg. Bredden kan du nemt tjekke ved at holde dit barn på siden af skuldrene, føre hænderne bagud og mærke, om kanten af skoletasken er parallelt med. Er den det, er taskens bredde fin.

I de fysiske butikker som f.eks. Bog & Ide der sælger skoletasker, finder du et stort udvalg af begynder skoletasker til piger og her har barnet også mulighed for at prøve skoletaskens pasform. De fleste butikker der sælger begynder skoletasker, har oftest skoletasker hjemme fra 2-3 mærker. Ønsker I et større udvalg, så kan det anbefales at købe skoletasken online. Der kan ofte også være penge at spare ved at købe skoletasker og penalhuse online.

Begynder skoletasker til piger 2021

Udvalget af begynder skoletasker til piger 2021 er stort. Måske har jeres pige allerede en ide om hvilken skoletaske hun ønsker sig og ellers finder I her et stort udvalg af skoletasker i pigefarver til skolestart 2021:

Jeva mini beginners skoletaske med lama

Mini Beginners er en miniudgave af Jevas populære skoletaske Beginners. Denne model passer perfekt som overgangstaske fra børnehave til 0. klasse, og også til små børn, der har brug for en ekstra lille skoletaske til at begynde med. Mini Beginners vejer blot  550 gram, og er indrettet et stort rum til bøger, isoleret madkasserum, navneskilt, aftagelig nøglering, reflekser og rummelig forlomme. Volume: 8 L. Mål: 30 x 21,5 cm x 16,0 cm. Jeva Mini Beginners er en nyhed i 2021 og indtil videre laves den kun i 2 farver – en til drenge og en til piger. Lilla skoletaske med lama motiv – en skøn skoletaske til enhver lille pige der skal starte i skole. Rygsækken kan både bruges til skole og fritid.

Find den hos Kids-world

jeva beginners 2021 skoletaske 0 kl skoletaske med foamryg, jeva beginners skoletasker 2021. jeva begynder skoletaske til piger 2021, jeva begynder skoletaske til drenge 2021, unicorn skoletaske til skolestart, fodbold skoletaske til skolestart

Jeva begynder skoletaske til piger

JEVA Beginners er funktionel og brugervenlig, selv for det lille barn. Dit barn kan selv komme i alle skoletaskens rum, også når gymnastikposen er i brug og hænger foran. Og så findes der et stort isoleret madkasserum til en lang skoledag. Beginners vejer kun 911 gram, og kun 1040 gram inkl. drikkedunk og den aftagelige gymnastikpose. Medfølgende gymnastiktaske kan kobles på skoletasken, eller bruges som seperat mini rygsæk.

I år har Jeva lavet 4 flotte udgaver af beginners skoletasken til piger. Alle med hver deres fine præg. Særligt populær er Jeva Beginners skoletaske med unicorn i de flotteste farver. Uanset om det er havfruer, enhjørninge eller nuttede hunde der hitter hjemme hos jer, så går I ikke galt i byen med en Jeva skoletaske.

Se flere billeder af de forskellige skoletasker hos Kids-world.

unicorn skoletaske, skoletaske med unicorn, skoletaske med enhjørning, enhjørning skoletaske, ylvi skoletaske, ylvi skoletasker, skoletaske med hest, heste skoletaske, heste skolertasker, unicorns, unicorn, enhjørning, ylvi and the minimoomis, ylvi and the minimoomis skoletaske, ylvi and the minimoomis skoletasker, ylvi & the minimoomis skoletaske, ylvi & the minimoomis skoletasker, ylvi & the minimoomis, lilla skoletaske, lilla skoletasker, skoletaske med LED, LED skoletaske, ergonomisk skoletaske, skoletaske til skolestart, klar til skolestart

Jeva Start-up skoletaske 2021

Jeva Start-up skoletaske er en af Jevas nyheder i 2021. Start-up er en let, lille skoletaske til 0.-2. klasse. Skoletasken der har en ergonomisk god støtte i ryggen har et stort rum til bøger. Stort, isoleret madkasserum forrest på tasken samt lomme til penalhuset inde i tasken. Der medfølger MEPAL drikkedunk samt gymnastikpose. Mål: 37 x 27 x 15 cm.

Find Jeva Start-up skoletasker hos Kids-world

Lego Optimo begynder skoletasker til piger 2021

Denne letvægtstaske er et perfekt valg til skolestarteren. Optimo kommer med en termoisoleret frontlomme til madpakke samt medfølgende gymnastiktaske, som let kan vedhæftes. Tasken har en frontlomme til penalhus, to mesh sidelommer til vandflaske og små ejendele, indvendigt navneskilt samt kliksystem, som gør det muligt at fastsætte nøgler eller din LEGO® pung.

I det store hovedrum sikrer lommen, at de tungeste bøger forbliver nær ryggen, og det ergonomiske air flow bagpanel samt justerbare skulderstropper og brystrem giver høj bærekomfort. Tasken er udstyret med fire knopper under bunden for at give stabilitet og beskytte mod snavs og små vandpytter, og reflekserne på alle fire sider af tasken, sikrer høj synlighed i trafikken. Produceret i smuds- og vandafvisende materiale. Lego begynder skoletasker laves i forskellige flotte print til både piger og drenge.

Find Lego Optimo begynder skoletasker her hos Kids-world

LEGO Nielsen skoletaske

Nielsen skoletasken fra LEGO består af et stort rum, hvor der er plads til bærbar og praktisk rumdeler der kan tages ud af tasken. Skoletasken åbnes foroven med en stor klap, som giver barnet det bedste overblik over skoletaskens indhold. LEGO skoletasken er udstyret med et ergonomisk rygpanel med et justerbart højdesystem, så det kan tilpasses lige nøjagtigt til dit barn. Skoletasken har desuden et justerbart brystspænde og et aftageligt hoftebælte. På fronten er der en mindre lomme til madkasse eller snacks og på siden er der plads til drikkedunk. Nielsen skoletasken er udstyret med en stabil fast bund, som beskytter mod snavs og vand og ikke vælter. En perfekt skoletaske til skolestart. Mål: 40 x 29 x 18,5 cm. Volume: 15 liter.

Find LEGO Nielsen skoletaske her hos Kids-world

skoletaske til piger beckmann skoletasker til piger beckmann skoletaske 0 klasse beckmann skoletaske 1 klasse beckmann skoletaske tilbud skoletaske 2 klasse børnehaveklasse skoletaske bh klasse udsalg skoletaske 6 år skoletaske 7 år

Beckmann begynder skoletasker 2021 pigefarver

Lækker skoletaske fra norske Beckmann. Smart og praktisk skoletaske fra Beckmann. Tasken er ergonomisk tilpasset til børn, der går i 0.-2. klasse. Tasken kommer i flere flotte farver og lukkes med snøre under flappen. Rygsækken har mange remme for at optimere tilpasning på dit barns ryg. Remmene og ryggen på tasken er polstret for at føles bedst muligt at have på. Den har et indbygget regnslag på toppen, reflekser på alle sider samt en blinkende lampe der giver garanti for synlighed i mørket.

Beckmanns store rygsække på 22 liter kan kombineres med gymnastiktasken på 12 liter, da den kan sættes på den store taske (medfølger ikke). Denne taske kan både anvendes til udflugt eller skoletaske. Skoletasken fra Beckmann vejer 0,9 kg, måler 38 x 24 x 18 cm og kan rumme 22 liter. Gymnastiktasken medfølger ikke, men den kan tilkøbes. Beckmann laver hvert år nye flotte designs til deres skoletasker både til drenge og piger. Årets skoletasker fra Beckmann er endnu gang med seje tryk, som passer til den seje skolepige.

Find årets piger skoletasker fra Beckmann hos Jollyroom.

eller her hos Bog & Ide

Ergobag begynder skoletasker 2021 – bedst i test

Ergobag er et forholdsvist nyt skoletaske mærke på det danske marked. Mærket stammer fra Tyskland, og er som det meste andet der kommer fra Tyskland i en rigtig god kvalitet. Ergobag har 4 kerneværdier som kendetegner deres produkter hhv. ergonomi, tilpasning, bæredygtighed og synlighed.

Ergo Prime kombinerer ergonomikonceptet fra innovative vandrerygsække med alt det, en skoletaske skal kunne præstere i grundskoletiden. Rygsækken er lavet af slidstærkt tekstil, helt uden brug af skadelige kemikalier. Rygsækkens rygpanel kan let forlænges, så tasken vokser med barnet og får en længere levetid. Prime har desuden polstrede og justérbare skulder-, bryst- og hofteremme. I rygsækken er der en hovedlomme med åbne lommer til bøger, papir, penalhus eller andet. Udenpå tasken, er der en praktisk lomme med lynlås, til alt det der skal være lige ved hånden. Rygsækken lukkes med en træksnor og et spænde. Volume 20 Liter.

Se udvalget af Ergobag begynder skoletasker hos Kids-world

Frii of Norway begynder skoletasker til piger

Med en skoletaske fra “Frii of Norway” får du en af de letteste skoletasker på markedet. Dette er specielt vigtigt når barnet skal starte i skole for første gang. Udover den lave vægt er skoletaskerne fra “Frii of Norway” kendetegnet ved en høj kvalitet og god ergonomi. Samtlige skoletasker fra Frii of Norway er skræddersyet til at passe på dit barns krop med bl.a. aluminiumsstøtte i ryggen, blød polstring i stropperne og hofte- og brystremme, der kan justeres, så dit barn får den bedste bærekomfort. Skoletasker fra Frii of Norway kommer med lommer indvendigt, så dit barn nemt kan opdele sin madkasse, bøger og drikkedunk. Det giver et godt overblik, og det skaber en god ergonomi, da disse ikke hænger og dingler på siden af skoletasken. Volumen: 22 Liter. Vægt: 750 g.

SE det store udvalg af Frii of Norway begynder skoletasker hos Pocketsize

JEUNE PREMIER begynder skoletasker til piger

Design og Ergonomi i topklasse fra Belgiske JEUNE PREMIER. Skoletaskerne er en fryd for øjet, gennemført kvalitet og skånsomme mod ryg og skulder. Reflekser hele vejen rundt. Frontlomme og sidelomme med lynlås. 2 store indvendige rum. Laptop lomme. Ekstra indvendig lomme med lynlås. Justerbart bæresystem. Justerbar hoftesele og brystpænde. Vand og smudsafvisende. Vægt: 1100 g. Skoletasken er anbefalet fra 6 til 10 år.

SE udvalget af JEUNE PREMIER skoletasker hos Pocketsize

Frost skoletaskesæt

Flot Frost 2 skoletaske sæt med 5 dele inkluderende gymnastiktaske til idræt, forklæde til hjemmekundskab eller billedkunst, skoletaske til bøgerne og 2 slags penalhus.  Skoletasken har motiv af karakterne fra Disney Frost søstreparret Anna og Elsa, hvor der også står skrevet engelske ordsprog inspireret af Frost 2. Tasken er ergonomisk formet med åndbart rygpolstring som former sig efter ryggen, med hård og fast bund. Produktmål: 40x38x22 cm.

Find sættet hos Eurotoys.

Minnie Mouse skoletaske

Flot Minnie Mouse taske med god støtte og ergonomisk ryg med skum. Remmene er ligeledes polstret med skum for bedre komfort. Tasken har reflekser for bedre synlighed. Bunden er i stabil og vandtæt materiale som giver en god komfort. Tasken er med 1 stort rum, samt 1 mindre rum til eksempelvis en tablet. Begge sider samt fronten har mindre rum, som kan bruges til madpakken og drikkedunken. Produktmål: 35 x 27 x 16 cm.

Find skoletasken her hos Eurotoys

Herlitz skoletaskesæt

Skoletaskesæt fra Herlitz med Unicorn motiv. Skoletasken er lavet med en god ergonomisk støtte i ryggen. Til skoletasken medfølger der madkasse, penalhus og gymnastiktaske. Volume: 18 L. Mål: 28 x 20 x 40 cm.

Find skoletaskesættet hos Computersalg

Står I og skal købe skoletaske snart, så vær opmærksom på dette:

  • Lad dit barn prøve skoletasken. Den skal sidde på ryggen, ikke på numsen!
  • Prøv gerne skoletasken med og uden overtøj.
  • Den skal have en god ergonomisk rygstøtte og følge ryggen hele vejen.
  • Skoletasken må ikke være for stor. S
  • Skoletasken bør ikke veje mere end 1 kilo uden indhold, og må maksimalt veje 15% af dit barns vægt, når den er fyldt. 
  • Skoletasken må ikke være bredere end barnets skuldre
  • Tasken skal have separate rum til madkasse, drikkedunk, penalhus og bøger
  • Skoletasken skal være udstyret med brystrem
  • Reflekser skal være synlige og effektive.

SE OGSÅ: Lego skoletasker 2021

SE OGSÅ: Begynder skoletasker til drenge 2021

SE OGSÅ: Jeva skoletasker 2021

Indlægget Begynder skoletasker til piger 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!