juli 12, 2024
nutcase cykelhjelm til børn, nutcase cykelhjelme til børn, nutcase børnecykelhjelme, seje cykelhjelme til børn, nutcase cykelhjelm til piger, nutcase cykelhjelm til dreng, nutcase cykelhjelm til baby, seje cykelhjelme til drenge og piger

Nutcase cykelhjelm til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS
En cykelhjem er vigtig når man færdes i trafikken på 2 hjul. Cykelhjelm til børn skal både være godkendt, så du ved den er i den rigtige kvalitet, og så skal den være sej, fin, flot og passe til barnet både i størrelse og design.

En Nutcase cykelhjelm til børn er oplagt til børn der skal til at færdes i trafikken, men også til børn der skal til at prøve kræfter med en løbecykel, rulleskøjter, kunstskøjter, ski og skateboard.

Gå ikke ned på kvalitet, sikkerhed og lækkert design når den nye cykelhjelm skal vælges.

Bliv sikker i trafikken med en flot børnecykelhjelm fra Nutcase. Røde kinder, fart på og højt humør. Nutcase hjelm er en let og behagelig hjelm at have på – også når turen er lang. Perfekt til eventyr. Pasformen er udviklet specielt til små hoveder, og den lave vægt gør hjelmen behagelig at have på. Sikkerhed i trafikken er ens første prioritet, især når det gælder børn, det er dog ikke altid lige nemt at få børn til at bruge cykelhjelm. Det har amerikanske Nutcase taget højde for og har ramt hovedet på sømmet, ved at skabe elskelige hjelme, som børn faktisk gider at bruge.

Hjelmene er CE-mærkede og godkendt efter EN-1078 certificeringen og har en behagelig pasform. De justerbare stropper og FlexFit justeringsspænde i nakken, gør det muligt at opnå den perfekte pasform på hovedet.

Nutcase cykelhjelme til børn findes i flere flotte print og til børn i forskellige aldre. Se det store udvalg af Nutcase cykelhjelme til børn hos Ecykelhjelm.

Find den rigtige størrelse cykelhjelm til dit barn

Det er vigtigt at hjelmen passer til barnets hovedstørrelse. Nedenfor ses de normale hovedstørrelser, men du kan også måle barnets hoved med et målebånd. Mål rundt om hovedet, lige over ørerene og 2-3 cm over øjenbrynene.

born_str


SE OGSÅ: Beckmann skoletasker 2021

Indlægget Nutcase cykelhjelm til børn indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!