juli 12, 2024
Fjällräven Greenland Briefcase

Fjällräven Greenland Briefcase

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Er du på jagt efter en god slidstærk computertaske til studiebrug? Så har Fjällräven lavet et rigtigt godt bud. De fleste forbinder nok Fjällräven med den klassiske firkantede model, men Fjällräven laver rigtig mange gode modeller som kan bruges til alverdens formål.

Fjällräven Greenland Briefcase 

Fjällräven Greenland Briefcase er et rigtig godt bud på en pæn og klassisk computertaske, som i den grad kan holde til lidt af hvert. Det er en praktiske skuldertasker der er lavet i det meget stærke G-1000 materiale, som Fjällräven bruger til flere af deres produkter. G-1000 materialet er specielt udviklet af Fjällräven. Der er et polstret rum med plads til laptop (op til 17″).

Tasken er godt organiseret, der er flere indvendige lommer til f.eks. kuglepenne og telefon, hvilket giver et rigtig godt overblik over taskens indhold. Forrest er en stor lomme til ex. dokumenter og magasiner. Den lukkes med en klap med læderstrop og metalspænde. De to forlommer lukkes ved hjælp af knapper. Aftagelige skulderrem og tekstilhank sikrer et godt greb. Oplagt til både håndbagage på rejser eller til hverdag og arbejde. Volumen: 14 L

Fjällräven Greenland Briefcase laves i forskellige farver bl.a. sort, blå og grøn. Modellen er lavet som en unisex, og kan derfor med fordel bruges af både mænd og kvinder. Se alle farver her.

Pixizoo er en stor netbutik med alt til baby og små børn. Pixizoo også et godt udvalg af tasker fra Fjällräven til både børn og voksne. Der er penge at spare ved at anvende nedenstående kode i forbindelse med betaling. Desuden tilbyder Pixizoo prisgaranti.
Indlægget Fjällräven Greenland Briefcase indeholder affiliatelinks

Kilde: Taskeholic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: Content is protected !!