February 25, 2021
avengers madkasse, marvel avengers madkasse, madkasse med avengers motiv, seje madkasser til drenge, avengers madkasser, penalhus med avengers motiv

Avengers madkasse til din lille superhelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du en lille Avengers fan derhjemme, der på ingen måde ønsker at gå ned på Avengers udstyr?

En Avengers madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter. Madkasserne kan enten købes separat eller er der også lavet flere Avengers madkassesæt, hvor der udover madkasse medfølger en drikkedunk.

The Avengers er en superheltegruppe med varierende sammensætning, men som normalt består af flere af Marvels mest kendte superhelte, som Captain AmericaThor og Iron Man. Avengers filmene er filmene hvor de store amerikanske superhelte samles i forsøg på at redde vores planet fra de værste skurke. Avengers filmene og Avengers superheltefigurerne, er baseret på Marvels tegneserier.

Der findes efterhånden en del flotte Avengers madkasser på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem. Listen opdateres løbende.

Iron man madkassesæt

Et sejt madkassesæt med et fint motiv fra Marvels Avengers. Her får du en stor, rummelig madkasse og en drikkedunk. Madkassen har et praktisk håndtag og den kan rumme op til 400 ml. Helt perfekt til udflugten. Find sættet hos Jollyroom.

Avengers Captain America madkasse og drikkedunk

Anskaf jer dette med madkasse og drikkedunk, som begge har flotte tegneserietryk. Madkassesættet er med Captain America motiv og gør det til en fornøjelse at starte måltidet, også på almindelige skoledage. Find det hos Jollyroom.

Marvel Avengers madkasse

En fin madkasse med motiv fra Marvels Avengers. Perfekt til barnet der ikke kan få nok af Avengers. Madkassen er fremstillet i plastik og lukkes let med en lås på siden. Passer perfekt til opbevaring af mad og lækre sager, som barnet kan have med i skolen eller på udflugten! Find madkassen hos Jollyroom.

Avengers madkassesæt

Et praktisk madkassesæt med drikkedunk og madkasse med motiv af Marvels Avengers. Flaske og madkasse er fremstillet i plastik og har et fedt motiv af Avengers. Flasken rummer 420 ml og har et låg med drikketud, der lukker godt til. Et perfekt sæt til udflugten eller til skolebrug. Find sættet hos Jollyroom.

SE OGSÅ: Avengers penalhus

SE OGSÅ: Avengers skoletaske

Indlægget Avengers madkasse til den lille superhelt indeholder affiliatelinks til troværdige danske webhops

error: Content is protected !!