February 25, 2021
køletaske til børn, køletaske til skoletaske, køletaske med hank til børn, køletaske med rem til børn, køletaske til piger, køletaske til drenge

Køletaske til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En køletaske til børn kan både bruges til skolebrug, picnicturen eller en tur på stranden.

Skal dit barn have en kold madpakke med i skole, så kan en køletaske til børn være en god ide. En del skoletasker har termorum, men det er langt fra alle. Og på en del skoletasker, er madkasse ikke stort nok til både madkasse og snackbox. Derfor vælger flere og flere forældre at investere i en køletaske til børn,

Det er for eksempel også smart at have en køletaske, hvis man ikke har køleskab i skolen. På en del skoler er køleskab, men igen er det langt fra alle. Og fleste forældre kan nok huske fra deres egen skoletid, at der ikke er meget ved en lun og slatten madpakke.

Reisenthel køletaske til børn

Køletaske med hank og børnemotiv. Designet og størrelsen på denne køletaske passer lige til dit barns frokost, som skal holdes god og frisk indtil frokostpausen, hvor den kan nydes. Køletasken findes i flere flotte farver, både til drenge og piger. Find jeres favorit her hos Outmore.

Baby Shark køletaske

De fleste kender vist børnesangen Baby Shark. Denne køletaske er perfekt til skoletasken og til at holde maden dejlig kølig. Køletasken har motiv med de søde hajer i fangende farver udenpå, som gør frokosten lidt sjovere! Ca. mål: 23,5 x 19,5 x 8,0 cm. Tasken kan både bæres i håndtaget eller skulderremmen. Find den hos Gucca.

Den fineste køletaske i rød og hvid og med print. Køletasken har et stort rum, der åbnes/lukkes med lynlås og med en bred åbning, så det er nemt for barnet at overskue køletaskens indhold. Køletasken kan enten bæres i håndtaget eller i den justerbare rem. Perfekt på til skolebrug eller til de små udflugter i hverdagen. Find køletasken hos Kids-world.

Stay cool køletaske

Den sejeste køletaske til piger i rød og lyserød med teksten “Stay Cool”. Køletasken bæres i håndtaget, som ses på køletaskens top. Find den hos Kids-world.

Køletaske til børn – jungletema

Køletaske med jungletema fra A Little Lovely Company, oplagt både til drenge og piger. Køletasken er perfekt til at holde mad og drikke kølige. Find den hos Kids-world.Køletaske med monstre

Køletaske med monstre fra A Little Lovely Company. Køletasken er perfekt til at holde mad og drikke kølige. Find den hos Kids-world.

Carl Oscar Køletaske

Denne køletaske fra Carl Oscar er oplagt både til skolebrug eller til når I skal på tur. Køletasken har et stort rum med vandfast PEVA-plastik. For at holde maden kølig, skal der blot lægges et køleelement ned i køletasken. Køletasken kan bæres i den justerbare rem. Køletasken findes i flere flotte farver. Find jeres favorit hos Kids-world.

SE OGSÅ: Madkasse med køleelement

Indlægget Køletaske til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!