juli 12, 2024
køletaske til børn, køletaske til skoletaske, køletaske med hank til børn, køletaske med rem til børn, køletaske til piger, køletaske til drenge

Køletaske til børn

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En køletaske til børn kan både bruges til skolebrug, picnicturen eller en tur på stranden.

Skal dit barn have en kold madpakke med i skole, så kan en køletaske til børn være en god ide. En del skoletasker har termorum, men det er langt fra alle. Og på en del skoletasker, er madkasserummet ikke stort nok til både madkasse og snackbox. Derfor vælger flere og flere forældre at investere i en køletaske til børn.

Det er for eksempel også smart at have en køletaske, hvis man ikke har køleskab i skolen. På en del skoler er køleskab, men igen er det langt fra alle. Og de fleste forældre kan nok huske fra deres egen skoletid, at der ikke er meget ved en lun og slatten madpakke.

Reisenthel køletaske til børn

Køletaske med hank og børnemotiv. Designet og størrelsen på denne køletaske passer lige til dit barns frokost, som skal holdes god og frisk indtil frokostpausen, hvor den kan nydes. Køletasken findes i flere flotte farver, både til drenge og piger. Find jeres favorit her hos Outmore.

Stay cool køletaske

Den sejeste køletaske til piger i rød og lyserød med teksten “Stay Cool”. Køletasken bæres i håndtaget, som ses på køletaskens top. Find den hos Kids-world.

Køletaske til børn – jungletema

Køletaske med jungletema fra A Little Lovely Company, oplagt både til drenge og piger. Køletasken er perfekt til at holde mad og drikke kølige. Find den hos Kids-world.Køletaske med monstre

Køletaske med monstre fra A Little Lovely Company. Køletasken er perfekt til at holde mad og drikke kølige. Find den hos Kids-world.

Carl Oscar Køletaske

Denne køletaske fra Carl Oscar er oplagt både til skolebrug eller til når I skal på tur. Køletasken har et stort rum med vandfast PEVA-plastik. For at holde maden kølig, skal der blot lægges et køleelement ned i køletasken. Køletasken kan bæres i den justerbare rem. Køletasken findes i flere flotte farver. Find jeres favorit hos Kids-world.

Herschel x Star Wars Køletaske

Sej køletaske med Yoda kendt fra Star Wars. Køletasken er godt isoleret, så den holder mad og drikke koldt længe. Køletasken er opdelt i 2 dele, et stort isoleret rum og en mindre lomme. Køletasken bæres i håndtaget. Se flere detaljer hos Kids-world.

Lilliputiens Køletaske

Praktisk køletaske med overskuelig åbning, som giver et godt overblik over taskens indhold, samtidig med at den er praktisk at bære med skuldestroppen eller bærehåndtaget. Køletaske fra Lilliputiens findes både til drenge og piger. Find køletaskerne her hos Kids-world.

Rex London køletaske

Køletasken egner sig godt til en madkasse og en drikkedunk, da den er isoleret på indersiden, så den kan holde madkasse og drikke kølig. Køletasken er fremstillet af genbrugsplast og har hanke der gør den nem at transportere. Perfekt til institution, skole eller til når I skal på tur. Køletasken findes i flere flotte farver både til drenge og piger. Se alle farver her hos Ovellie.

SE OGSÅ: Madkasse med køleelement

SE OGSÅ: Disney køletasker til børn

Indlægget Køletaske til børn indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!