May 28, 2020
køletaske til børn, køletaske til skoletaske, køletaske med hank til børn, køletaske med rem til børn, køletaske til piger, køletaske til drenge

Køletaske til børn

En køletaske til børn kan både bruges til skolebrug, picnicturen eller en tur på stranden.

Skal dit barn have en kold madpakke med i skole, så kan en køletaske til børn være en god ide. En del skoletasker har termorum, men det er langt fra alle. Og på en del skoletasker, er madkasse ikke stort nok til både madkasse og snackbox. Derfor vælger flere og flere forældre at investere i en køletaske til børn,

Det er for eksempel også smart at have en køletaske, hvis man ikke har køleskab i skolen. På en del skoler er køleskab, men igen er det langt fra alle. Og fleste forældre kan nok huske fra deres egen skoletid, at der ikke er meget ved en lun og slatten madpakke.

Lilliputiens køletaske til piger

Sød Lilliputiens køletaske i rød og hvid med et rødhætte tema. På toppen, bagsiden og bunden er den rød. Bagpå er der et æble, hvor man kan skrive navn, telefonnummer og e-mail, hvis tasken skulle blive væk. Lilliputiens køletasken består af et stort rum, som åbnes med en lynlås på toppen. I toppen er der både en lille strop og en lang, justerbar strop så den er let at transportere. Køletasken er godt insuleret, så man kan holde mad eller drikkevare kolde i lange perioder.  Find køletasken hos Kids-world.

Lilliputiens køletaske

Sød Lilliputiens køletaske i rosa med et skov tema i forskellige farver fortil samt “Lilliputiens” broderet i grøn. På bunden, siderne og bagpå er den solid rosa med en enhjørning og et fjer bagpå. På fjeret kan man skrive et navn og telefonnummer, hvis man skulle miste køletasken. Lilliputiens køletasken består af et stort rum, som åbnes med en lynlås fortil. I toppen er der både en lille strop og en lang, justerbar strop så den er let at transportere. Køletasken er godt insuleret, så man kan holde mad eller drikkevare kolde i lange perioder. Find den hos Kids-world

Køletaske til drenge

Sej Lilliputiens køletaske i blå og hvid med et dyre tema. På toppen, bagsiden og bunden er den blå. Bagpå er der en sky med et lyn, hvor man kan skrive navn, telefonnummer og e-mail, hvis tasken skulle blive væk. Lilliputiens køletasken består af et stort rum, som åbnes med en lynlås på toppen. I toppen er der både en lille strop og en lang, justerbar strop så den er let at transportere. Køletasken er godt insuleret, så man kan holde mad eller drikkevare kolde i lange perioder. Find køletasken hos Kids-world.

Køletaske fra Herschel

Sød Herschel køletaske i rosa med et allover print af gule roser og hvide prikker. Køletasken har et stort rum som lukkes med to lynlåse. Fortil har tasken en praktisk lomme med en vandtæt lynlås, og i toppen er der en praktisk hank. Find køletasken hos Kids-world.

Unicorn køletaske

Yndig A Little Lovely Company køletaske i gul og rosa med en enhjørning på.
Imellem den rosa baggrund og den klare front er der en masse små løse, sølvfarvede stjerner, og dette giver tasken et sødt look. Omkring kanten er der en fin imiteret sølv læderkant. A Little Lovely Company tasken er perfekt til at holde frugter, madpakker og snacks kølige når man skal på tur. Tasken lukkes med en dobbelt-lynlås med et sødt regnbue vedhæng, og den kan bæres i den praktiske hank. Find den hos Kids-world.

Stay cool køletaske

Smart A little Lovely Company køletaske i lyserød, med en rød lynlås og en rød front med “Stay Cool”. Imellem den røde baggrund og den klare front er der en masse små løse, guldfarvede stjerner – dette fungerer som en sjov detalje. I taskens kanter er der en flot imiteret læderkant i guld. Køletasken har en dobbelt-lynlås og i begge lynlåse er et sødt regnbue vedhæng, og i taskens top er en praktisk hank. Find den hos Kids-world.

A little lovely company køletaske

Sød A Little Lovely Company køletaske i hvid med en rosa hjort på. A Little Lovely Company tasken er perfekt til at holde frugter, madpakker og snacks kølige når man skal på tur. Tasken lukkes med en lynlås og kan bæres i de to fine hanke. Find den hos Kids-world.

Køletaske med glimmer

Sød køletaske med kanin og glimmer på fronten. A Little Lovely Company tasken er perfekt til at holde frugter, madpakker og snacks kølige når man skal på tur. Find den hos Kids-world.

Køletaske til børn – jungletema

Den sødeste køletaske med jungletema. A Little Lovely Company tasken er perfekt til at holde frugter, madpakker og snacks kølige når man skal på tur. Find den hos Kids-world.

Køletaske med monstreFin køletaske med monstre. A Little Lovely Company tasken er perfekt til at holde frugter, madpakker og snacks kølige når man skal på tur. Find den hos Kids-world.

Køleelement fra Lilliputiens

Lilliputiens køleelementet er godt til at holde mad eller drikkevarer koldt, og kan kombineres med en Lilliputiens køletaske. Køleelementet skal fryses i mindst to timer før brug. Find de forskellige flotte køleelementer til børn hos Kids-world.

SE OGSÅ: Madkasse med køleelement

Indlægget Køletaske til børn indeholder affiliatelinks