juli 12, 2024
paw patrol madkasse, paw patrol madkassesæt, madkasse med paw patrol

Paw Patrol madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Paw Patrol madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigurerne med i skole i form af en Paw Patrol madkasse.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Der findes efterhånden en del flotte Paw Patrol madkasser, ja endda en del Paw Patrol madkassesæt på markedet;

Paw Patrol madkasse

Den sejeste madkasse til børn med Paw Patrol motiv. Det er altid lidt sjovere at indtage madpakken, når det gøres sammen med yndlingskaraktererne. Find madkassen hos MerchShark.

Rød Paw Patrol madkasse

Rød madkasse med nogle af yndlingsfigurerne fra Paw Patrol. Madkassen er oplagt til børnehave, skolebrug eller til hverdagens mange udflugter. Find madkassen hos Jollyroom.

Paw Patrol Madkasse

Praktisk madkasse fra Paw Patrol med et lækagesikkert låg. Den har separate rum og en låseknap foran og kan bruges til både kold og varm mad. Perfekt til at tage med på picnic og opbevare mad i. Find den hos Jollyroom.

Paw Patrol madkassesæt

Madkasse og drikkedunk sæt med motiv og tema af favorit hvalpene fra Paw Patrol. Et sejt madkassesæt til den ultimative Paw Patrol fan. Find sættet hos Eurotoys.

Blåt Paw Patrol madkassesæt

Til dit barns snacks og måltider i skolen, under udflugter og gåture er blåt Paw Patrol madkassesæt helt perfekt. Det bliver lidt sjovere at indtage madpakken, når det sker sammen med Rubble, Marshall, Rocky, Zuma og Chase. Find sættet hos Eurotoys.

Tredelt madkasse Skye & Everest

Har du et barn der er helt vild med Skye & Everest fra Paw Patrol, så er denne madkasse helt perfekt. Perfekt både til børnehave, skole og fritid. Find den hos Eurotoys.

Skye madkasse

Hyggelig madkasse i glade farver og med Skye motiv, som man ikke kan blive andet end glad af at kigge på. Madkassen har rumdeler. Find den hos Eurotoys.

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasse

Indlægget Paw Patrol madkasse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!