February 25, 2021
paw patrol madkasse, paw patrol madkassesæt, madkasse med paw patrol

Paw Patrol madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Paw Patrol madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigurerne med i skole i form af en Paw Patrol madkasse.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Der findes efterhånden en del flotte Paw Patrol madkasser, ja endda en del Paw Patrol madkassesæt på markedet;

Madkasse med Paw Patrol

Den sejeste Paw Patrol madkasse til sultne børn. Madkassen er med kliklåg, der er nem at åbne selv for de mindste. På låget er de seje firbenede hundevenner Chase og Marshall fra Paw Patrol. Måler 17 x 14 x 5,6 cm. Find madkassen hos Loukrudt.

Rød Paw Patrol madkasse

Rød madkasse med nogle af yndlingsfigurerne fra Paw Patrol. Madkassen er oplagt til børnehave, skolebrug eller til hverdagens mange udflugter. Find madkassen hos Kids-world.


Paw Patrol termo madkasse

Denne super smarte madkasse er perfekt til den store fan af TV serien Paw Patrol og egner sig perfekt til en eventuel skolestart. Madkassen har et meget flot tema der er inspireret af karaktererne Chase og Marshall, og på forsiden af den kan man tydeligt se et flot motiv af disse karakterers hoveder. Find madkassen hos Gucca.

Madkasse med Paw Patrol motiv

Madkasse med Paw Patrol motiv perfekt til skolebrug eller til de små udflugter. På madkassen ses Chase og Marshall. Find madkassen hos Eurotoys.

Paw Patrol madkasse

Rigtig fin Mepal madkasse med motivet af karakterne fra Paw Patrol. Madkassen indeholder en gaffel og indsats til f.eks. frugt o.lign. Find madkassen hos Eurotoys.

Indlægget Paw Patrol madkasse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!