May 28, 2020
paw patrol madkasse, paw patrol madkassesæt, madkasse med paw patrol

Paw Patrol madkasse

En Paw Patrol madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigurerne med i skole i form af en Paw Patrol madkasse.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Der findes efterhånden en del flotte Paw Patrol madkasser, ja endda en del Paw Patrol madkassesæt på markedet;

Madkasse med Paw Patrol

Den sejeste Paw Patrol madkasse til sultne børn. Madkassen er med kliklåg, der er nem at åbne selv for de mindste. Indeni er ét stort rum til livretter. På låget er de seje firbenede hundevenner Chase og Marshall fra Paw Patrol. Glæd dit vigtigste minimenneske i dag med endnu en favorit fra Paw Patrol. Måler 17 x 14 x 5,6 cm. Find madkassen hos Loukrudt.

Madkasse med Chase fra Paw Patrol

Sej Paw Patrol madkasse i mørkeblå med print af Chase på låget og siderne.Paw Patrol madkassen består af ét stort rum med et aftageligt låg, der holdes på plads med et praktisk elastikbånd i gul, som sidder fast med trykknapper. Elastikbåndet kan nemt skubbes til siden for at åbne og lukke, og når den skal vaskes, kan båndet tages helt af. Madkassen er fri for PBA og kan ikke tåle opvaskemaskinen. Dimensioner:
– 13,5 x 6,5 cm. Find den hos Kids-World.

Madkasse med Paw Patrol motiv

Lad dit barn tage yndlingsfigurerne med i skole eller på udflugt med denne flotte madkasse med Paw Patrol motiv. Find madkassen hos Kids-world.

Madkasse fra Paw Patrol

Sej Paw Patrol madkasse i rød og blå med Marshall, Rubble og Chase som tegneserie på hele madkassen. Paw Patrol madkassen består af tre separate rum med separate låg. Madkassen kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Find den hos Kids-world.

Skye madkasse

Skye madkasse i rosa og turkis farve. Madkassen er med smart lukkefunktion, der sørger for at holde låget godt til. Inde i madkassen er der ét stort rum. Måler 14 x 17 x 5,6 cm. Find madkassen hos Børnenes kartel.

Paw Patrol madkassesæt

Rigtig fin lille madkasse og drikkedunk i aluminium, med alle søde redningshunde fra Paw Patrol serien med sea patrol tema! Find sættet hos Eurotoys.

Paw Patrol madkassesæt

Rigtig fin lille madkasse og drikkedunk i aluminium, med alle søde redningshunde fra Paw Patrol serien med sea patrol tema! Find sættet hos Eurotoys.

Indlægget Paw Patrol madkasse indeholder affiliatelinks