november 27, 2022
paw patrol madkasse, paw patrol madkassesæt, madkasse med paw patrol

Paw Patrol madkasse

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Paw Patrol madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigurerne med i skole i form af en Paw Patrol madkasse.

PAW Patrol er en serie for de små, der handler om de seks heltemodige hundehvalpe: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble, og Skye, som ledes af en teknologibegejstret ti-årig dreng, der hedder Ryder. Med en unik blanding af evnen til at løse problemer, seje køretøjer og masser af sød hvalpehumor, arbejder PAW Patrol sammen om dristige redningsmissioner, der beskytter indbyggerne i og omkring Adventure Bay. Fra brandhunden Marshall til politihunden Chase, til Skye, som flyver højt oppe på himlen; alle bidrager de til holdet med deres evner og personlighed og understreger vigtigheden af holdarbejde og god samfundsånd. De har alle særlige vovsepakker på ryggen, som kan hjælpe i alle situationer: Fra killingeundsætning til at redde et tog fra et stenskred. Og uanset hvor stort eventyret bliver, har PAW Patrol altid tid til leg, og grin og at blive kløet bag ørerne af Ryder.

Sjovt PAW Patrol-faktum: Ryder har reddet alle hvalpene og lært dem deres PAW Patrol-evner.

Der findes efterhånden en del flotte Paw Patrol madkasser, ja endda en del Paw Patrol madkassesæt på markedet;

Paw Patrol madkasse & aluminiumsflaske

Madkassesæt bestående af madkasse og tilhørende drikkedunk, perfekt til børnehave, skole eller fritid. Find sættet hos MerchShark.

Paw Patrol madkasse

Den sejeste madkasse til børn med Paw Patrol motiv. Det er altid lidt sjovere at indtage madpakken, når det gøres sammen med yndlingskaraktererne. Find madkassen hos MerchShark.

Madkasse med Paw Patrol

Den sejeste Paw Patrol madkasse til sultne børn. Madkassen er med kliklåg, der er nem at åbne selv for de mindste. På låget er de seje firbenede hundevenner Chase og Marshall fra Paw Patrol. Måler 17 x 14 x 5,6 cm. Find madkassen hos Loukrudt.

Paw Patrol madkasse med 3 rum

Den sejeste madkasse til dit barn der heller ikke kan få nok af Paw Patrol. Madkassen er opdelt i 3 rum, hvilket gør det nemmere for barnet at overskue madkassens indhold. Find den hos Evigleg.

Rød Paw Patrol madkasse

Rød madkasse med nogle af yndlingsfigurerne fra Paw Patrol. Madkassen er oplagt til børnehave, skolebrug eller til hverdagens mange udflugter. Find madkassen hos Kids-world.

Skye madkasse

Er Skye det store hit hjemme hos jer? Skøn madkasse til piger med Skye motiv på fronten. En skøn madkasse man ikke kan blive andet end glad af at se på. Find den hos Evigleg.

Madkasse med Paw Patrol motiv

Madkasse med Paw Patrol motiv perfekt til skolebrug eller til de små udflugter. På madkassen ses Chase og Marshall. Find madkassen hos Eurotoys.

Paw Patrol madkasse

Rigtig fin Mepal madkasse med motivet af karakterne fra Paw Patrol. Madkassen indeholder en gaffel og indsats til f.eks. frugt o.lign. Find madkassen hos Eurotoys.

Madkasse med Paw Patrol motiv

Enhver Paw Patrol fan bør selvfølgelig eje sin egen madkasse med yndlingsfigurerne. Firkantet madkasse med et rum, med plads til madpakken eller snacks. Find den hos Evigleg.

Rund Paw Patrol madkasse

Rund madkasse med Chase motiv på låget. Denne madkasse er særligt oplagt til snacks med på farten eller i skole. Find den hos Evigleg.

Chase madkasse

Madkasse med Chase fra Paw Patrol. Madkassen har et stort rum og er perfekt til snacks på farten eller til skolebrug. Find den hos Evigleg.

Madkasse med bestik

Paw Patrol madkasse med tegneserie motiv af Marshall, Rubble og Chase. Der medfølger matchende Paw Patrol bestik til madkassen. Find madkassen hos Evigleg.

Paw Patrol madkassesæt

Sejt Paw Patrol madkassesæt med Chase og Marshall motiv. Sættet består af en madkasse og tilhørende drikkedunk. Find sættet hos Evigleg.

Paw Patrol madkassesæt

Paw Patrol madkassesæt bestående af 3 madkasser, 1 stor og 2 mindre – alle med Paw Patrol motiv. Perfekt til skolebrug eller fritid. Find dem hos Evigleg.

Paw Patrol køletaske til børn

Skøn køletaske med isoleret rum til børn med Paw Patrol motiv. Køletasken kan både bæres i håndtaget og bærehåndtaget. Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Gurli Gris madkasse

Indlægget Paw Patrol madkasse indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!