February 25, 2021
spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spider madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Spiderman madkassesæt

Et praktisk sæt med drikkedunk og madkasse, der har motiv af Marvels Spiderman. Madkassen og drikkedunken er sat sammen med et lille hængsel på siden. Flasken kan tages fra madkassen og bruges separat. Find sættet hos Jollyroom.

Marvel Spiderman madkasse

En fin madkasse med motiv fra Marvels Spiderman. Madkassen er fremstillet i plastik, har tre forskellige rum og lukkes let med låse i siderne. Passer perfekt til opbevaring af madpakken til skole eller udflugt! Find madkassen hos Jollyroom.

Madkasse med Spiderman motiv

Sej madkasse til din lille superhelt med Spiderman motiv. Madkassen er oplagt til skolebrug eller til når I skal på tur. Find den hos Eurotoys.

Madkasse med bestik

Flot madkasse med bestik, hhv. ske og gaffel. Madpakken bliver lidt sjovere at fiske frem, når maden er pakket ind i madkasse med yndlingsfiguren. Find madkassen hos Legetøjseksperten.

Madkasse med Spiderman motiv

Har du et barn der er helt skudt i Spiderman? Så skal han selvfølgelig have en madkasse med yndlingshelten. Find denne seje madkasse hos Legetøjseksperten.

SE OGSÅ: Avengers madkasse til din lille superhelt

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!