februar 8, 2023
spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spiderman madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Spiderman madkassesæt

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej blå farve med motiv af Spiderman på låget. Drikkedunken kommer i en sej blå farve med rød hætte. Find sættet hos Eurotoys.

Spiderman madkasse og drikkedunk

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej rød farve med motiv af Spiderman på låget. Drikkedunken kommer i en sej rød farve med sort hætte. Find sættet hos Eurotoys.

Spiderman madkasse

Den sejeste Spiderman madkasse med motiv af Spiderman der svinger sig i byens gader. Madkassen består af et stort rum og kan bruges i flere forskellige anledninger. Find den hos Evigleg.

Spiderman madkasse

Firkantet madkasse med Spiderman motiv – den perfekte madkasse til enhver Spiderman fan. Oplagt både til skole og fritid. Find den hos Evigleg.

Madkasse med Spiderman motiv

Madpakken bliver straks til lidt sjovere at indtage, når den serveres i en madkasse med yndlingshelten. Sej madkasse til drenge fra Marvel. Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Avengers madkasse til din lille superhelt

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!