juli 12, 2024
spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spiderman madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Marvel Spider-Man madkasse

Praktisk madkasse fra Marvel Spider-Man med et lækagesikkert låg. Den har separate rum og en låseknap foran og kan bruges til både kold og varm mad. Perfekt til at tage med på picnic og opbevare mad i. Find den hos Jollyroom.

Spiderman madkassesæt

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej blå farve med motiv af Spiderman på låget. Drikkedunken kommer i en sej blå farve med rød hætte. Find sættet hos Eurotoys.

Spiderman madkassesæt

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej rød farve med motiv af Spiderman på låget. Drikkedunken kommer i en sej rød farve med sort hætte. Find sættet hos Eurotoys.

spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Madkasse med Spiderman

Den smarte madkasse kommer i blå og røde farver med et stort motiv af Marvel-superhelten Spider-Man. Madkassen har ét stort rum, hvor der er plads til barnets frokost og måske en lille snack i løbet af dagen. Find den hos Gucca.

Spiderman madkassesæt

Sejt Spiderman madkassesæt bestående af madkasse og en matchende drikkedunk. Det perfekte sæt til din lille superhelt. Find sættet hos Eurotoys.

Spiderman madkassesæt

Sejt sæt bestående af en madkasse og en drikkedunk med motiv af Spiderman. Madkassen kommer i en sej rød farve med motiv af Spiderman på låget. Find det hos Eurotoys.


SE OGSÅ: Avengers madkasse til din lille superhelt

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!