januar 29, 2022
spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spiderman madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Spiderman madkasse

Den sejeste Spiderman madkasse med motiv af Spiderman der svinger sig i byens gader. Madkassen består af et stort rum og kan bruges i flere forskellige anledninger. Find den hos Evigleg.

Rød madkasse med Spiderman motiv

Sej madkasse motiv. Madkassen har 3 rum til fordeling af mad. Madkassen er oplagt til skolebrug og hverdagens små udflugter. Find den hos Evigleg.

Spiderman madkassesæt

Et praktisk sæt med drikkedunk og madkasse, der har motiv af Marvels Spiderman. Madkassen og drikkedunken er sat sammen med et lille hængsel på siden. Flasken kan tages fra madkassen og bruges separat. Find sættet hos Jollyroom.

Marvel Spiderman madkasse

En fin madkasse med motiv fra Marvels Spiderman. Madkassen er fremstillet i plastik, har tre forskellige rum og lukkes let med låse i siderne. Passer perfekt til opbevaring af madpakken til skole eller udflugt! Find madkassen hos Jollyroom.

Madkasse med Spiderman motiv

Sej madkasse til din lille superhelt med Spiderman motiv. Madkassen er oplagt til skolebrug eller til når I skal på tur. Find den hos Eurotoys

Madkasse med bestik

Flot madkasse med bestik, hhv. ske og gaffel. Madpakken bliver lidt sjovere at fiske frem, når maden er pakket ind i madkasse med yndlingsfiguren. Find madkassen hos Legetøjseksperten.

Spiderman madkasse

Firkantet madkasse med Spiderman motiv – den perfekte madkasse til enhver Spiderman fan. Oplagt både til skole og fritid. Find den hos Evigleg.

Madkasse med Spiderman motiv

Madpakken bliver straks til lidt sjovere at indtage, når den serveres i en madkasse med yndlingshelten. Sej madkasse til drenge fra Marvel. Find den hos Evigleg.

Spiderman snackbox sæt

Snackbox sæt bestående af 3 bokse i forskellige størrelser med Spiderman motiv. Perfekt til opbevaring af snacks eller små ting. Find dem hos Evigleg.

Spiderman 3D madkasse

Sej madkasse med 3D effekt perfekt til skolebrug eller fritid. Den sejeste madkasse til enhver Spiderman fan. Find den hos Evigleg.

SE OGSÅ: Avengers madkasse til din lille superhelt

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!