May 28, 2020
spiderman madkasse, spiderman madkasser, spiderman madkasse med håndtag, spiderman madkassesæt, spiderman drikkeflaske, spiderman drikkedunk, spiderman skoleudstyr, klar til skolestart

Spiderman madkasse – til din lille actionhelt

En Spiderman madkasse er ideel både til skolebrug og til mindre udflugter.

Lad dit barn tage yndlingsfigureren med i skole i form af en Spiderman madkasse.

Spider-Man eller Spiderman er en tegneserie-figur og er i dag en af verdens top tre mest populære tegneseriehelte (baseret på undersøgelser foretaget af Discovery Channel). Spider-Mans civile navn er Peter Parker; en ung mand, der som teenager blev bidt af en radioaktiv edderkop, og dermed opnåede overmenneskelig styrke og evnen til at klatre på vægge og andre overflader. Som hjælpemiddel opfandt han to netskydere og patroner fyldt med netvæske, en slags syntetisk edderkoppespind, han selv havde opfundet, hvilket udvider sig i kontakt med luften. Han brugte disse ting både som transportmiddel, da de gjorde ham i stand til at svinge sig mellem høje bygninger, og som våben, da han kunne nette sine fjender til.

Fra starten tog Peter Parker ikke sine kræfter alvorligt, men da han undlader at stoppe en tyv, der siden slår hans onkel Ben ihjel, bliver hans samvittighed den drivkraft, der gør at han bruger sine kræfter i det godes tjeneste – under onkel Bens motto: “Med store kræfter følger et stort ansvar”. Spider-Man er også blevet både animeret og filmatiseret flere gange.

Der findes efterhånden en del flotte Spiderman madkasser, drikkedunke, ja endda en del Spider madkassesæt på markedet, her ser du blot et lille udvalg af dem:

Madkasse fra Spiderman

Fed Spiderman madkasse i gennemsigtig blå plast med Spiderman og grafitti tekst i forskellige farver på toppen. Spiderman madkassen åbnes fortil med en rød låge, og madkassen består af et stort rum. Madkassen er stor så det meste mad passer i den uden at blive mast. Find madkassen hos Kids-world.

3D Spiderman madkasse

Sej Spiderman madkasse i rød og navy med print af Spiderman rundt langs kanten. Midt på låget er der formet et Spiderman hoved. Spiderman madkassen består at et stort rum. Den åbnes med et låg, der sidder fast i den ene langside, og madkassen har praktisk lukning fortil. Find madkassen hos Kids-world.

Madkasse med Spiderman motiv

Smart Spiderman madkasse i rød og navy med print af Spiderman og graffiti på låget. Spiderman madkassen består at et stort rum. Den åbnes med et låg, der sidder fast i den ene langside, og madkassen har praktisk lukning fortil. Find madkassen hos Kids-world.

Spiderman madkassesæt

Flot Spiderman madkasse med skillerum og drikkeflaske. Et flot sæt som er oplagt både til børnehave, skole eller når barnet skal på udflugt. Find sættet hos Eurotoys.

Madkasse med Spiderman motiv

Robust og dekorativ madkasse med motiv fra Marvels Spiderman. Den har en ny, forbedret lukkemekanisme, som er endnu nemmere for børnene at betjene. Madkassen indeholder en lille gaffel og en aftagelig indsats med to små rum. Måler 17,5 x 13 x 6 cm. Find madkassen hos Skiftselv.

Indlægget Spiderman madkasse – til din lille actionhelt indeholder affiliatelinks